Откраднат живот • Анатомия на гнева • Тема 69

• 28 974
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Разпиляна във въображението
Хайдееее, Хинова ще има тумор в мозъка.

# 691
Стига бе! Как разбра или предполагаш?

Дано няма нещо сериозно с бебето. Може и да ни спестят тези родилни мъки. Аман!

# 692
От това Междувременно доктор Хинова ще получи неочаквана медицинска диагноза, която ще обясни и някои от провокативните ѝ действия.
Скрит текст:
В Анатомията на Грей съвсем случайно откриха тумор в мозъка на Амелия, на определено място, което оказва влияние на емоциите й, а оттам и на действията й.
Та така. Е, може и да не съм права де.

# 693
Това ще е , от хемороид едва ли ще изперка толкова.

# 694
Може да е някакво хормонално заболяване.

# 695
Галя се появява. Суууупер. И хваща Пешко да утешава Илиева Simple Smile Перфектен момент.

# 696
  • ту тук, ту там
https://www.facebook.com/476955035824420/posts/1034428230077095/

Обаче явно все пак има някакъв проблем с бебето на Ина! 😢

# 697
Лудите сценаристи да не убият бебето?

# 698
Това, че ще има проблем с бебето на Ина и Борис, беше ясно още от момента, в който пуснаха плаката на сезона и там всички двойки бяха наредени един до друг и само Ина и Борис бяха разделени от Захариев. Майче, според мен няма да го убият, но ще има нещо притеснително покрай него.
Хм, след като видях клипчето, вече не съм сигурна дали няма да се случи нещо фатално с бебето...

# 699
Мириел, вероятно си права. Все пак си знаем, че сценаристите копират случаи от няколко филма.
Все пак „обвинителките“ на Лора се оказахме прави, че не постъпва правилно и нормално. То си имало причина.

# 700
  • ту тук, ту там
Не съм гледала плаката на сезона, за мен е новост!
Ужас! Sad

# 701
Ужас! Само не такива фатални неща. Няма да гледам!

Моски ти пък. Ина и Тасев може да са разделени поради много неща на плаката на сезона. Точно пък фатален случай с бебето никой не би си помислил.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 17:17 от *Melanie*

# 702
Чакай, чакай, Мел, кога някой е твърдял, че Лора се държи нормално и правилно? Твърдяхме през цялото време, че Лора има нужда от помощ, а не от това да бъде обвинявана каква зла кучка е, което доколкото си спомням, правехте. И тя наистина има проблем. Аз предполагах, че е психологически, той ще се окаже физиологичен, но при всички положения си стоя зад мнението, че трябва да ѝ се помогне, а не да се сочи с пръст.

Елени, ето този, най-отгоре. Още като излезе ми направи впечатление това, че Захариев е между тях и мислех, че ще има някаква ситуация в бременността, която да изисква неговата намеса. То се оказа при раждането
https://nova.bg/otkradnatjivot

# 703
Мисля, че сценаристите ще убият бебето за съжаление. Дори си мисля, че ще е мъртво на сцената от промото и Ина  ще ражда, знаейки че е мъртво.
За Банков и Огнянова също не са надежни прогнозите, май ще го играят best friends forever!

# 704
Моски, нямам теб пред вид. Бъди сигурна

Общи условия

Активация на акаунт