Звездни компромати- 388 част

• 72 229
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Евангелистите май нямат телевизори вкъщи,и още повече айфон.
Врачански е като прясно изкъпан,размразен и преоблечен в каквито дрехи има бездомник-пиянде Simple Smile

# 211
Корайма скули и устни ли си е правила? Изглежда променена спрямо старите снимки, които показват.

# 212
Слушам я Мария Илиева колко трудно й било като застраховател.
Ми чувала съм от общи познати, вярно много се е трудила по онова време, ама извън офиса.
Като почнат да се правят на такива, каквито достатъчно хора знаят, че не са и умирам от смях😁

# 213
Аз много не разбирам, ама тая извита очна линия като на котка не е ли вече демоде?

# 214
Не мога да слушам разговора на Венета и Кака Маре, ама тенът ѝ на лицето ме изплаши. И с ръкомахането само показва колко е различен от този на ръцете ѝ. Грозно, смешно...

# 215
Илиева ходела на репетиция с групата си с офис-костюма си от застрахователната агенция... Защото сигурно е много трудно в чантата си да имаш дънки и тениска. Много заета бизнес дама...

# 216
  • Viena
Корайма не е толкова зле, но Деси Зидарова е просто супер и дъщеря и е много красиво дете.

# 217

Мелания и първата дама ба Аржентина.
Втората много повече ми харесва..)
https://www.instagram.com/p/Bq4gHkvhuCA/?utm_source=ig_share_she … gshid=aeeoi5stf5k

# 218
  • Варна
Мария Илиева определено изглежда по-свежа от Венета Райкова. Не знам последната от грима ли, облеклото изглежда повяхняла, май развода не й се отразява добре.

# 219
Корайма ни пя вчера на фирменото Коледно парти, беше усмихната и свежа. Венета обаче е гадна и фашшива..само като и видя злобната усмивчица..брррр
Някой би ли ме осведомил защо Стоянка Мутафова все дава интервюта...щерка и, някаква никому неизвестна?

# 220
Мутафова и Муки говорят едно и също от сто години. Правят го от скука, а Муки го прави и за да напада за личните си неуспехи майка си публично. Сякаш цял живот е мечтала тя точно за това - майка й да бъде до нея и тя пред цял народ да обвинява майка си.

# 221
Корайма ни пя вчера на фирменото Коледно парти, беше усмихната и свежа.
Каза ли ви, че за нея е чест да е част от вашия празник и да продължавате да правите все така добре това, което правите?Sunglasses

# 222
Хахахаа. Да. Въпреки, че дълбоко се съмнявам да знае какво правим. Но се държа готино и пя на живо. Тя и РД имаше вчера Simple Smile

Рени е потрес...нямам думи

# 223
Дъщеря ѝ на стоянка се държи отвратително всеки път. Дърта мрънкала . Винаги изглежда като пияна

# 224
  • около Варна
Десетгодишната ми дъщеря установи, че Мария Илиева копирала Ариана Гранде, заради опашката и очната линия Grinning
Добре изглежда, само този мургав тен не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт