Звездни компромати- 388 част

• 72 004
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
# 676
# 677
Aз предлaгaм дa се премaхне буквaтa "и", която й без товa не се ползвa. Close

# 678
# 679
Сури е копие нa мaйкa си. Рийз и дъщеря и те сa огледaлни. Тaкивa очевaдни огледaлности сa ми хем яки, хем леко ме шокирaт, доколко можеш дa възпроизведеш копие нa себе си.
Пп По Новa тв дaвaт някaкви киборги. Водещи сa Aнa Мaрия, Л. Дилов и някaквa логопедкa. Хaхa. Избирaт пореднaтa плейТмейТкa.
Еднa си търселa топките, aмa зaбрaвилa дa попитa плaстичния дaли не ги е дaл нa коткaтa си. A, другa с увиснaл з@дник знaелa всички песни нa Сaлвaдор, не, нa Борис Дaли. Третa ще ни покaзвa ... оперaциятa си от ... aпендикс. Мили Боже.

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 23:41 от Джаста Праста

# 680
Честно казано винаги съм си мислила, че Поли Генова си пада по жени.

Защо? Защото дълго време беше с къса коса и се обличаше по-младежко и стрийт ли, откъде идват тези стереотипи?!
Заради ей такива стереотипи и изказвания много жени се притесняваме да си подстрижем косата късо.

# 681
  • Бургас

Защо? Защото дълго време беше с къса коса и се обличаше по-младежко и стрийт ли, откъде идват тези стереотипи?!
Заради ей такива стереотипи и изказвания много жени се притесняваме да си подстрижем косата късо.
Въобще няма връзка с косата. Просто няма грам женственост в нея. И на мен малко ми бие на лесбийка.

# 682
  • На морето!
Скрит текст:

Венета Райкова и Патрик празнуват 2г на литературните й напъни.

# 683

Въобще няма връзка с косата. Просто няма грам женственост в нея. И на мен малко ми бие на лесбийка.

След такива изказвания се налага и да се дефинира представата за "женственост", където неизбежно пак ще се завъртим в сферата на стереотипите.

# 684
# 685

Тази хем с претенции за сериозна журналистка и интелектуалка, хем на 50-60 се барнала с деколте до пъпа. И винаги снима само този профил.

# 686
сладур Simple Smile)))) заплювам си го, не знаех, че двамата са приятели от малки, много добре играят в Гетсби, много са готини

# 687
От миските австралийката ми е най-красива. Дори тъмногожите мис Аруба и Бахама са чудесни.

# 688
С. Колтуклиева е изплискала легена с това деколте.

# 689
Като злата вещица и дъщеря и са, просто и двете са ужасни.

Общи условия

Активация на акаунт