Русе - 11 Тема

• 12 517
  • 267
  •   1
Отговори
# 90
тъй както е тръгнало, май времето ще ми развали партито в четвъртък- следобед жега, вечер дъжд Sad Cry

# 91
дени,  няма да се пуашиш! един дъжд ли ще ни стресне?! и то летен  Laughing

# 92
Аз одобрявам всяко място за сутрешните срещи  Laughing, за следобедните обаче се позамислям - най-много ми допада театъра, т.е. на Момото му допада. За нас парка отпада като опция. Трябва да съм до него и се губи смисъла да се срещам с вас.

# 93
Честит рожден ден, val stef!!!
Много здраве, леко раждане и едно много послушно бебче ти желая!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 94
  • Русе
Хайде, ако се организира този път срещата в парка, ще се видим там. Ние обикновено отиваме там след 10.30

# 95
  Ей,мами,пишете къде в крайна сметка ще се събирате,ако излизате вечер до театъра,ще идваме.Днес потегляме следобед с автобуса и сигурно утре сутринта ще си отспим,но за вечерта може да сме на линия

# 96
честит рожден ден, val_stef!
жива и здрава да си, леко раждане и здраво и хубаво бебе!  bouquet

Diyana, утре вечер със сигурност ще сме на театъра. нали хубавчо на boomerang има рд. тъкмо няма да се чудиш кои сме Wink - масата на рожденика   bowuu
всички са поканени.ето, чети ако не вярваш.

# 97
Честит РД на вал стеф  bouquet Много щастие ти желая.

Мацки, трябва ми 'манекен" Mr. Green (евентуално за петък) за маникюр(с дълги нокти) Mr. Green Утре ще  разбера със сигурност за кой ден ще е то4но, и за колко 4аса.

Само за С4етка се сещам, вмомента. Ако има някой желаещ да казва. bowuu Или да обявя кастингSimple Smile))))

# 98
val stef, ЧРД! Да си здрава и щастлива и скоро да гушкаш едно прекрасно бебе!

Деси, аз съм на среща за маникюра, но не са ми дълги ноктите. Ако не намериш никой, ползвай ме  Wink

# 99
Честит РД на вал стеф  bouquet Много щастие ти желая.

Мацки, трябва ми 'манекен" Mr. Green (евентуално за петък) за маникюр(с дълги нокти) Mr. Green Утре ще  разбера със сигурност за кой ден ще е то4но, и за колко 4аса.

Само за С4етка се сещам, вмомента. Ако има някой желаещ да казва. bowuu Или да обявя кастинг:)))))
ами, то хубаво че се сещаш за мене ама и моите не са от най дългите, ама пак стават newsm78, утре ще ги видиш и ще предцениш. Ако се сложат изкуствени няма ли да стане работата Rolling Eyes
ЧРД на Валката  bouquet  bouquet бъди жива здрава и най добрата мама Laughing Леко раждане ти желая и едно голямо бебе да ви радва. А ти защо не идваш на срещите все пак, да не би да ти е тежко от горещото време или...

# 100
Оле благодаря ви милички, трогната съм че сте забелязали, че съм рожденичка днес  Hug

Викам  си я да вляза да ви черпя и вас по една тортичка послучай празника ми, а вие сте ме изпреварили  Blush

Тъй тато едно от любимите ви местенца е сладкарница Неделя ви черпя с една тяхна виртуална тортичка и коктейлче за разхлаждане в тия жеги  Heart Eyes

А ти защо не идваш на срещите все пак, да не би да ти е тежко от горещото време или...
В тия жеги не смея да си изкарам тумбата на вън Simple Smile, днес се престраших иначе, но то направо не е за мен Blush

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 17:34 от val_stef

# 101
Aйде утре ще се разберем за маникюра, но така или ина4е мога да направя на вси4ки желаещи, нали трябва да тренирам Mr. Green За модел ще заведа само 1 оба4е. Предполагам, че по-нататък ще ми искат и за педикюра, и за почистване на лице и кола маска. Mr. Green Пускайте космите от сега Joy

# 102
  • Ruse
beibity за манекен аз съм на сре6та.Нокета ми е сравнително дълаг-по-дълги не ги оставям заради малката.Ако имаш нужда  Whistling-аз съм на сре6та

# 103
  • там където ме зове сърцето!!!
 baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,  val_stef baloni
Почерпката е страхотна-благодаря!

# 104
Vivka, Коко е страхотен на снимката  bouquet
На Val_stef  newsm59 newsm67. Благодаря за почерпката. Party

Общи условия

Активация на акаунт