Откраднат живот • Анатомия на гнева • Тема 69

• 29 025
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Шаци,това е заявка за следващият сезон Simple SmileНали скоро започват снимките на новият ,сега предполагам се пише вече сценарият.Нали ни четат.Давайте изкажете вашата подкрепа,заедно да гледаме в 7 сезон по-смислени истории !:)

# 61
  • София
Аз мисля, че изобщо не се интересуват от нашето мнение, шепа фенки.
Следват си това, което им е в главите и толкова.

# 62
Е нищо де,и аз мисля така ,ама не пречи да се позабавляваме,току виж пък някой ни чул и видял Joy

# 63
  • София
О, сигурна съм, че следят за настроения и нагласи у зрителите. Не се съобразяват с тях, но ги използват, за да свират по тънката струна на фенките Simple Smile. Този сезон е живо доказателство за това

# 64
АПЕЛ към сценаристите:Много моля,престанете с изкуствените драми на Лора и Стаменова!Искаме развръзка с Христо и Кая, и Зорница и Марио!!И голяма любов за Банков!
Съфорумки имам ли вашата подкрепа? Joy

Подкрепям и добавям. Престанете да намесвате Виктор между Зорница и Марио, защото няма място там.  Излекувайте Виктория, защото това е историята на 7 сезон.

# 65
  • София
Ако следят настроенията на агитките във фейса трябва да станат разногледи Joy  и безмълвни Stuck Out Tongue Winking Eye
Там може да се прочете какво ли не.
Има и нормални хора, разбира се.

# 66
  • Там,където се събуждам щастлива.
И Марта в фейсбук е написала: „Три прекрасни години. Благодаря на всички приятели на Откраднат живот“.. Изглежда не става дума, че всички се сбогуват със сериала, ами със сградата „Св. Кирил“! Явно повече няма да снимат в тази сграда. Отделно пише в публикацията, „Болница “св.Кирил” - ще ни липсва тази сграда.“

В сторито на Инста на Наум има неща от опразнената болница. Как успяха за няколко часа дая опразнят....не знам. Simple Smile Интересно какво ще стане със сградата.

# 67
И Марта в фейсбук е написала: „Три прекрасни години. Благодаря на всички приятели на Откраднат живот“.. Изглежда не става дума, че всички се сбогуват със сериала, ами със сградата „Св. Кирил“! Явно повече няма да снимат в тази сграда. Отделно пише в публикацията, „Болница “св.Кирил” - ще ни липсва тази сграда.“

В сторито на Инста на Наум има неща от опразнената болница. Как успяха за няколко часа дая опразнят....не знам. Simple Smile Интересно какво ще стане със сградата.
Да и аз го видях това в сторито на Наум! Grinning Незнам какво са измислили за сградата, но сигурно ще е нещо неочаквано! Grinning

# 68
  • Разпиляна във въображението
Нали Бояна ще я разрушават и строят друга.
За новия сезон предлагам да си заплюят 30 интересни готови случая от мед. практика за основа, а другите междуличностни отношения си ги владеят. Ако ми се разправяше повече щях да потърся офиса на компанията и да й даря бяла дъска с фиксирана времева точка и няколко маркера.

# 69
Ето снимки:

https://www.facebook.com/1212379984/posts/10218083497738280/

И за цветето има коментар 😀 някой ако има желание да иде да го приюти

# 70
Благодаря за новата тема, Ванилия! Flowers Hibiscus

Шаци,това е заявка за следващият сезон Simple SmileНали скоро започват снимките на новият ,сега предполагам се пише вече сценарият.Нали ни четат.Давайте изкажете вашата подкрепа,заедно да гледаме в 7 сезон по-смислени истории !:)

Напълно подкрепям, Амбър, и бих добавила - да спрат да си оплитат всички сюжетни линии в последните 5 епизода,а накрая в двойния финален епизод да ги разплитат за 2 мин. Тотално се губи интересът. И ако може да си вземат малко почивка от така любимите им любовни триъгълници, че вече доста се изтъркаха.

# 71
  • София
Това баня ли е било?

# 72
Изнесли са си оборудването  и като гледам , оставили са доста чисто след себе си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 73
# 74
Тъжно ми стана.Мразя сбогуванията с хора,с вещи, със всичко!За покрива и диванчето ..също.
Дано новата сграда е по-хубава,по-просторна и се случват по-хубави истории.

Общи условия

Активация на акаунт