На море в България 2019!

• 79 393
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Аз съм резервирала първо море през юни в Серенити бей и късно море през септември в Ханиоти, Гърция.
За сега дългата отпуска още не знам кога ще ми бъде, дали юли или август и по тази причина още нищо не съм резервирала. Обмислям и вариант на планина.

# 376
  • София
Извинете, но някой беше писал че резервирал през агенция само с 30% предплата , другите през март... или подобно нещо... коя беше агенцията?

# 377
Извинете, но някой беше писал че резервирал през агенция само с 30% предплата , другите през март... или подобно нещо... коя беше агенцията?

За Дюни ли? Холидей Планет  - за ХВ,  Белвил и Пеликан. За Марините доплащането е до края на февруари.

# 378
  • София
Аз съм резервирала първо море през юни в Серенити бей и късно море през септември в Ханиоти, Гърция.
За сега дългата отпуска още не знам кога ще ми бъде, дали юли или август и по тази причина още нищо не съм резервирала. Обмислям и вариант на планина.
Боже,каква е тая отпуска:flushed:

# 379
Боже,каква е тая отпуска:flushed:
30 дни за година, а имам и неизразходвана от 2018 г. Двете морета са ми по 5 работни дни, а т.н. голяма ще ми бъде не повече от 10 работни дни. Нещо не ви харесва ли?

# 380
  • Сф
8 дни юни края в Блу ориндж с приятели- платено; и към 1 ви септември на север в последния момент ще избирам.И двамата с мм не сме обвързани с отпуски, не зависим от никой!:sunglasses:

# 381
Завиждам ви за дългите отпуски и , че не трябва да се съобразявате с колеги. При нас е сложно , имаме само 5 дни и то към края на август . Резервирала съм Белла Виста , Синеморец за трети път . Тази година не исках да си правя експерименти с нови хотели , 50% е платено вече .

# 382
  • В.Търново
И аз на новата работа имам проблем с отпуските.Не дават повече от 6 дена наведнъж заедно с почивните да се излиза.Т.е. 4 дена отпуска + 2 почивни, което е против закона, но нас работещите кой ни пита.... Sad

# 383
Аз резервирах Блек Сий Стар... Плаж Градина ми е любим. Основен недостатък е липсата на включени чадър и шезлонг на плажа, но... На последното море (Приморско дел сол през 2017г) за да се възползваме от тази услуга мъжът ми бързаше към 8:30ч да е на плажа, за да запази места и пропускаше закуската.
Тази година съм решила да мъкнем чадъри и да се въргаляме в пясъка.

# 384
  • софия
Ние тази година резерширахме Цезар палас от 15 юни, през август може би още едно,но нищо не съм обмисляла.

# 385
  • Трявна
И нашето семейство е вече с резервация-отново през Съни турс- Апартхотел Роял Бей -Иканталъка-период 15-23 юли-8 нощувки.За нас цена около 100 лв. на човек в пик сезона All inclisive, на първа линия,с включени шезлонги и чадър на плажа е нормална.По Коледа бяхме за няколко нощувки в Роял Гранд-Каварна и на връщане минахме да видим Роял Бей.Хареса ни местоположението,стаите са с изглед фронтално море.Хотела разбрах,че е за първа година с All inclisive изхранване...ще видим.Ако не друго ,то тази част от Северното Черноморие до Дуранкулак ни е любима...така че поне ще сме в желаната посока:smiles:После сме решили да търсим нещо за 3-4 нощувки в Тюленово,Камен бряг,,,абе в тази посока и съм отворена за предложения.

# 386
И ние направихме резервацията-още миналата година в хотел "Белвил" на Дюни. Чрез Съни турс-платихме 50% а останалата част - 14 дни преди тръгването. Две години вече сме на Дюни и до сега ползвахме двойна стая, но децата са вече по-големи и ще сме в апартамент.

# 387
Роял бей и Роял гранд са на един и същ собственик, така че храната би трябвало да е сходна, на нас ни хареса в гранда.

# 388
Добре, че не направих резервация. Вчера разбрах, че в нашата фирма август не давали отпуски?! Чудя се плажа на Сънрайз Блу Меджик Ризорт става ли за деца? Май натам сме се насочили след толкова почивки на Аркутино!

# 389
  • Трявна
Smile
Роял бей и Роял гранд са на един и същ собственик, така че храната би трябвало да е сходна, на нас ни хареса в гранда.
Да, Ая,,, и ние останахме доволни от Роял Гранд.Дори ако имаше добър плаж бихме резервирали без да се замислим...За съжаление плажа не става!
Само да споделя за още един хотел,ако някой го заглежда!Че ние и там спряхме за проверка на място:smiles:
Верамар Бийч в Кранево.Давам линк към офертата във Визит бг. https://www.visit.bg/hoteli/veramar-beach-3091/Снимките в сайта не са реални!
Хотела все още го няма!Има някакво изтръмбушено чудо-строеж в груб вид/преустройство на стара сграда/ най-вероятно да стане за сезона,но си е риск! Там  плажа е чудесен,но пък сградата все още я няма!

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 07:38 от Sarlita

Общи условия

Активация на акаунт