Откраднат живот • Анатомия на гнева • Тема 69

• 28 970
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Кой от героите искате да си тръгне от сериала?
Не се сещам за нещо друго
Не искаме Тони да си тръгва

# 721
Или кой от актьорите искате и в 7 сезон Simple Smile

# 722
Кой от героите искате да си тръгне от сериала?
Не се сещам за нещо друго
Не искаме Тони да си тръгва
Пфффф, какво не бих дала да се върне в другия сезон. Мъка ми е. (Не че не го знаете де Joy) Албена да си седи в Испания.

# 723
Въх, това с Лора сега откъде дойде? Сега ще се чувствам виновна, че не я харесвах.
Фчеличке, в този сериал едно от най-застъпените послания е - не съдете прибързано Grinning Колко пъти само ни го показаха. Горчивата истина е обаче, че хората в ежедневието точно това правят обичайно.

# 724
  • Там,където се събуждам щастлива.
Имам позната, която до самото раждане нямаше типичен корем на бременна. Леко закръгляне беше.

Лора може да има нещо с щитовидната жлеза.

Въпрос за анкетата: какво ще стане с героите на Виктория и Карамазов.

# 725
  • София
Това с тумора в главата на Лора ще е поредното безпомощно преписване от Анатомията. Те нашите нещо оригинално не могат да измислят. А и защо пак трябва да има болест и драма? Или то всички лоши хора имат тумори? Хайде един тумор да и измислим, защото много я нападат хората и не я харесват, та сега да ги накараме да и съчустват. Само че този тумор трябваше да и го открият още преди години, защото тя се държи неадекватно от много отдавна, не е сега този сезон само. Тия номера пред дяволчето не минават. Не гледам сериали от вчера и не гледам само ОЖ.  ooooh!

# 726
Според мен никой няма да е щастлив на края на този сезон. Дано да греша.

# 727
  • Разпиляна във въображението
С тумора е само предположение. Това ще я оневини и ще се събере е Мазов. Щастлива развръзка за тях.

# 728

Моски, джебчийката в трамвая също има причина да ми открадне портмонето.
Всеки мизерник има причина да извърши мизерията си. Не мисля, че за всяка непристойна постъпка и неприемливи действия, грубо отношение трябва да си кротуваме защото виждаш ли има си причина и да трябва да го оневиняваме.

# 729
Мел, никога не съм твърдяла подобно нещо. Simple Smile

# 730
Така приех диалога ти с Фчеличката. Да не съдим, защото си има причина и го пренесох в случая с Лора.

# 731
Да не съдим прибързано, Мел. Не казвам, че за всяко действие имаме причина и оправдание. Обаче ето - Лора се държи като идиот. Възможно е да е просто идиот, но би било добре първо да го установим със сигурност.

# 732
За близките хора ще имаме търпение и необходимост да разберем, ако има изменения някакви в характера и действията, но чуждите приемаме, че са такива и това е. Дълга е темата и сложна. Ние обсъждаме герои от филм и не може толкова задълбочено да ги обсъждаме, защото виждаме една страна от тях.

# 733
Ако Лора има тумор, ще се отегча от сценаристко безсилие, а няма да почна да и съчувствам...

# 734
  • София
Вярно, че така беше при Лора, забравила съм защо не може да има деца. Да, това с тумора ще е много тъпо ако го направят. И хич не ми се иска бебето на Ина да е с проблем или още по-лошо, ще е дъното за сценаристите..

Общи условия

Активация на акаунт