Откраднат живот • Анатомия на гнева • Тема 69

• 29 053
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Не съм съгласна с тезата, че Марио е бил „резерва“, просто не е вярно. Между тях бавно и с много препядствия се зароди силна  любов.

Мъчи ме един въпрос: Христо влезе ли на съдебното заседание?

# 496
Според мен я харесва все пак, обаче се и насилва. Мисля си, че някак си вижда Ева в нея и се е вкопчил в това да спаси Виктория, понеже Ева не можа. Някаква такава аналогия си правя, та затова според мен се е пренавил, че е влюбен, а всъщност си маскира болката и мисли, че ще я излекува (болката) ако помогне на Виктория (един вид ще си изкупи вината към Ева).

# 497
Не съм съгласна с тезата, че Марио е бил „резерва“, просто не е вярно. Между тях бавно и с много препядствия се зароди силна  любов.

Мъчи ме един въпрос: Христо влезе ли на съдебното заседание?

Много бързо ми се стори и на мен, че излезе. тъй че е възможно изобщо да не е влизал.

# 498
Христо влезе на заседанието, да.

Аз пак да попитам, някой видя ли какво пише на бележката на Магда?

# 499
  • София
Според мен я харесва все пак, обаче се и насилва. Мисля си, че някак си вижда Ева в нея и се е вкопчил в това да спаси Виктория, понеже Ева не можа. Някаква такава аналогия си правя, та затова според мен се е пренавил, че е влюбен, а всъщност си маскира болката и мисли, че ще я излекува (болката) ако помогне на Виктория (един вид ще си изкупи вината към Ева).
Сигурно е това.
Голяма мъка да изгубиш човека до теб.

# 500

Стела, мисля, че пише „Благодаря ти за всичко“. Ама едвам се чете Grinning

# 501
  • София
Каква Ева виждате в отношението на Банков към Виктория?  Защитната реакция на Банков след смъртта на Ева, ама след като наистина умря, беше пиенето и безразборното спане с жени.
Във Виктория видя нещо много повече от едното, да излекувам тази жена. Тя го заинтригува, спечели го с интелекта и безпардонноти си държание. Да, има го желанието да и помогне, но определено не това е водещото. Тази жена му стана интересна, привлече вниманието му не с болестта си, а с характера.

# 502

Благодаря ти за всичко,
                                   Здравко

# 503
Според мен влезе Христо - просто не бяха направили сцената както трябва и изглеждаше, че веднага се връща обратно. Но той каза, че всичко е приключило и после в разговора с Цонев и министъра той му каза, че май са говорили за това по новините.

# 504
Каква Ева виждате в отношението на Банков към Виктория?  Защитната реакция на Банков след смъртта на Ева, ама след като наистина умря, беше пиенето и безразборното спане с жени.
Във Виктория видя нещо много повече от едното, да излекувам тази жена. Тя го заинтригува, спечели го с интелекта и безпардонноти си държание. Да, има го желанието да и помогне, но определено не това е водещото. Тази жена му стана интересна, привлече вниманието му не с болестта си, а с характера.

Ако е видял Ева у нея, щеше да я съжалява. А аз не виждам и грам съжаление у Банков спрямо Виктория. Напротив.

# 505
  • Разпиляна във въображението
А уж Христо щеше да печели време за Цонев. Пак някакви думи на вятъра. На първо място не трябваше изобщо да поема подобен ангажимент.

# 506
Той Христо нали така предложи, но Цонев му каза да отива на делото.
В анонса го бяха изкарали като голяма дилема, а то мина и замина.

# 507
Отношението на Банков към Ева няма нищо общо с това към Виктория. Сега е игрив, шеговит веселяк и мисля я харесва.

Снощи добре, че Христо каза на Цонев, колко „гневен“ е бил през цялото време, защото аз такова нещо не почувствах. Самото негово предложение да не се явява в съда за да печели Цонев време ме кара да си мисля, че е възможно да не се е явил. Ще видим.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 13:43 от *Melanie*

# 508
  • Берлин
Rosi_ta,
+1
Доживях да харесам твой пост Simple Smile

# 509
+1
Много сте писали ,да не повтарям.Това е мнението с което съм най-съгласна.Не ,че Виктория му напомня Ева,а той още не е излекуван от мъката си по нея и намери човек на когото да даде нещо от себе си,да помогне (защото на нея не можа)и така да се чувства полезен,да бъде нужен на някой.Да се намери един вид,защото след загубата на Ева буквално се беше изгубил(в алкохола Simple Smile).Но за любов е много рано да се говори.
А за Зорница вече казах,най-добре сама.Марио не заслужава половинчати отношения,а с Банков пропастта е огромна,как ще я прескочат...Нямам идея  как ще постъпят със Зорница.

Общи условия

Активация на акаунт