На море в България 2019!

• 79 313
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
И аз се интересувам от Рена. Това ще им е първа година знаете ли  как се е казвал преди това. Каквото и да е мнение ще ми е полезно . Колебая се между Рена ,Блу Ориндж, Оазис Дел Мар и Белла Виста. Иска ми се да има къде да се разхождаме вечер.
В Несебър не съм ходила отдавна .
[/quote]
По-добре се откажете от Оазис Дел Марe. Синовете ми бяха там в края на август 2018 г. и въобще не бяха доволни.
Освен това, аз през септември 2018 г. посетих Лозенец и мога да споделя, че в селото няма почти нищо интересно.
А самия Оазис Дел Маре е извън селото.

# 316
  • Русе
Сторм, аз харесвам хотелите на Александрия, но и там се усеща двойния стандарт, искахме апартамент в Белведере, били само за чехите, настаниха ни в стая, както и да е. И други такива дребни детайли, които като цяло не са ни разваляли почивката, но определено не са приятни.
И като редовни техни клиенти, сега ме заинтригува техния нов хотел в Слънчев бряг, живот и здраве лятото може да го посетим Simple Smile)))

И аз се интересувам от Рена. Това ще им е първа година знаете ли  как се е казвал преди това. Каквото и да е мнение ще ми е полезно . Колебая се между Рена ,Блу Ориндж, Оазис Дел Мар и Белла Виста. Иска ми се да има къде да се разхождаме вечер.
В Несебър не съм ходила отдавна .
Казвал се е Радослава хотел https://radoslavasunnybeach.com/bg/ - официален сайт
Букинг, където има и мнения: https://www.booking.com/hotel/bg/radoslava-hotel.bg.html
Лично аз вече съм с резервация за там, пък ще видим.
260 лв на ден и то само със закуска за 2+2 Cry
А ние, както сме 3+1, абсурд!
Ти явно не разбра - това е бившия Радослава хотел, сега Рена хотел, предлаган от Александрия и цените са доста поносими, поне според мен.

Погледнах го във Визит и аз - има изискване за минимум 7 нощувки, като първата да е събота или неделя.

# 317
  • при моите любими
С много от написаното за северното и южното черноморие мога да се съглася, но с това, че вълнението е еднакво навсякъде, не мога. Дори миналата година на плаж Каваци в дните с бурно вълнение, в южния край на залива беше червен флаг и с ужасно подводно течение. В северния край - жълт, по-късно през деня ставаше зелен и се къпехме спокойно. И през други години сме правили експерименти, отиваме на по-открит плаж, морето е бурно, преместваме се на друг залив и там е съвсем различно. Така че, в това отношение север и юг със сигурност се различават. То дори плаж с плаж в близост, не си приличат. Ходили сме и на север и на юг и то многократно. Според мен плажовете на юг са по-спокойни, с по-мек пясък и с много по-равно дъно. На север също има страхотни плажове, но процентно са по-малко. Конкретно пак за на север. На плаж Ривиера, пред хотел Нимфа е страхотен залив, мек пясък, плитко и спокойно, преминеш ли от другата страна, пред хотел Лотос или Ривиера бийч, нещата се променят. А плажът в най-северната част на Златните е от най-трагичните. А уж всичко е на една плажна ивица.  Там се намира и споменатия по-горе Берлин голдън бийч, не го препоръчвам.

# 318
  • софия
!Утре потвърждавам Цезар Палас и чакам зелена светлина за плащане.

# 319
  • София
Сега като гледам къде се намира Рена  май няма да е там та търсенето продължава. За плажа се минава през улица.

# 320

Аз май се отказвам от Хермес. За 5 нощувки ми искат 1080 лв. Във Визит, за Белла Виста върви оферта 7=6 и минус 15%.
В случая ми излиза с около 100 лв по-евтино от Хермес и разликата от 2 нощувки в полза на БВ.  

# 321
  • софия

Аз май се отказвам от Хермес. За 5 нощувки ми искат 1080 лв. Във Визит, за Белла Виста върви оферта 7=6 и минус 15%.
В случая ми излиза с около 100 лв по-евтино от Хермес и разликата от 2 нощувки в полза на БВ. 

Все си мисля, че по-зле от Саут бийч не може да бъде.

# 322

Все си мисля, че по-зле от Саут бийч не може да бъде.

Стискам палци всичко да е наред тази година.
Тръгнах да го пиша преди малко, то излезе в друг прозорец, друго бях цитирала и го коригирах.  Grinning

# 323

Хермес от тази година ще имат аквапарк обаче, Белла Виста няма, незнам колко ти е приоритет.
Ако ще е Хермес, направо звъни в Александрия, той им е клубен хотел, могат и нещо да ти намалят.

# 324
  • софия
Има голяма вероятност да няма места за моя период в Цезар Палас. Стиснете по едни палци

# 325
Стискам 🤞! Дано всичко е наред и да има места!! 😉

# 326

Хермес от тази година ще имат аквапарк обаче, Белла Виста няма, незнам колко ти е приоритет.
Ако ще е Хермес, направо звъни в Александрия, той им е клубен хотел, могат и нещо да ти намалят.

Хермес е ултра ол , ако това е от значение . Но с много кофти плаж .

# 327
Здравейте, кой хотел бихте избрали за началото на юли - Марина Сандс Обзор или Томас Резиденс? Много се чудя между двата и не мога да реша - с дете на 6 г. ще сме Simple Smile

# 328
Здравейте, кой хотел бихте избрали за началото на юли - Марина Сандс Обзор или Томас Резиденс? Много се чудя между двата и не мога да реша - с дете на 6 г. ще сме Simple Smile
Зависи кое е важно за вас. Вижте отзивите за Томас във Визит. Аз бях втората година като го откриха, не бих повторила.
Но пък има много място за игра на деца и големи стаи. Хубав парк с катерушки в градчето, място за разходки по крайбрежната алея..

# 329
Здравейте! Аз не съм била в Томас Резиденс, но лято 2018 бяхме в Марина Сандс! Нашето момче беше на 5 години и нямаше много забавления за него. Дечицата бяха повечето чужденци, много малко българчета и нямаше с кой да си играе! Този хотел е далече от Обзор, има микробусче, което ходи до Обзор - 2лв на посока, ако не бъркам! Анимацията пак беше ориентирана повече към чужденците, но имаше две вечери, в които имаше програма - латино танци и беше много хубаво! Храната изобилства и е разнообразна, много ни хареса!

Общи условия

Активация на акаунт