На море в България 2019!

• 79 343
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Стара Загора
Някой може ли да каже как разбира тази оферта и колко на ден би излязла почивка във фамилна стая за семейство с две деца - 7 и 3 години?
http://allinclusive-pochivki.eu/index.php?nav=Oferta&id=7767 … =244#.XDuu3LxS8kI

Аз го смятам 2х277лв. плюс едното дете със 75% отстъпка от 277 лв., второто с 50% отстъпка. Цената нещо ми се вижда космическа.

Фамилната стая ,според мен ,са обединени две двойни стаи .Оттам идва и високата цена . С толкова малки деца може да бъдете настанени в двойна стая .Защо не пробваш , да резервираш през Съни Турс . Те ще ти калкулират сумата и ще ти пратят отговор за цената.

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 14:27 от meri 123

# 301
Дори и в ПИК сезона северното Черноморие водата е по-студена от на южното.
Poli_, Топола Скай е хотела.
Разликата е от един градус, а понякога няма такава.

# 302
  • Варна
Vili89,най-вероятно под обръщане се има впредвид мъртво вълнение.То буквално може да преобърне и атлетичен мъж.Започва в началото на август, пика му е около Илинден. Но има флагове,сигнализиращи за това.Разликата на водата е  около градус.Но това, което малцина знаят е,че Морската вода загрява бавно и бавно изстива,за разлика от брега.Най -добрите часове за плаж са след 16ч.Ние се къпем преди залез-романика и липса на жега.SunglassesРакът на кожата не е мит.Особенно при малки деца времето за плаж трябва да се увеличава постепенно.
Посетила съм всички плажове.
 Всички фекални и отпадъчни  води се носят по теченията на юг.Имайте го впредвид.Бургазлии ще ви го спестят като информация+букета химикали от Нефтохим и др .

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 02:13 от Viviana91

# 303
  • София
2018 бяхме в района на Ривиера, съответно и там плажувахме, или пред Ривиера Бийч, или пред Лотос.
Като по поръчка на 2 август морето се разбунтува и край с къпането, а бяхме от 25/07 до 05/08 там. От 25/07 до 02/08 никакъв проблем, водата гладка като тепсия, ама пък валя дъжд всеки следобед до 31/07.
От 2 до 5 ходихме на плаж на Сл.Ден, там е плитко и нямаше толкова вълни.
Според мен най-добре на Златните за плаж е от 10 юли до като се "преобърне" морето, след това не става.
Всъщност никога не сме били септември там и не знаем как е тогава.

# 304
Ние бяхме в Албена от 5.08.17 за седмица - 35 градуса, море като езеро...
Следващата година от 4.08.2018 пак там - вятър 4 дни от 7, съотвено и морето бурно.
Година с година нямаше нищо общо...

# 305
Не разбирам...това шега ли е?
Аз питам сериозно

# 306
  • Варна
Може би синиптиците натрапиха подобни разлики.Дори и в климата да има леки разлики, няма начин водата да е различна.Започне ли мъртво вълнение,се отнася за цялото море.Черен или червен флаг обхваща цялото черноморие.В Балчик има по-силен вятър на брега,на др.места релефа е по-каменист.Но няма съществени разлики,това е море,все пак, не басейн.

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 11:45 от Viviana91

# 307
  • Русе

Точно. Винаги ми е било смешно като се натърти, че щом е на север, водата е студена. Всичко зависи от сезона.
Година на година не прилича. Или като се каже, че юни обезателно е студено. Една година бяхме средата на юни в Поморие - не можеше да се стъпва по пясъка - толкова горещ беше.
Според мен най-добре на Златните за плаж е от 10 юли до като се "преобърне" морето, след това не става.
Всъщност никога не сме били септември там и не знаем как е тогава.
Ние бяхме през септември 2018 за 2 нощувки в Зл. Пясъци. Времето беше ок за плаж, водата беше добре, но въпреки това използвахме вътрешния басейн на хотела, защото имаше много камъни в началото на водата и много издълбан бряг. Това пред хотел Адмирал. Не съм обикаляла цялото крайбрежие. Хотелът ни беше зад Адмирал и за това ходихме на свободната зона там.

# 308
  • Сф
Като заговорихте за северното, снощи видях че малката ще имат лагер на Камчия от 1.09 .Стана ми лошо, очаквах южното- Арапя.Как е на север по това време?
И ние с мм , къде по дяволите да отидем.Не харесвам Обзод, Бяла.Май ще слезем до Влас или Сн.бряг .Искам да сме наоколо.

# 309
Не разбирам...това шега ли е?
Аз питам сериозно
И аз съм напълно сериозна.Вече няколко години ходим само на северното черноморие и то в района на Каварна. Това, че там било студено и бурно са само митове и легенди.Има много минимална разлика в температурите, а ако в морето има мъртви течения то не е само на север, а по цялото черноморие.Една година на Каваци юли месец от 7 дни само 2 - ва влизахме в морето...

# 310
  • София
Сторм, аз харесвам хотелите на Александрия, но и там се усеща двойния стандарт, искахме апартамент в Белведере, били само за чехите, настаниха ни в стая, както и да е. И други такива дребни детайли, които като цяло не са ни разваляли почивката, но определено не са приятни.
И като редовни техни клиенти, сега ме заинтригува техния нов хотел в Слънчев бряг, живот и здраве лятото може да го посетим Simple Smile)))

И аз се интересувам от Рена. Това ще им е първа година знаете ли  как се е казвал преди това. Каквото и да е мнение ще ми е полезно . Колебая се между Рена ,Блу Ориндж, Оазис Дел Мар и Белла Виста. Иска ми се да има къде да се разхождаме вечер.
В Несебър не съм ходила отдавна .

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 09:43 от mary81

# 311
Някой може ли да каже как разбира тази оферта и колко на ден би излязла почивка във фамилна стая за семейство с две деца - 7 и 3 години?
http://allinclusive-pochivki.eu/index.php?nav=Oferta&id=7767 … =244#.XDuu3LxS8kI

Аз го смятам 2х277лв. плюс едното дете със 75% отстъпка от 277 лв., второто с 50% отстъпка. Цената нещо ми се вижда космическа.

В този случай най-изгодно излиза двойна супериорна стая - малкото дете е без пари, а за голямото се плаща 50% от цената за възрастен. И аз го гледах, през агенцията, от която запазваме за силен сезон излиза 448 лв. на ден с 20% отстъпка за ранни. Но да - паркингът се плаща.
Ние сме били в такава стая в РИУ Обзор и е достатъчно голяма, разделена е със стълбички, само крайните нямаха стълби, но ми изглеждаха по-малки. Хотелът е хубав, но плажът не беше подходящ за малки деца. Предполагам, че Парадайз ще е по-добър, а и плажът е включен в цената.

Останах с впечатление, че Рена е чисто нов хотел.
Също се включвам към питането за Грифид Болеро.

# 312
Сторм, аз харесвам хотелите на Александрия, но и там се усеща двойния стандарт, искахме апартамент в Белведере, били само за чехите, настаниха ни в стая, както и да е. И други такива дребни детайли, които като цяло не са ни разваляли почивката, но определено не са приятни.
И като редовни техни клиенти, сега ме заинтригува техния нов хотел в Слънчев бряг, живот и здраве лятото може да го посетим Simple Smile)))

И аз се интересувам от Рена. Това ще им е първа година знаете ли  как се е казвал преди това. Каквото и да е мнение ще ми е полезно . Колебая се между Рена ,Блу Ориндж, Оазис Дел Мар и Белла Виста. Иска ми се да има къде да се разхождаме вечер.
Казвал се е Радослава хотел https://radoslavasunnybeach.com/bg/ - официален сайт
Букинг, където има и мнения: https://www.booking.com/hotel/bg/radoslava-hotel.bg.html
Лично аз вече съм с резервация за там, пък ще видим.

# 313
  • В.Търново

Казвал се е Радослава хотел https://radoslavasunnybeach.com/bg/ - официален сайт
Букинг, където има и мнения: https://www.booking.com/hotel/bg/radoslava-hotel.bg.html
260 лв на ден и то само със закуска за 2+2 Cry
А ние, както сме 3+1, абсурд!

# 314

260 лв на ден и то само със закуска за 2+2 Cry
А ние, както сме 3+1, абсурд!
Ти явно не разбра - това е бившия Радослава хотел, сега Рена хотел, предлаган от Александрия и цените са доста поносими, поне според мен.

Общи условия

Активация на акаунт