Откраднат живот • Анатомия на гнева • Тема 69

• 29 031
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Виктория ми беше малко изкуствена като се разплака пред Виктор, не и се получи според мен... Кръстева железна!

# 526
Хареса ми и на мен срещата в коридора 😄

# 527
Какво направи Кръстева преди малко - какво имаше в спринцовката?

# 528
Какво направи Кръстева преди малко - какво имаше в спринцовката?
  Спирт , алкохоличка е жената 😞

# 529
Кръстевааааа....
Алкохол имаше

# 530
  • София
Цонев видя. Ще е оправи той, спокс. Уф.  Confused

# 531
Цонев видя. Ще е оправи той, спокс. Уф.  Confused
  Човека с инфаркт, сега и за нея да се тревожи 😐

# 532
  • София
Ина кога стана толкова алчна и студена. А я даваха как медитира и е над нещата и отделно колко много обича Тасев и не иска да има нищо общо с Фотев. Ама му иска парите и цял живот е живяла в охолство и не е била принуждавана за това, сама си го е избрала. Изключително непоследователни са сценаристите в изгражданите образи и лавират в двете крайности.

# 533
Много грозно и жалко беше това със спринцовката... Тъкмо и се зарадвах в началото на серията и направо ме отврати...

# 534
Лесно е да си извисен духовно, да си медитираш и да си над нещата, когато живееш в охолство и не трябва да се грижиш за това

# 535
Много грозно и жалко беше това със спринцовката... Тъкмо и се зарадвах в началото на серията и направо ме отврати...

Да, много принизиха Кръстева до нивото на крайно отчаян алкохолик.

# 536
  • София
Да, токова малко и трябваше. Няма как да ни убедят. Точно за това говоря. При ОЖ всичко е черно или бяло, няма нюанси, няма златна среда. От единия край в другия и после обратно и си ги редуват как им е на кеф. Само преди две седмици Ина крещеше, че не иска нищо от Фотев, а само да ги остави на мира. Както и да е.

Иначе много ми харесаха Цонев и Кръстева и Банков и Виктория. Силни сцени. Simple Smile

# 537
Ина е добро момиче,според мен прави нещата като напук.Ей така да профука всичко,нищо да не остане от тези пари ,може и някакво дарение да направи.Мисля, че нещо има на ум,но май няма да й се получи като се появи Фотев.Или пък да вземе Стаменова да я предупреди,да прояви човещина,жената е бременна.Стори ми се ,че се замисли...
Много жалко това с Кръстева,то си е болест.

# 538
  • София
Ако е това веднага си връщам думите назад, но това са само догадки и няма как да знаем.

# 539
А Фотев кога пък така се влюби в София, то погледи, то високопарни думи...  Някаква бутафория са ми тия сцени между тях 😁

Общи условия

Активация на акаунт