Откраднат живот • Анатомия на гнева • Тема 69

• 28 970
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Мисля, че сценаристите ще убият бебето за съжаление. Дори си мисля, че ще е мъртво на сцената от промото и Ина  ще ражда, знаейки че е мъртво.
За Банков и Огнянова също не са надежни прогнозите, май ще го играят best friends forever!

Не знам защо, но още снощи като видях промото с раждащата Ина това ми беше първата мисъл... но не ми се пишеше такива неща.
обикновено при някакъв друг проблем веднага предприемат секцио, за да извадят бебето възможно най-бързо, а не нормално раждане...
Дано не е така, но нещо съм негативно настроена Sad

# 706
Рязко се напрегнах днес, а сега още повече и забравих.

Честит Имен ден на дамите, които празнуват днес!

# 707
Моски ти пък. Ина и Тасев може да са разделени поради много неща на плаката на сезона. Точно пък фатален случай с бебето никой не би си помислил.
За фатален не съм мислила. Мислех, че ще има някакъв здравословен проблем по време на бременността или трудности при раждането, но нещо, което ще се реши като проблем. Може да са разделени поради много неща, но двойка, която очаква бебе да е разделена от гинеколог - колкото и да се окачествяват сценаристите като незнаещи какво правят, те такива случайни неща не правят Wink

Viliianka, това което си прогнозирала за Банков и Огнянова са си направо надеждни прогнози Grinning

# 708
  • Разпиляна във въображението
Ако стане нещо с бебето ще лежи на съвестта на Стаменова. Глупачка. И да се маха от болницата.

# 709
Сега ще открият нещо на Лора, с което ще обяснят държанието ѝ и страшно ще копират Анатамията... Thinking

# 710
Гледам, че наближаваме нова тема - идеи за анкета имате ли?

# 711
Ще е супер гадно да приключим сезона със смъртта на бебето на Ина, айде там да е супер критично положението, ама да е живичко.

# 712
  • София
Аз имам друго предположение, че се вайкат за бебето на дъщерята на министъра. Според мен то ще е умряло... а на Ина ще е живо и здраво.. На сцената дето Ина и Боби реват още е с корем.
Лора да не би пък да се окаже бременна от Владов? Grinning Grinning

# 713
Деси, Лора няма детеродни органи, нали затова използваха сурогатна майка, как ще е бременна?

За другото - мдаа, това е напълно възможен вариант.

# 714
Хипотетично ако се роди живо бебето на Ина, с някакво увреждане например, извратените сценаристи да не ги разменят с бебето на дъщерята на Чакъров Joy
Ей това вече ни връща в първи клас

# 715
  • София
Вилианка, по-голяма щуротия не бях чела. Не мисля, че са толкова извратени сценаристите или поне се надявам.

Бебето на Ина ще е зле, Христо ще го спаси и ще го поканят за хирург. То май само Марио е и детски хирург, за Христо нямам спомен, въпреки, че оперира младеж, но кой ти гледа такива работи, важното е да намерят причина Христо да се докаже и да стане част от екипа на болницата Simple Smile

# 716
Коя от двойките ще завърши сезона щастлива ? Simple Smile

# 717
Коя от двойките ще завърши сезона щастлива ? Simple Smile

Това малко ми се припокрива с въпроса за сватбата, а и вече не знам ще има ли въобще някой щастлив 😀

# 718
Кой от героите искате да си тръгне от сериала?
Не се сещам за нещо друго

# 719
Въх, това с Лора сега откъде дойде? Сега ще се чувствам виновна, че не я харесвах.
Аз имам много лоши очаквания за бебето на Ина, за съжаление.
Но поне Илиева продължава да ми харесва много.
Чакам развръзките вече

Общи условия

Активация на акаунт