Русе - 11 Тема

• 12 510
  • 267
  •   1
Отговори
# 75
Хей мацки а следобедната среща къде ще я направим? то на театрото сигурно вече няма да е жега, ама ако и на вас ви е писнало там както и на мен можем пак да досаждаме на персонала в Неделя-та Mr. Green Mr. Green
 Цвети, аз моята приставка за чадър я купих от Далисимо Laughing

# 76
А хипотетично, какво ще кажете за парка?
Попринцип, не за днес?  bowuu

# 77
Супер е! На мен там много ми харесва, ОБАЧЕееееееее - ми е мноуу далекууу Confused

Аз да кажа, сега няма излизам, мнго ми е жега. Но утре ще съм в 9 на Театро със ЗайЕтоSimple Smile

# 78
а за рига?

на мен парка малко далеч ми идва, щото докато се придвижим с мила от градината до парка... не че аз съм фактор де, ама щото питаш  Embarassed

# 79
като каза парка се сетих да споделя, днес дръпнах един тигел там, ами съвсем друг е въздуха, доста е свежо, няма комари, абе в тия жеги си е спасение
вие как сте?пооправихте ли се?

# 80
в парка си е задух! заблуда е, че гората е хладна през лятото Peace . от сигурен източник го знам  Wink

# 81
е, поне днес сутринта беше супер, за по-късните часове-незнам

# 82
diyana, а ти в русе ли си вече?

# 83
  Мацки,а защо не се събирате на градинката срещу Бастилията,там не става ли за децата или ви е много далече?
   Също се сещам за лайното,нали и там имаше детска площадка?
  Нали отдавна не съм обикаляла из Русе,не съм съвсем в час,но доколкото помня и двете места са сенчести

# 84
  Още не,най-късно в четвъртък ще пристигнем и петък мисля да се явя на среща с вас

# 85
градинката пред библиотеката е заобиколена от оживени улици, а в градинката пред пощата Laughing има много люлки и не е много здравословно за по-големите, но не още толкова големи деца.

# 86
  • Русе
В парка е по-хладно и сутрин и след обед. Всеки ден сме там и Рая се чувства много добре, а и ни е близо.

# 87
Пфу, тъкмо тръгнах да излизам и се развали времето #Cussing out

# 88
вие как сте?пооправихте ли се?

да, ние сме ок вече, но неизлизахме няколко дни да не зарази някое дете.
Незнам дали не беше вирусно, и се изолирахме.

От утре сме на линия.  Laughing

Значи парка не се одобри, мхм?

# 89
според мен се одобри  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт