Откраднат живот • Анатомия на гнева • Тема 69

• 28 988
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Аз и това не мога да приема - колко жени им проличава чак след 7-ми месец, че са бременни, защо Ина да не е от тях например?!
И според мен се вглеждате твърде много в маловажни детайли! Peace

Защото искаме сериалът да е изпипан. Гледали сме достатъчно чужди продукции, тази не ни е първата.

# 661
На мен ми пролича в 6-ти месец. До тогава нямах корем.

# 662
За проличаването никой нищо не е казал. Просто от както се разбра, че е бременна до раждането си е с един и същ корем. 😀

# 663
  • ту тук, ту там
Аз пък снощи друго се зачудих - дали стилисти определят облеклото им? Или и самите артисти донякъде определят как а са облечени героите им? За пореден път Ина беше страхотна със синята риза и сините обеци, никога никой друг в сериала не е бил облечен толкова впечатляващо, без значение в какъв стил - официално, делово, лежерно и т.н. А Ина винаги е много стилна, много!

# 664
Ина винаги я обличат страхотно, както и Виолета.

# 665
Стилистите определят външния им вид изцяло - прически, облекло, накити, грим.
Димитър Захариев казваше, като имаха лайф чат, че няма думата за прическата му и е такава, каквато му я направят.
А Ирина Митева казваше, че стила на Ина няма общо с нейния собствен стил.

# 666
Аз пък снощи друго се зачудих - дали стилисти определят облеклото им? Или и самите артисти донякъде определят как а са облечени героите им? За пореден път Ина беше страхотна със синята риза и сините обеци, никога никой друг в сериала не е бил облечен толкова впечатляващо, без значение в какъв стил - официално, делово, лежерно и т.н. А Ина винаги е много стилна, много!
Да, както беше и Виолета. Никой друг не се облича толкова добре, колкото тях двете. Би трябвало да ги обличат от екипа, а не сами, все пак играят роля, не се обличат както в ежедневието. А и бях гледала преди време интервю на Ирина и тя беше казала, че донякъде се е вдъхновила от стила на Ина и е започнала да носи повече обеци, така че си е работа на екипа.

# 667

Образът на Ина е такъв, предполага по-хубаво облекло. Все пак е финансов директор, докато беше жена на Иво беше нормално също.
Лекарите няма как да бъдат облечени кой знае колко модерно, те са с униформи, даже в миналия сезон ме подразни, че ги гримираха твърде много, нереалистично за лекар на смяна. Примерно Романова в един епизод беше със силен, вечерен грим по време на рапорт.

# 668
Да, гримът и прическите и мен ме дразнят по време на смяна.
На последната фотосесия Зорница беше така със силен грим и оформена коса, пък с униформа. Едно, че аз самата Диана я харесвам с по-малко грим, но и в работно облекло и официално нагласена ми е много нелепо.
Да си лекар на кабинет ок, може да размяташ букли, но в отделение?

За малкия Ковачев си спомням, че дори коментирахме тук първият път, когато обявиха участието им беше с някаква много нелепа прическа и ретро пуловерче, все едно изваден от 75-та. 😄
Той междудругото скоро ще идва в нашия град и може би ще отида да го гледам, да видим дали ще го одобря извън образ 😀

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 14:58 от Ванилия 🌸

# 669
А забелязахте ли, че на Романова косата напоследък е доста направена. Преди беше като перушина, една проскубана, гаден цвят. Даже в тази тема или темата за зъбите на актьорите се обсъждаше нейната и на Стаменова косата. Все едно са прочели какво е мнението на зрителите и забелязам, че от едно известно време Романова специално е с прическа, букли, много добре изглежда косата и, нищо, че не се връзва много с униформата Simple Smile

# 670
За малкия Ковачев си спомням, че дори коментирахме тук първият път, когато обявиха участието им беше с някаква много нелепа прическа и ретро пуловерче, все едно изваден от 75-та. 😄
Той междудругото скоро ще идва в нашия град и може би ще отида да го гледам, да видим дали ще го одобря извън образ 😀

Портретът на Дориан Грей, а? Stuck Out Tongue Winking Eye
Иди да дадеш отзив Simple Smile

# 671
Хахах, точно 😉

# 672
Надявам се да гостуват и в София.
Както се досещаш, бях силно разочарована, че не е той в главната роля JoyJoyJoy

# 673
Романова е постоянно гримирана,с прическа,даже забелязах и с изкуствени мигли.

# 674
  • до една звездичка
Може би завещаването на парите на Ина са били част от отмъщенбието на Фотев. Да ѝ даде възможност да им се зарадва за кратко, а после да я срази с вестта, че е жив, както, междувпрочем, и направи.

Защо не сте сложили в анкетата Цонев и Катя? Wink

Общи условия

Активация на акаунт