Звездни компромати- 388 част

• 72 242
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Хубава е била на младини Муки.

# 226
Хубава е била на младини Муки.

Тя и сега изглежда добре като се има предвид, че е почти на 70 и е пенсионерка (вероятно, предвид възрастта).

# 227
Малко тоалети от Мегън Маркъл:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 228
  • София
Мегън явно си има любими сандали на платформа Simple Smile
А аржентинската първа дама е с много странни обувки, не разбирам как се държат за краката й.

# 229
Муки навремето е изглеждала добре (бяха показвали нейни черно-бели снимки в едно от многото предавания, където се подвизаваха с майка й). Също така това момиче тогава е имала благодарение на майка си една подбрана среда от хора и пак не е успяла да си изгради щастието. Това е от типа хора, които само търсят оправдания, за да не се развиват и мрънкат.

# 230
  • Sofia
Все я мислих за по-млада,около 60-те ...някъде бях чела,че Стоянка е родила късно,около 39-40години..,но инфо в гугъл дава че е 51-ва и така излиза,че я е родила на 29год

# 231
  • Sofia
Писахте ли вече за драмата Кейт/Мегън? Хари и жена му се изнасят от Кенсингтън палас. Според английската преса Мегън и Кейт не се харесват. Вече няколко служители са напуснали, заради деспотичната Мегън. Позволила си да наругае служителка на Кейт преди сватбата, личната й асистентка напусна само след 6 месеца, а на сватбата поискала да ароматизират църквата (кралицата твърдо отказала).

# 232
Морският дом на Аштън Къчър и Мила Кунис в Санта Барбара:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Домът на Селена Гомес в Калифорния:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 233
Кенсингтън палас е достатъчно голям, за да не се засичат двете семейства, ако не желаят. Аз си мисля, че Мегън, за разлика от Кейт има повече индивидуалност и не се притеснява да отстоява мнението си.

# 234
Петя Дикова / Пипи / бременна ли е?
Вчера се загледах в предаването й и ми се строи с корем. Сякаш го прикриваше с листите.
В чуденка съм, но нещо ми нашепва, че съм права.
Някой забелязал ли е? Може и да е коментирано, а да не съм прочела.

# 235
Пипи, ако е бременна, няма да крие. Тя си има комплекс от килограмите.

# 236
Евангелистите май нямат телевизори вкъщи,и още повече айфон.
Врачански е като прясно изкъпан,размразен и преоблечен в каквито дрехи има бездомник-пиянде Simple Smile

В заблуда си - всичко си имат и даже си пйват. Комшиите ми са такива.

# 237
Прекрасна Джулия Робъртс:
https://www.instagram.com/p/Bq6D7JVAy1F/?utm_source=ig_share_she … hid=16s3pmjcq3hlj

Стояна и Муки, забелязахте ли в предаването, на бузта на Муки имаше много странни бучки, не знам какво е правила, но не е ок.

Венета изглеждаше вехта, Корайма младееше до нея.

Ласе:
https://www.instagram.com/p/Bq5aErXH8J6/?utm_source=ig_share_she … shid=dkglw84kz4us

Рени на горните снимки изглежда нелепо. Нито възрастта, нито фигурата и позволяват такива сесии по бански. А със зелената рокля маса на топка за елха, блестяща топка🤪

Луиза Григорова, много е слаба, прекалено за моя вкус:
https://www.instagram.com/luiza_grigorova_makariev/p/Bq5V6eJB2bZ … shid=1y6ax5dhde3e

# 238
  • София
Кат Вон Д е родила.

# 239
  • София
Съпругите на Г-20

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт