Откраднат живот • Анатомия на гнева • Тема 69

• 29 037
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Ванилия, благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus
Харесва ми тази компания.

# 91
  • Берлин
Прочетох ви и преди малко изгледах снощния епизод. Все едно друг филм гледах. Някои неща от написаните тук са пълен въздух. Не ми се влиза в ненужни полемики. Та аз какво видях: много добри сцени на Захариев,Мазов и Ковачев,попадение и за Илиева. Жекова и Евгения бяха сладки пред болничната стая. Кая-оттегли се достойно и каза предостатъчно като обяснение (за изградения й дотук образ). Банков и Виктория са ми на сърце. Моят брак е такъв сериозно-смешно-закачлив и изключително щастлив в добавка. Поведението и общуването им ме кефят и те ми станаха любимци за сезона (и то за 3-4 серии има-няма).
Зорница в бялата рокля изглеждаше като осъдена. Нелепо е да се драпа към сватба. Тя има нужда от време. Гласувах в анкетата,че не чакам никаква сватба.
Изумена съм от вота в предната тема. Лора има най-много гласове. Прости и празни хора, долнопробни образи,носещи някои от най-нелицеприятните качества, са след нея. Да,тя е дразнеща и толкова. Имам да пиша реферат, свързан с тълкуването на социологически изследвания. Ще използвам тази анкета. Много любопитни изводи си направих от нея.
И накрая Фотев?! Колко епизода има до финала?

# 92
На 7-ми е финала, т.е. без днешния имаме 4 епизода.
Май казаха, че последния ще бъде двоен, но не знам дали някъде официално е обявени или като предположение съм го чела.

За Кая само не съм много съгласна. Разбирам нейната гледна точка и не я осъждам за постъпката й, но не го направи по достоен начин. Криене, дърпане, не си вдига телефона, говори с недомлъвки - това не е достойна раздяла за мен.
Разбирам, че е несигурна и неопитна, но в този сериал основен похват е мълчанието и неизказаните неща, което дразни.

# 93
При Лора се получи класическото ‘внимавай какво си пожелаваш’. та чак като го получи ще се замисли дали наистина иска точно това. Иначе ми се струва интересно да чифтосат Мазов с Илиева Simple Smile

# 94
Мда, сега Мазов като поиска развод, тя ще даде задна... 😠

# 95
  • Берлин
Ванилия,аз коментирах само снощната серия. Така и не успях да изгледам предната. Та криене и тн.не съм видяла. Каза в прав текст,че иска повече,а в момента се усеща като натрапник. Та за мен кратичките й думи са логични за образа й.
Пак да изкажа благодарност на  МариМар за отзивчивостта

# 96
Да, снощи най-накрая каза какво я мъчи, но предните сигурно два епизода отбягваше Христо и не му даваше обяснение какво става.

# 97
Благодаря за темата.
Само да вмъкна че на линковете за постановките може да добавите, че Ирина участва в Ноща на 16-ти януари и Емигрантски Рай.
Надявам се този безмислен сезон да е следствие на изтичане на мозък при сценаристите заради лятото...

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 19:19 от sway911029

# 98

Голям зевзек. Joy Joy

# 99
Благодаря за темата.
Само да вмъкна че на линковете за постановките моое да добавите, че Ирина участва в Ноща на 16-ти януари и Емигрантски Рай.
Надявам се този безмислено сезон да е следствие на изтичане на мозък при сценаристите заради лятото...

Благодаря за информацията, добавих ги.

# 100
Тоя Захариев, на Виолета, на Галя и двете много ги обичам  Joy

# 101
Както очаквахме- совите не са това което са

# 102
Ехх, аз не очаквах да е сън!

# 103
  • Бургас
Големи сладури, как са се нафиркали😂

# 104
Йеййй, Фотев е жив Simple Smile