Откраднат живот • Анатомия на гнева • Тема 69

• 28 990
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • Калгари, Канада
Сватбата ще е на Стаменова и Фотев.😅😅😅

Сега сериозно: завещаването на всичко на Ина си има причина в главата на Фотев, дано я разкрие преди да го надупчат. Но ми се струва, че по-скоро няма.

# 31
Благодаря за темата, Ванилия!
Гласувах за Марио и Зорница, защото ми се иска да ги видя щастливи, иначе ми се струва, че няма да има сватба.
Амбър, прочетох предишната тема, съгласна съм на 100% с мнението ти ( май е за първи път 🙂)
Яд ме е ако разкарат Фотев, можеха да измислят още много интересни истории покрай него.

# 32
  • София
Благодарности за темата.
Гласувах за първата опция от инат повече и някакви крайни надежди все още. Но реалното към днешна дата е да няма сватба, а и прекалено много ще се повторят вече.
В момента ми е най-интересно около Фотев и какво точно ще се случи... Колкото и да не вярваме на промотата, това си беше не спойлер ами не знам какво. По принцип такива неща не се показват. Или някой е направил гаф и е за уволнение или това не е истина (може и сън на Фотев да е след секса със Стаменова или пък самата София да сънува) и ни пускат по пързалката.
А и какъв е смисълът не виждам. Поне да се разбере защо остави всичко на жена си, която му изневери и предаде. Изобщо не се връзва това с образа на Фотев и с такива мъже като него. Абсурдистан!

# 33
  • София
Ванилия,благодаря за труда.
Не мога да коментирам, защото не съм гледала вчера и днес. Потърсих директните линкове на МариМар,не открих. Нова плей ме изхвърля от сайта

# 34
Сега, ако беше някоя американска кримка бих заложила, че Ина застерлва Фотев. Идеята за завера между Стаменова и Ина също е добра, след като непрекъснато ни демонстрираха как си държат тон заради Фотев, никой няма да ги заподозре.

Обачеее, чак толкова добри да са сценаристите - не вярвам, след всичко, което са показали до сега.

# 35
  • Пловдив
Сега, ако беше някоя американска кримка бих заложила, че Ина застерлва Фотев. Идеята за завера между Стаменова и Ина също е добра, след като непрекъснато ни демонстрираха как си държат тон заради Фотев, никой няма да ги заподозре.

Обачеее, чак толкова добри да са сценаристите - не вярвам, след всичко, което са показали до сега.
И аз не вярвам да имат толкоз акъл... Mr. Green

# 36
  • Там,където се събуждам щастлива.
Марио беше прекрасен вчера. Мъжът мечта. Покрай сцените им от вчера не мисля, че може да има сватба между тях. А и думите на Марио, че е готов да я чака дават знак, че ще е принуден да го направи.

Кая ми идва да я цапна. Няма дълго да върви след нея Христо. Жалко за двойката им.

Клоня към “Никой” в отговора си. Не виждам дори Жекова толкова бързо да се впусне в такава авантюра.

# 37
Ванилия

Марио толкова много обича Зорница. Не разбирам, за какво „отстъпване“ говорите? Зорница не е играчка за да си я прехвърлят и отстъпват. Тя се чувства добре, обичана и спокойна при Марио и не е дала да се разбере, че иска да е с друг.
Тъпо е това продължение и загатване за раздвоение и несигурност от нейна страна.

Ина все пак се полакоми за парите на Фотев. Мисля, че тук има постоновка и няма току така да ги получи. Изобщо няма скоро да настъпи края на тази история. Кой си завещава парите на неверна жена бременна от друг.
Не мисля, че Фотев умира от тези изстрели. Постановка е това. Не го гръмнаха на улицата, а в домът му – по-сложният вариант. Сега чета , че не е домът му, а хотел. Така да бъде. Още по-сложно.

В анкетата не съм гласувала. Не съм сигурна, че ще има сватба.

# 38
Melanie, Фотев го считат за мъртъв, ако някой ще го гърми знае това, както и че самият Фотев е спокоен, че никой няма да го търси. Не мисля, че го е планирал, но кой знае какво мислят сценаристите, за тях "логика" е мръсна дума.

# 39
И аз затова предполагам, че идва от този, който му уреди нещата да умре.

В хотел/къща е много по-удобно да го гръмнат, може би и въобще не знаят, че София е с него и че той е излизал навън.
Той би трябвало да е на много забутано място, все пак всички телевизии гръмнаха с новината, че е убит и показваха снимката му. Няма да отиде в някой известен и популярен хотел с много хора.

За Марио и аз съм съгласна. Все пак Зорница не е стока в магазин, че да се преотстъпва. Това, което той й каза е, че не е необходимо да бързат със сватбата и че е готов да чака. Всеки нормален човек би постъпил по този начин, предвид обстоятелствата и нейното емоционално състояние.

# 40
Това, което пишеш е ясно и това е причината да мисля, че е постановка за пред Стаменова. Знаят, че е жив вероятно 1-2 верни негови хора.

# 41
Добре, аз не схващам защо ще му е да прави театър за Стаменова? Да се влюби още повече в него? Тя е толкова залупена, че няма накъде повече...

# 42
  • София
Защо да прави постановка на Стаменова като тя така и така го мислеше за мъртъв?

# 43
  • ту тук, ту там
И според мен няма логика за втора постановка. Гръмва го или някой, който е с него в инсценировката, доверен човек, или някой, който го е видял със Стаменова и проследил. Евентуално Ина, Тасев, Врабчев... макар че ми звучи доста фантасмагористично, ама като знам сценаристите какви ги измислят... 🙄
Да си призная, на мен не ми е интересна изобщо тази сюжетна линия - много крими, много екшън стана нещо! Сега съм любопитна кой го гръмна, но, честно казано, се надявам да не разтеглят много тази линия!

# 44
  • Разпиляна във въображението
Не казвам, че Марио отстъпва Зорница като стока. Гледах отново началото на серията. Оставям настрани това, че кадрите на двете В и на другата двойка се редуваха. В съня си Зорница повика Виктор да й помогне. Разбрахме, че не й е за първи път да сънува този кошмар, не знаем дали и друг път тя е викала другия. Марио е скала. Ще отложи сватбата, дали за да е сигурна, че иска да се омъжи, дали за да е сигурна кого иска. Обаче подсъзнателно тя вика другия. С думите си тя казва - да, искам да се омъжа, купих си рокля. Плачеше в сватбения салон, беше като вкаменена пред огледалото у дома. За мен тя не е готова, така че не й вярвам на думите. Може сама да се навива, може да го прави и заради Марио, който е до нея. Не знам. Но ако Марио отстъпи, то не е за да я прехвърли на Виктор против волята й. Затова не я виждам като стока. Причината може да е защото той ще знае, че тя иска другия, че има нужда от него и че така ще е щастлива. Щеше да е стока, ако Зорница е на 100% в Марио, а той я побутва към Банков. В момента тя е объркана. Това лашкане и мен ме затормозява - ту й вярвам, че обича Марио, ту, че иска Банков.

Общи условия

Активация на акаунт