Русе - 11 Тема

• 12 538
  • 267
  •   1
Отговори
# 150
Ами незнам,че в тези жеги нещо не ми се слиза от Дружба към центъра ,правя си разходките из квартала ,ако се захлади времето може и да се видим    Simple Smile
Благодаря за поканата все пак

# 151
вярно, че е много жега навън - не е за теб.
не знаех, че живееш далече.

ето го албума от рд на коцето. но в момента качвам снимките.

# 152
Дескоу, кви тез ранни разходки бре? 9:30!

Зайка, де сме аз Мила и Яна?

# 153
  • Ruse
скъпи мами аз отново за4езвам за морето.
Ужасно много искам да идвам по срещите ви но немога защото сме на децка кухня и докато се смъкна от гетото(дружба 3) трябва да тръгвам наобратно Cry
4естит ожден ден на Коце(на патерици).Гледах снимките -много са хубави и явно рождебия ден е бил весел.Много се смях на една снимка  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=45104&photo=21  Mr. Green
хайде аз за4езвам целувки на вси4ки Heart Eyes

# 154
eli_ym, гледам вижда му се края Laughing. ще те видим ли преди да родиш?  Hug

ето още от прекрасните ни деца  Heart Eyes  bowuu
Zaйе, къв е тоз линк бре? newsm78
скъпи мами аз отново за4езвам за морето.
Ужасно много искам да идвам по срещите ви но немога защото сме на децка кухня и докато се смъкна от гетото(дружба 3) трябва да тръгвам наобратно Cry
4естит ожден ден на Коце(на патерици).Гледах снимките -много са хубави и явно рождебия ден е бил весел.Много се смях на една снимка  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=45104&photo=21  Mr. Green
хайде аз за4езвам целувки на вси4ки Heart Eyes
Тва дет му си виждат краката е Викториа Joy

# 155
ох, като се сетя за тая снимка и се хиля със сълзи hahaha тука Виктор бутна Викториа  Embarassedи милото навири крачета, а Зайката хвана момента и стана много готина снимка

# 156
Благородно ви завиждам като гледам снимките Simple Smile))))

# 157
Zaйе, къв е тоз линк бре? newsm78

ами то, по нощите, к`ъв линк да сложа? Embarassed Crazy
поправям се

верги, спокойствие и само спокойствие!  Mr. Green има още снимки за качване, ама нямам много време. ще видя кога и къде ще кача останалите, че албума се казва `рд на коцето`, а самото коце го няма на много снимки... то той и беше изчезнал доста време с татко си, де.

# 158
Зайке,не се коси- Коцето го има на почти всички от моите снимки. нали е мойто гардже...
той забегна, щото не обича шумните компании- нарушават му личното пространство...

# 159
дени, ти не си ли на село, бре?

верги, рано пиле рано пее. това, по повод ранните разходки. днес на `ларго` беше приятно и хладно. по-рано от мен беше отишла десунче, която няма време да пише, но ни чете, а по-късно дойдоха бейбиту и деспина, която се оказа, че ми е съученичка от основното училище. и бачи беше там, ама на съседната маса. ивка и счетка само преминаха. накрая се разбрахме, след като се наспят децата, да се съберем на театъра - там привечер е сенчесто.
мойто мъж си дойде, та ще поотложа малко качването на снимките  Mr. Green

# 160
И моито мъж е онлаин, и ще движим семейно днес до паучитата.

Моля, довечера, някои да ме въведе на кю в последните клюки, да съм в час.  Party

# 161
на село ходим в неделя.
аз защо не ви видях на центъра? къде е това Ларго?

# 162
на село ходим в неделя.
аз защо не ви видях на центъра? къде е това Ларго?

Там бяхме. Ларго е до цветята пред операта.

# 163
Изтървах.

# 164
едва ли ще можеш да спиш сега... Joy

Общи условия

Активация на акаунт