Второ дете

• 28 244
  • 971
  •   1
Отговори
# 780
Да обиждаш така грозно, и то дете, и да се оплакваш от лични нападки, където ги няма - това е някакво крайно раздвоение.

Между другото Контесата пусна снимки на детето, пък ти продължавай да обясняваш чие дете е дебело.

# 781
  • Варна
Мисля, че темата се изчерпа отвсякъде, аз смятам да й сложа кръст.

# 782
В днешния, ако нямаш проблем, не се предпазваш, нормалния начин! Определено не те харесвам, ако и да си админ, няма съпричастност, някаква надменност струи от теб, без покритие.

# 783
  • Пловдив
Само клетви да вляза с детето в Пълмед - това била някаква пловдивска болница, други потребителки така ми обясниха.
Аз не знам как точно са те клели да влезеш в Пълмед, но като се има предвид какви безумно далечни, нямащи нищо общо с клетва изречения в тоя форум се броят за клетва (всяко "ако ти беше..." или дори "ако някой от вас..." е злокобна клетва и нищо по-малко), няма да се учудя, ако казаното за Пълмед е било съвсем безобидно. Извинявам се, ако не е така.

# 784
Ами не са теории, това са ми практиките
...пропуснати ваканции, уикенди и късни вечери, поне за едно известно време. Сега, ако искаш да ти е гот и да не се напъваш, няма да стане.

А, скоро ще кажеш, че и не се наспиваш достатъчно Wink.

# 785
Само клетви да вляза с детето в Пълмед - това била някаква пловдивска болница, други потребителки така ми обясниха.
Аз не знам как точно са те клели да влезеш в Пълмед, но като се има предвид какви безумно далечни, нямащи нищо общо с клетва изречения в тоя форум се броят за клетва (всяко "ако ти беше..." или дори "ако някой от вас..." е злокобна клетва и нищо по-малко), няма да се учудя, ако казаното за Пълмед е било съвсем безобидно. Извинявам се, ако не е така.

Не, не е така.

# 786
Не съм се наспивала качествено и напоително, откак се роди първото дете. Впрочем напоследък и загубих способността да се успивам и да спя повече от 7-8 часа.

Мога да копирам точно какво беше съобщението, всеки ще си го изтълкува. Никого не съм кобела или кълняла - болничният престой от ноември до април е съвсем реалистична опция за жени с малки деца, особено при епидемия отделенията се пълнят. Близко е до ума.

Да не сме голословни, мисля, че ЕммаТ още не е стигнала момента да се връща към блестяща кариера, докато децата/детето посещават без никаква драма градини/ясли. Ето и въпросното "кобене" и кълнене:

" Всеки си има своя организация на деня. Ако случайно ме наблюдаваш в реала - твой избор. Гледай си живота и може да се убедиш, че за някои неща съм права. Не те познавам, не знам кои са ти децата, пожелавам ти успех с евентуални ясли, градини и кариера. Ако нещата не се получат - е, ще полежите малко в Медлайн или Пълмед. Условията са добри. Макар че си е стряскащо преживяване."

Пак повтарям, болничен престой при усложнения не е кой знае каква екзотика при тукашните условия в ясли и градини. Идеята беше, че като изтече майчинството, всички без проблем се втурват и градят кариера...а реалността е малко по-различна, в доста случаи в началото е газ-спирачка, именно заради болестите на детето.

# 787
Не съм се наспивала качествено и напоително, откак се роди първото дете. Впрочем напоследък и загубих способността да се успивам и да спя повече от 7-8 часа.

Значи скоро те чакам на моя режим и в 5 сутринта да си станала за фитнес Wink и да почнеш да набиваш канчета из форума, не че неспането води до бърнаут, а че е нужна стъпка към прогреса. Опс, пардон, последното вече го правиш, хаха.

# 788
  • Пловдив
Off topic.
Авторката просто иска да си навие на масрафа, както се казва. Нищо повече! Дете искам, ама сега веднага!
Няма никакво значение кой какви доводи или съвети й дава!

Изразът е "надвил си над масрафа", което означава, че печели достатъчно и си е надвил над харчовете, над разноските. Simple Smile
Аха. Другото е "навил си на пръста", но масрафът е харч, не е пръст.

# 789
Добро утро,

за моето дете ли е ставало въпрос? Надявам се да не съм прочела правилно, както не съм се наспала Simple Smile

# 790
Нищо му няма на твоето дете, нали ти препоръчах да яде по-малко зърнени, защото дори при слаби деца се получава коремче, това е.

# 791
Да, за твоето дете, за онзи знаков случай. Дадох го като пример, че тънкообидчиви потребители първо трябва да се озаптят малко, преди да изискват от останалите.

# 792
Нищо му няма на твоето дете, нали ти препоръчах да яде по-малко зърнени, защото дори при слаби деца се получава коремче, това е.
Медицинско лице ли си, Сирен и искан ли ти е съвет?

# 793
  • София
Мен ми е чудно, как някой си определя да забелязва само определен човек към кого е рязък и обижда, а прескача удобно друг, който му е симпатичен по някаква причина?
Реално, Контесата е писала по адрес на Сирената и гадории, и подигравки............много от които, обаче, изтриваше, защото била имала право.
Техни си отношения, които излизат и извън форума, доколкото знам, та не е ли по- добре да не им се адвокатства?

Пиша го, защото се получава същото и по мой адрес- току се появи някоя, с която не сме си комуникирали и почва да ме обвинява във всички грехове, предизвиквайки да отговоря, че да избухне скандал.

# 794

Значи скоро те чакам на моя режим и в 5 сутринта да си станала за фитнес Wink и да почнеш да набиваш канчета из форума, не че неспането води до бърнаут, а че е нужна стъпка към прогреса. Опс, пардон, последното вече го правиш, хаха.

A, не, това екстремно американско недоспиване не го мога. Колко беше, 4 часа на денонощие и толкова ти се полагат.

Това, че дете ще те буди от време на време нощем не е като целенасочено будуване, защото работиш на 3 места и учиш.

Общи условия

Активация на акаунт