На море в България 2019!

• 79 387
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
В Цезар храната беше много зле - говоря за юли 2018. Анимацията никаква я нямаше - пълна скръб.
Да, имахме прекрасна гледка на стаята към морето, но изобщо не можеше да излезем на терасата - по тавана и стените й пълзяха някакви черни дълги червеи /вероятно от скалата под Парадайз бийч/ , от които детето пищеше истерично. В комплект с отвратително каменистия плаж и морето, в което на влизане имаше два метра камъни, на които хората си порязваха краката - не, мерси!
Отново ще си ходим за поредна година на Обзор /+Гърция/ и повече експерименти с БГ-морето не смятам да правя!!!  

# 361
Greene,
Къде в Гърция? Може и на ЛС. Благодаря.

# 362
Greene,
Къде в Гърция? Може и на ЛС. Благодаря.
моля не на ЛС Simple Smile)))) и аз се интересувам

# 363
Още не сме решили къде, гледам оферти.

# 364
  • София
Аз не бих използвала толкова крайни думи за Цезар Палас. Бяхме през септември 2018 г.
Изкарахме невероятна почивка.
Забележки който търси винаги ще намери, но не е по-зле от най-коментираните тук хотели.
Със сигурност е в пъти по-добре от Приморско Дел сол и Оазис Дел Маре... Лично мнение! Wink

Забележки не съм търсила , те си бяха там . Ако хубавата гледка ( за 800 лв ) е по-важна от храна плаж и анимация .. описала съм всичко подробно в предишната тема , няма смисъл да се повтарям  Simple Smile Щом ви харесва ходете там , аз няма да повторя

Нека всеки прецени за себе си .
Цитираното по-горе мое мнение по никакъв начин не е насочено къв Вас, уважаема  ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ . Ако сте се разпознали в него - Ваша воля.  Wink Даже не съм в течение на отзивите Ви относно Цезар палас...
Споделила съм личното си мнение и впечатление, че лично аз не бих употребила толкова силни негативни думи за този хотел, в който съотношението цена/качество за мен са напълно задоволителни.
Храната в този и в подобни хотели от този ценови диапазон е аналогична. Бонус е, ако е добре и вкусно приготвена...  Grinning
Това, че Вие вече няма да ходите там всички го разбрахме, няма нужда да налагате мнението си императивно на останалите.
Аз лично за първи път споделих положителното си мнение за Цезар палас, на база лично преживяване на мен и семейството ми през септември 2018 г.

Освен всичко останало, 800-те лева са комплексна цена за услуга, не само за гледката. Wink

За мен хубавата гледка, в частност морето денем и нощем с пленителните си звуци, е по-важна от анимацията, факт.  Peace Децата ми са големи вече и не се интересуват от анимация, а и след екипа на BVS в Серенити преди години трудно някой ще ги впечатли и ще им грабне вниманието.

# 365
+1 още едно отрицателно мнение за Цезар Палас.
Аз също бях писала подробно преди две години, но тогава имаше няколко доволни потребители и ми "наскачаха".
Цената за нас въобще не беше 800 лв., а горе-долу двойно повече, храната не ставаше. Единствено не мога да се съглася за анимацията, моите деца я харесаха. Да, по-скромна беше от тази на BVS, но беше забавна. Плажът тогава също не беше лош, нямаше толкова много камъни, но пък чадър и шезлонги се заплащаха допълнително, а тези около басейните на хотела не бяха достатъчно.
Съжалявам, че тогава не се вслушахме в това, което ни казаха от агенцията, че РИУ Обзор няма много общо с Цезар Палас, макар че и двата хотела са 4 звезди. Вярно, че има и не малка разлика в цената. След това и ние решихме да не си правим експерименти.
За съжаление аниматорите в РИУ са нови, не знам от коя фирма са, но определено не бяха толкова добри.

# 366
Дори и в ПИК сезона северното Черноморие водата е по-студена от на южното.
Poli_, Топола Скай е хотела.
Разликата е от един градус, а понякога няма такава.
Не разбирам...това шега ли е?
Аз питам сериозно
И аз съм напълно сериозна....

Аз имам предвид хотел Evrika Beach Club на Слънчев бряг. Който е отсядал в него, моля да ми препоръча друг подобен с аква парк, първа линия, ултра ол инкл., бар на плажа и естеств. хубав плаж.
Не искам да го повтаряме, бихме отседнали в подобен за разнообразие.

Благодаря предварително.

# 367
  • София

Да, имахме прекрасна гледка на стаята към морето, но изобщо не можеше да излезем на терасата - по тавана и стените й пълзяха някакви черни дълги червеи /вероятно от скалата под Парадайз бийч/ , от които детето пищеше истерично.

Ух, мале, това да не са били стоножки Astonished Аз при вида им умирам, голяма фобия са ми. Нещо подобно /за наличието на буболечки/ четох миналата година и много изтръпвах да не срещнем миналата година на почивката ни в съседния комплекс. Слава Богу, там беше чисто като сълза, басейни, всичко, а е досами гората. Явно си зависи от поддръжката. Има препарати против такива твари, как може да не обработват.
Тази година май клоним към друго място, ама е по-ниска категория, пак е в гора и пак същите мисли ме морят. Съвсем сериозно мисля да им задам този въпрос. Аз и затова не ставам за почивки по бунгала и пр.

# 368
Хахаха, аз съм същата Simple Smile))) изпитвам ужас от всякакви насекоми и пълзящи твари, това значи да се натоваря психически от такава био-еко-естествено-натурална "почивка", пък и да платя за нея

# 369
Права си, стоножки са били. По-точно кримски стоножки /Pachyiulus flavipes/ - https://www.google.com/search?lr=lang_bg&sa=X&rlz=1C1AOH … =1280&bih=845.
Нашата тераса бе точно до скалата под "Парадайз бийч", затова предполагам, че някъде от там излизаха и се разпространяваха и по останалите тераси.

# 370
Поли, на север след Златни и Албена няма да намериш хотел , какъвто търсиш. "Топола Скайс" е страхотно място, с аквапарк, хубава храна и т.н, но няма плаж. Плажа е на 1км от хотела.

# 371
С аквапарк и на първа линия са "Марини"-те на Дюни и Сол Луна бей в Обзор.

# 372
Аз не бих използвала толкова крайни думи за Цезар Палас. Бяхме през септември 2018 г.
Изкарахме невероятна почивка.
Забележки който търси винаги ще намери, но не е по-зле от най-коментираните тук хотели.
Със сигурност е в пъти по-добре от Приморско Дел сол и Оазис Дел Маре... Лично мнение! Wink

Забележки не съм търсила , те си бяха там . Ако хубавата гледка ( за 800 лв ) е по-важна от храна плаж и анимация .. описала съм всичко подробно в предишната тема , няма смисъл да се повтарям  Simple Smile Щом ви харесва ходете там , аз няма да повторя

Нека всеки прецени за себе си .
Цитираното по-горе мое мнение по никакъв начин не е насочено къв Вас, уважаема  ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ . Ако сте се разпознали в него - Ваша воля.  Wink Даже не съм в течение на отзивите Ви относно Цезар палас...
Споделила съм личното си мнение и впечатление, че лично аз не бих употребила толкова силни негативни думи за този хотел, в който съотношението цена/качество за мен са напълно задоволителни.
Храната в този и в подобни хотели от този ценови диапазон е аналогична. Бонус е, ако е добре и вкусно приготвена...  Grinning
Това, че Вие вече няма да ходите там всички го разбрахме, няма нужда да налагате мнението си императивно на останалите.
Аз лично за първи път споделих положителното си мнение за Цезар палас, на база лично преживяване на мен и семейството ми през септември 2018 г.

Освен всичко останало, 800-те лева са комплексна цена за услуга, не само за гледката. Wink

За мен хубавата гледка, в частност морето денем и нощем с пленителните си звуци, е по-важна от анимацията, факт.  Peace Децата ми са големи вече и не се интересуват от анимация, а и след екипа на BVS в Серенити преди години трудно някой ще ги впечатли и ще им грабне вниманието.
Два пъти съм ходила на Цезар Палас-2016 и 2017 година и много съм доволна.За мен и семейството ми това беше истинска почивка.От всяко кътче на терасата на ресторанта се виждоше морето и гладката беше великолепна! Не съм видяла нито черни червеи,нито пък камъните са били кой знае какъв проблем.Водата беше чиста и приятна.Храната и напитките си бяха нормални ,като за ол инклузив.

# 373
  • София
Споделете кой къде резервира най-накрая?
Понеже края на януари е близо. Гледам някои само са казали
Ние години ходихме на  Дюни с малките деца
После 2-3 лета сме в Гърция ( разбира се в комбинация с кратки морета в началото и края на сезона и в България)
Но за дългото 10- дневно море през август, още се чудя дали таз година да не заложим на Б-я, все пак, та затова питам... Ill ние сме фенове на Южното Черноморие

# 374
  • На брега на реката
На нас ни щукна идеята да пообиколим за 10 дни Черноморието, но още не сме го избистрили. За сега сме харесали само комплекс Бора в Лозенец, но се чудя все още, тъй като четох доста противоречиви мнения за плажовете, а не сме ходили никога в него район.
От 10те дни искаме поне половината да успеем да резервираме на ол инклузиф, но не знам дали е практика в силен летен сезон да може резервация за по 2-3 дни на такъв пакет. В търсене съм още и за тива ви следя стриктно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт