Откраднат живот • Анатомия на гнева • Тема 69

• 28 981
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Фотев би следвало да го е гръмнал някой, който знае, че е жив. Не вярвам да са ги проследили. Абсурд да е постановка за Стаменова или че е план на Стаменова и Ина. Та те си бяха в явен конфликт двете, караха се, разправяха се и то насаме, а не публично. Но както някой каза, и на мен не ми е интересна тази сюжетна линия. Въобще, Фотев не ми беше интересен като герой.

Нямам никаква идея ще има ли сватба, няма ли да има, кои и защо ще се женят.
Искам да видя как ще доразвият нещата при Христо и Кая, както и при Викитата. Не виждам защо ще разделят Зорница и Марио, ясно е, че Банков си намери сродна душа и той се чувства много добре с нея. Дори и Зорница да има някакви колебания, Банков няма да си я "вземе" обратно.

# 46
  • София
и сега остава Стаменова да спаси Фотев Simple Smile Май предпочитах да го слушам като глас Васил Бинев.
За Магда гласувах Simple Smile заслужава своето щастието, ама той и този е мошеник Simple Smile

Новият на Магда не емошеник, просто работи за такъв. Предполагам, че това ще е нейният човек.

Фотев този път ще умре наистина. Няма логика в нова постановка, особено пред лекар.
Ина логично ще иска парите. Каквото и да говори, тя си е свикнала да живее в лукс.
А Лорчето май отряза яко Владов?

Зорница може и да не е готова за сватба, но и с нищо не е показала, че иска Банков. А пък той съвсем се отдалечи от нея с новите си трепети.

# 47
Не мога да се аргументирам защо е тази „постановка“ с второто убийство, но си мисля, че при толкова изиграни „партии шах“ е премислил и предвидил добре нещата, които предстоят. Най-вече завещаването на парите на Ина. Не са случайни тези работи и не се случват непредвидено. Тези хора, които знаят за мнимата му смърт вероятно са около него и не ми се вярвя сам да броди по улиците без тяхна помощ и съдействие. Да го гръмне някой от тях не е много реално.

Макар да съм сигурна в любовта и привързаноста на Зорница към Марио и мен са ме тормозили и продължават да ме смущават тези смесени сигнали от Зорница. Сякаш ни подготвят за нещо различно от това, което гледаме.

# 48
Лора за пореден път показа, че не знае какво иска. Много беше влюбена, Владов й даваше криле, бла-бла, и накрая - с брадвата го посече. Адски неприятна женица, с удоволствие няма да я гледам повече, ако решат да й разкарат персонажа.

# 49
  • София
На мен пък ми е интересно как ще развият сюжета с Фотев.

В анкетата още не съм гласувала.
Само едната опция ми е ясна: Огнянова и Ковачев, обаче се разколебавам дали да не отбележа и " никой" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 50
И Марта в фейсбук е написала: „Три прекрасни години. Благодаря на всички приятели на Откраднат живот“.. Изглежда не става дума, че всички се сбогуват със сериала, ами със сградата „Св. Кирил“! Явно повече няма да снимат в тази сграда. Отделно пише в публикацията, „Болница “св.Кирил” - ще ни липсва тази сграда.“

# 51
# 52
Пак ли Лора? Аман!

# 53
  • София
Пешко защо така се е отрязал? Mr. Green

# 54
АПЕЛ към сценаристите:Много моля,престанете с изкуствените драми на Лора и Стаменова!Искаме развръзка с Христо и Кая, и Зорница и Марио!!И голяма любов за Банков!
Съфорумки имам ли вашата подкрепа? Joy

# 55
  • София
АПЕЛ към сценаристите:Много моля,престанете с изкуствените драми на Лора и Стаменова!Искаме развръзка с Христо и Кая, и Зорница и Марио!!И голяма любов за Банков!

Бих добавила и да се престане с драмите на Магда Simple Smile
Иначе имаш моята подкрепа Simple Smile

Пуснати са билетите за финала на сезона - ще е в Синема Сити, този път с две прожекции Simple Smile

# 56
  • Разпиляна във въображението
Прегледах снимките на Марта и се замислих кой ще вземе цветето от едната стая. Много тъпо е да го оставят Simple Smile

# 57
  • София
Амбър, мандалото клопна Joy
Сезона е завършен.
Дано в следващия следват някаква логика.

# 58

С две ръце.

# 59
Амбър, с две ръце те подкрепям Grinning

Общи условия

Активация на акаунт