Звездни компромати- 388 част

• 72 086
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
На мен друго ми е интересно при Радев - нали е завършил в САЩ? Е как пък един път не проведе свободен разговор на английски при многобройните си визити насам-натам, а все с преводач?
Навсякъде където отива го дават как свободно общува с колегите си !Що за тъпотии пишете?

# 571
Хайде дай линк къде Радев говори свободно английски без преводач.

# 572
Не си ли, а скоро имаше снимка с една друга президентша,ама като ме си я видяла
Полският президент и неговата съпруга бяха на официално посещение по покана на Радев и е логично неговата съпруга да присъства, щом е поканена. Случаят сега с посещението на Радев в Катовице е от друго естество, а именно глобален форум -  Конференцията на страните по Рамковата конвенция на ООН за изменението на климата.

За инциативите на Радева не се говори, ти знаеше ли ги,щото аз знам ,ама няма кой да афишира тези неща,по точно няма интерес да се обсъждат
И каква е целта на тези тайни от обществеността инициативи? Само Радева да си ги знае?! Laughing

# 573
И е Брюксел когато отиде и дори там където разговаря с Тръмп.Линкове колкото щеш
Както каза президентът, съпругата ми ще е навсякъде с мен където е поканена. Ся на теб ли да вярвам, че не е поканена или на президента,
Поне за две нейни инциативи се сещам , но когато човек е черноглед винаги на бялото ще казва черно

# 574
Както каза президентът, съпругата ми ще е навсякъде с мен където е поканена.
...и където не е поканена, все ще ѝ натъкмят някоя програмка Mr. Green

Поне за две нейни инициативи се сещам , но когато човек е черноглед винаги на бялото ще казва черно

Нали инициативите на Радева са тайни, така че няма как да ме обвиниш в черногледство Laughing

Нали е много активна из ФБ, но нито дума, нито ред за тези "две нейни инициативи"... Whistling

# 575
  • До сърцето...
Е, хайде сега, известно е, че Радев говори свободно английски.
Портокола изисква на официални разговори да има преводач.

# 576
Ама дайте ги тези линкове, защитници на Радеви. Стига сте манипулирали! Защото аз видях при кралицата как само седяха като бастуни и кaзаха две заучени фрази между многото "yes".
Аз ще дам линкове, че Радев НЕ говори на английски.
Ето линк, където Радев oтговаря на български, а въпросите са на чист английски:
https://www.youtube.com/watch?v=Rc4m0RJ4-hg

Друго английско интервю, в което Радев си отговаря на български:
https://www.youtube.com/watch?v=PDWzCjt1dfI

Ето такива примери бол.

# 577
И аз знам, че а официалните разговори има преводачи и всеки си говори на неговия език.
Радев не е чак такъв връзкар да изкара специализация без да знае език.

# 578
  • До сърцето...
Радев свободно говори английски, немски и руски. Израз на уважение към страна си е да говори на родният си език по време на интервю като неин представител. Стига сте търсили под вола теле.

Скрит текст:
П.С. Сетих се бразилската туристка, той с нея комуникираше на английски Grinning Божке, да ме питаш, защо помня тези глупости!

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 21:13 от Радика

# 579
Както каза президентът, съпругата ми ще е навсякъде с мен където е поканена.
...и където не е поканена, все ще ѝ натъкмят някоя програмка Mr. Green

Поне за две нейни инициативи се сещам , но когато човек е черноглед винаги на бялото ще казва черно

Нали инициативите на Радева са тайни, така че няма как да ме обвиниш в черногледство Laughing

Нали е много активна из ФБ, но нито дума, нито ред за тези "две нейни инициативи"... Whistling
Ммда, това , че ти не си чувала говори само за теб и твоята обща култура, не за Радева
Инче например ето това:
“Състезание по български език за ученици организира гражданското сдружение "Живата вода на България". То бе създадено по инициатива на съпругата на президента Десислава Радева с цел да помага за опазването, изучаването и популяризирането на българския език, култура, изкуство, традиции и природа.

Целта на състезанието "Пазим езика си" е да се насърчи създаването на трайни умения в учениците за правоговор и правопис на книжовен български език, става ясно от публикация на сайта на сдружението. В него ще участват ученици в две групи - от V клас, и от VI и VII клас. Те ще се мерят знания в два изпитни кръга - на 12 и 25 май.“
Ох ,има много готин лаф:Когато си тъп на теб не ти е тежко,а на останалите......😁

# 580
Ама аз не давам линк към официални разговори, а интервюта с журналисти, на които Радев не разчита на английския си. Очаквам смел английски от човек, учил в САЩ.
Та чакам линкове, че искам да чуя перфектният английски на президента, а не фрази, които и седмокласник може да изрече.

# 581
  • София
Ти не си в ред - много ясно, че ще говори на собствения си език, президент е на България, не на англоговоряща страна. Ако го интервюират от руска ТВ на руски ли да говори, та да им е лесно? Държавен глава е, представлява страната си и ще дрънка на чужд език.
За обучение във военните училища в чужбина се изисква много високо ниво на английски. Провери какво е STANAG.

# 582
Може ли мъжът ти да е Президент,Математик,Военен,Пилот,официално да взима 11 000 лева заплата и ти да изглеждаш и да се държиш така?!!
Айде дефинирай как трябва да изглежда тя?
Има  ли някакви изисквания
А тоя дето няма жена ,РП или ББ за тях кво да кажем

По-добре да няма жена, ако ще е като Деса. До момента само го излага. Меко казано

# 583
Ама аз не давам линк към официални разговори, а интервюта с журналисти, на които Радев не разчита на английския си. Очаквам смел английски от човек, учил в САЩ.
Та чакам линкове, че искам да чуя перфектният английски на президента, а не фрази, които и седмокласник може да изрече.
Когато си тъп ,на теб  не ти е трудно , а на другите😂😂😂😂
Ся дай линк как баце казва благодаря на английски 😁😁😁, той го владее

# 584
Да, знам какво е STANAG и затова се учудвам, че нито един път не чух Радев да говори на високо ниво английски. Аз искам факти, не думи. Покажете ми как Радев говори на високо английски, дайте факти, а не предположения аз колко не съм добре или тъпа.

Общи условия

Активация на акаунт