"София - Ден и Нощ" - 28

• 57 330
  • 789
  •   1
Отговори
# 375
Нямах идея , че съм нискоинтелигентен зрител 😂😂😂.
Човек винаги може да научи нещо ново.

# 376
Ами не го разбирам това да си оставиш детето на  майка си в друг град. Никакви сериозни обстоятелства не я притискат да стои в София. Може да си го вземе и там, има детски градини. Не не е по добре да е на чист въздух, по добре е толкова малко детенце да е при майка си. Много тъпа Ани, много.

# 377
  • В царството на игрите:)
Никакви сериозни обстоятелства не я притискат да стои в София.
Аааа, тя каза, че се развива в София. Ако не знаете, София е единствения град, в който човек може да се развие. Simple Smile

# 378
Добре де, Ани може ли да е толкова проста?
Не виждам причина подари която зряла жена ще си зареже детето на ма*ната си ... и ще тича по момченца (визирам първо недоразумението Никола, а след това и Оги)?!

Митко и той кога видя Лора, кога хлътна така!
Мисля си, че е възможно да напусне по този начин сериала. Да го изиграе влюбен в нея, не може да живее в една квартира с Лора и Дани и да си стегне куфарите.
Да видим ще позная ли Grinning

# 379
Добре де, Ани може ли да е толкова проста?
Не виждам причина подари която зряла жена ще си зареже детето на ма*ната си ... и ще тича по момченца (визирам първо недоразумението Никола, а след това и Оги)?!

Митко и той кога видя Лора, кога хлътна така!
Мисля си, че е възможно да напусне по този начин сериала. Да го изиграе влюбен в нея, не може да живее в една квартира с Лора и Дани и да си стегне куфарите.
Да видим ще позная ли Grinning

[/quot

Няма да познаеш. Защо вярвате на тези измислени статийки? Той снима до последно, заедно с останалите, съдейки по Инстаграм.

# 380
Да се развивала.. За това щеше да напуска лабораторията да се връща в  сладкарницата. Къде да го сложа вика тук в тая сауна ли.. Нали е пи лесно да се лигавиш с  трите пунди като ученичка. Може да си вземеш скромна квартира  и да си живеете с детето. Няма желание има оправдания само.

# 381

Няма да познаеш. Защо вярвате на тези измислени статийки? Той снима до последно, заедно с останалите, съдейки по Инстаграм.
Преди ни, той сам каза, че не се снима отдавна в сериала, когато отговаряше на въпроси. Въпроса беше нещо от сорта на "Ще продължиш ли да се снимаш в сериала?"

# 382
те не снимат сериала от доста време.

# 383
От лятото не се снима сериала, може би това е имал предвид, че отдавна не се снима и точно след този му отговор се появиха статии, че напуска сериала..

# 384
  • ВАРНА
Стори ме се онази вечер епизода че като говориха Кети и Ани се чуваха отвън периодични клаксони точно както при абитуриентите... - тоест епизода беше от 23-24-25 май. 
И във Фейсбук официалната страница на сериала вече не пишат. 

Като се има предвид че не снимат от август....по всичко личи че доста скоро приключват...може би дори и преди май месец.

# 385
Около май месец ще е защото от края на този месец ще ги дават по- разредено, така че ще отиде до май.

# 386
# 387
Айде стига С тоя спам че свършвал серияла.. Хайде да го обсъждаме нали за това е темата Sad

# 388
Айде стига С тоя спам че свършвал серияла.. Хайде да го обсъждаме нали за това е темата Sad

Ми то май последните епизоди няма кой знае какво за обсъждане Confused
Иначе Оги е много зле горкия и не очаквах такова нещо от него. Ако държеше чак толкова на Цвети, нямаше да продължава да е толкова заинтригуван от Ани и как се чувства, че и да я прегръща, че и после пак с нея да се вижда.
Интересно ми е какво ще се случи с Калина и Илиев.

# 389
  • София
Хем е един тъп, ниско бюджетен сериал, хем много тъжно ми стана за детето на Ани. Имам момченце на такава възраст и все едно него чувах "искам мама, искам мама". Голям звяр се оказа Ани, много ѝ се ядосах.

Общи условия

Активация на акаунт