Звездни компромати- 388 част

• 72 065
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък не разбрах кое му е позорно на интервюто на Дългия с ББ? Не чух да му каза браво за нещо....Два пъти го гледах, защото пътрвия път с половин ухо. Еми нищо позорно не чух. Дългия все такъв нагъл се държеше.

# 556
  • Варна
Радева ми харесва на снимките и косата й не ме дразни.

# 557
Аз пък не разбрах кое му е позорно на интервюто на Дългия с ББ? Не чух да му каза браво за нещо....Два пъти го гледах, защото пътрвия път с половин ухо. Еми нищо позорно не чух. Дългия все такъв нагъл се държеше.
Позоно и жалко
Когато са сами в студиото,са много силни и смели, отиде Бойко при тях и те го питат за връзките на обувките му.И великата “ импровизация” с листа. Чак на Дългия му стана неудобно, че баце  го подаде без да знае какви въпроси ще има😁
Нагъл се държал Дългия, той нямаше гласче в първата половина на въпросите.
Беше толкова жалък, че ми стана кеф  от излагацията на великия “патриот”

# 558
  • До морето
Защо да е "импровизация" листчето? Поне пет от десетте въпроса бяха предвидими. Нормално е ББ да се е подготвил предварително по някои теми с разни цифри и факти. Сега , нямаше нужда да вади листчето като третокласник, ама подробности.....😂

# 559
Гледайте президента, току Що обясни за жена си!
Бнт1

# 560
MG18 явно и това е въпрос на лични интерпретации. Аз, като човек който отдавна не живее в БГ и не му дреме много много какво точно се случва, имам в предвид безпристрастно гледайки интервюто, не можах да усетя това което разправяш. По-скоро ми направи впечатление, че Дългия много нападателно си задаваше въпросите, държеше се супер нагло, физиономии правеше идиотски....

# 561
MG18 явно и това е въпрос на лични интерпретации. Аз, като човек който отдавна не живее в БГ и не му дреме много много какво точно се случва, имам в предвид безпристрастно гледайки интервюто, не можах да усетя това което разправяш. По-скоро ми направи впечатление, че Дългия много нападателно си задаваше въпросите, държеше се супер нагло, физиономии правеше идиотски....
Ми явно не си чела форумите след това, разбиха го и след това сценаристите му започнаха да се обясняват защо така или онака  казали и станаха още по жалки.

# 562
Бнт1

Какво по-точно обясни за жена си?

Слави Трифонов е проверил информацията и още снощи каза, че това е ПЪРВОНАЧАЛНИЯТ вариант на делегацията. Очевидно овреме са се усетили в президентството и са замазали положението, но въпреки всичко, Радевица все пак е пътувала и специално за нея била направена нова програма в Краков (платена от вас - българските данъкоплатци), докато Радев е в Катовице.

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 21:52 от Анонимен

# 563
Бнт1

Какво по-точно обясни за жена си?

Слави Трифонов е проверил информацията и още снощи каза, че това е ПЪРВОНАЧАЛНИЯТ вариант на делегацията. Очевидно овреме са се усетили в президентството и са замазали положението, но въпреки всичко, Радевица все пак е пътувала и специално за нея била направена нова програма в Краков (платена от вас - българските данъкоплатци), докато Радев е в Катовице.
Добре, ти си запозната.
Славчо като каже добър вечер погледни през прозореца.
Как си представяш , че за Радева ще бъде принуден някой, в случая Полша да направят нова програма
Запозната ли си  с нещата или се включваш в истеричните лъжи,които са като опорни точно
Как от нашето президентство ще принудят друга страна да угодят на деспотичната Деса.Осъзнайте се и спрете с тъпотиите
И още нещо, ако Радевица разхищава така народни пари,при все ,че цялата власт е в правителството и лесно могат да я изобличат, що не са го направили? Защо?

# 564
Добре, ти си запозната.
Как си представяш , че за Радева ще бъде принуден някой, в случая Полша да направят нова програма
Запозната ли си той ще с нещата или се включваш в истеричните лъжи,които са като опорни точно
Как от нашето президентство ще принудят друга страна да угодят на деспотичната Деса.Осъзнайте се и спрете с тъпотиите

Радева може и бутици за рокли да е обикаляла по програма в Краков?! Снимки от болници не сме видели и най-вероятно няма и да видим, както тръбят от президентството. Whistling

# 565
Може ли мъжът ти да е Президент,Математик,Военен,Пилот,официално да взима 11 000 лева заплата и ти да изглеждаш и да се държиш така?!!

# 566
Добре, ти си запозната.
Запозната ли си той ще с нещата или се включваш в истеричните лъжи,които са като опорни точно

Радева може и бутици за рокли да е обикаляла по програма в Краков. Снимки от болници не сме видели и най-вероятно няма и да видим, както тръбят от президентството. Whistling
Не си ли, а скоро имаше снимка с една друга президентша,ама като ме си я видяла
За инциативите на Радева не се говори, ти знаеше ли ги,щото аз знам ,ама няма кой да афишира тези неща,по точно няма интерес да се обсъждат

# 567
Ех, Радев защо си е оставил хубавата жена, за да се ожени за Десито... Мъжете понякога са толкова тъпи.

# 568
На мен друго ми е интересно при Радев - нали е завършил в САЩ? Е как пък един път не проведе свободен разговор на английски при многобройните си визити насам-натам, а все с преводач?

# 569
Може ли мъжът ти да е Президент,Математик,Военен,Пилот,официално да взима 11 000 лева заплата и ти да изглеждаш и да се държиш така?!!
Айде дефинирай как трябва да изглежда тя?
Има  ли някакви изисквания
А тоя дето няма жена ,РП или ББ за тях кво да кажем

Общи условия

Активация на акаунт