Откраднат живот • Анатомия на гнева • Тема 69

• 29 035
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Сега се зачудих на онези вечеринки у Генадиева Кръстева не пиеше ли алкохол?
Помня, че единия път всички се бяха натряскали, а тя ги гледаше отстрани, но въпреки това се чудя да я ли дадоха и нея с чаша?

# 511
  • Пловдив
Сега се зачудих на онези вечеринки у Генадиева Кръстева не пиеше ли алкохол?
Помня, че единия път всички се бяха натряскали, а тя ги гледаше отстрани, но въпреки това се чудя да я ли дадоха и нея с чаша?
Не!

# 512
  • София
За Огнянова и аз смятам, че ще е най-добре да отдели време за себе си в момента. Еднакво неадекватно и нелогично ми звучи както сватба с Марио на този етап, така и събиране с Банков. Аз съм си заклет фен на двойката Банков-Огнянова, но в момента не виждам какво може да се случи, за да ги съберат и да не изглежда смешно и изсмукано от пръстите.
От друга страна пък, ако оставят Зорница сама, това означава Диана да излезе от сериала. Не ми е любимка, но не мога да си изкривя душата, че направи доста силна роля в този сезон. Страшно много хора я харесват и ще се прецакат яко, ако я махнат. Просто идея си нямам как ще наредят пъзела за 3 епизода. Адски много ме дразни, че винаги струпват всичко в последния епизод и зрителите сами трябва да гадаят как и защо се е стигнало до тези ситуации.

# 513
Е,защо да я махат.Нека си приключи този сезон самичка,а до другият има време ще размисли и ние с нея Simple Smileи ще видим при кого ще отиде.

# 514
Защо пък да я вадят от сериала, ако остане сама?
Според мен това осъзнаване ще бъде за няколко епизода, а не цял сезон. Но и така да е пак не виждам причина да не участва, само защото ще я разделят с Марио.

# 515
  • София
Продължавам да не разбирам как жена, преживяла ада на изнасилването, както Огнянова, ще се оправи ако остане сама. Аз я виждам да се срине още повече.

# 516
  • София
Просто ми е странно как, ако решат да я оставят сама, ще продължи да работи в болницата с Марио и Виктор и да се виждат всеки ден. Но пък има вариант да замине някъде, както казвате за няколко епизода и после да се върне пречистена и омиротворена и решена какво и кого иска.
Наистина с тази хаотичност този сезон, вече всякакви сценарии ми идват в главата и очаквам абсолютно всичко на финала.
rosi_ta  Хората преживяват страданието и болката по различни начини. Аз примерно бих останала сама, да си подредя мислите, да се наплача на спокойствие, да крещя, да блъскам. И когато съм готова, да се върна пречистена и спокойна и да продължа напред. Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 15:04 от Kate_B

# 517
  • София
Да де, обаче виждаме, че Зорница, се ужасява от мисълта да остане сама, че Марио може да я остави. За това и питам за конкретната ситуация.

# 518
В крайна сметка и втора булчинска рокля си е купила поне да я използва.IllIll
Ако няма скок във времето и за мен ще е пресилено да има сватба, въпреки че много искам да се вземат с Марио и да приключва тази сага.

Тя предпочита да мълчи и да преживява сама всичко, но от друга страна иска Марио до себе си и край него да мълчи.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 15:10 от *Melanie*

# 519
Сега около инфаркта Цонев ще е в болнични и няма да могат да го уволнят . В живота почти всички  шефове  така действат , за да избегнат уволнението и винаги ми е било чудно  няма ли как да се оспорят някои фалшиви болнични листове .
Това ще даде необходимите няколко дни , за да дойдат новите лекарства в склада и да ги пипнат в крачка .
В промото май "несемейната" дъщеря на  зам.министъра започна да ражда /съжалявам ако сте го коментирали/.

# 520
Тя нали беше в 7 месец бременна? Или ще ражда преждевременно или магически са минали 2 месеца, а Ина още не е родила Animal Smiley Cat

# 521
Ина нещо я забравиха този сезон. Корема й грам не наедря през тези няколко месеца. Има и такива случаи, но поне да изглеждаше, че има някакво развитие, а не да очакваме и другия сезон пак да е още бременна.

# 522
За нуждите на "Св.Кирил" може да я напънат и в 7-ми месец , няма да е първото седмаче  Confused

# 523
  • Берлин
Няма как да гледам довечера. Ще разчитам на МариМар за директен линк към епизода.

Наистина ли в България не могат да те уволнят,ако си в болнични? Не знаех. При нас зависи в голяма степен от вида договор,а болничният не защитава от уволнение.

# 524
Хаха Кръстева прояви характер,така ми харесва ,а не с онзи толкова мелодичен глас който ме приспива.
Според мен ще се оправи директора.
Двете симпатяги как се изгледаха,ей...Две красиви жени на едно място-проблем,а две жени които са делили един мъж -голям проблем ! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт