Откраднат живот • Анатомия на гнева • Тема 69

• 29 034
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Ама не видях диванчето взето ли е? Може да си го пренесат в новата сграда 😁 то е със сантиментална стойност 😂

# 76
  • Разпиляна във въображението
Хах, някой мисли като мен за цветето Simple Smile

Всичко е опразнено. Ако диванът го няма в новата сграда ще съм сериозно засегната.

# 77
Е диванчето си беше достатъчно обезчестено, трябва ново и разгаваемо Joy

# 78
Ще гледаме цял епизод любовните терзания на Лора.... 😒

https://nova.bg/accents/view/2018/11/30/233430/любовни-дилеми-за … натомия-на-гнева/

# 79
  • Пловдив
Пак пълнежи...

# 80
  • София
Е няма да е само Лора, нали и Фотев ще гръмнат Joy
Пък и онези пиянки Stuck Out Tongue Winking Eye Мазов и Захариев, страшен епизод се очертава.

# 81
  • Пловдив
Е няма да е само Лора, нали и Фотев ще гръмнат Joy
Пък и онези пиянки Stuck Out Tongue Winking Eye Мазов и Захариев, страшен епизод се очертава.
то добре,че са те  Heart Eyes

# 82
Ами дано! Така както е написано, имам чувството, че за другите последните 5 мин ще отделят - особено за Фотев, както сега се появи на финала на епизода. И довечера ще го гръмнат накрая, за да се чудим до вторник какво става.

# 83
  • София
Да не би с паричките на Фотев да се строи новата болница?

# 84
  • София
Да не би с паричките на Фотев да се строи новата болница?
А недей така, аз като го написах това тука ме подбраха повече от половината тема Joy

# 85
  • тук, на мястото си
За анкетата - и аз мисля, че сватбата ще бъде на Марио и Зорница.
Ина знае как мисли Фотев,  не вярва че е умрял и затова взе парите, а Фотев може би очаква тя да откаже. Попечителски фонд,  ха-ха. Хубаво ще е сега да ги даде като дарение на болницата  още повече че и Боби не ги иска.

# 86
И аз това си помислих, Боби е прав да не иска тези пари и Ина няма какво да ги прави.

Стига Фотев да я извърти нещо, аз все пак имам някакви съмнения там.

# 87
Ина не ми изглежда да е алчна за пари и щом Борис не ги иска като нищо ще ги дадат дарение за нова болница, но зависи и от това колко много са парите. Другите наследници трябва и тях някой да очисти за да не оспорят завещанието защото имат законното право на част от наследството дори и да има такова безумно завещание, а пък за цяла болница са нужни много пари. Дори когато болницата беше фалирала Фотев едва успя да купи само половината дял. Да се построи от нула са нужни много повече пари. По-интересно ми е каква причина ще измислят за да трябва да се напусне тази сграда. Ако се окаже опожарена/взривена ще са нужни дори още повече пари и за цялостно оборудване.

# 88
# 89

Много интелигентно момиче ми се струва , дано има късмет и ще я следя за в бъдеще 👍

Общи условия

Активация на акаунт