Русе - 11 Тема

• 12 490
  • 267
  •   1
Отговори
# 195
не ги знам тия баби, кога успяват до пазара да отидат да напазаруват, до болницата да си измерят кръвното, и пак преди нас са на кафе. днес със счетката, докато обикаляхме след децата, загледахме и `шенген` - много хубава полянка има отпред.

А бе мацки, там има три маси на кръст!!! Мислите ли, че и там няма да има нашествие от пенсионери? newsm78

# 196
тъкмо! на нас ни трябват само две  Laughing. тази сутрин нямаше много пенсионер там. както и да е - двете кафенета са едно до друго.

# 197
    като партизанки сте!
особено Верги, даже си мени партизанските имена всяка седмица- навярно се износват Laughing

# 198
моля уточнете място за следобедна среща да не се лутам със свободния електрон Коце из баровете

# 199
БейбИту имаааа, имааа...майки от Здравец! Ей ме на...а също Исава, Сони, Инфинити, поне аз толкова знам...
Maikо_Zaikе   Peace

daisy_g ! привет! Майка Зайка правилно ти е казала за кино Здравец, много хубава площадка има. Аз ходя на работа и обикновено в събота и неделя се тътрим до там, е, понякога  и през седмицата вечер...Но моя малчуган напоследък набляга нещо на футбола и все търсим по-открити пространства да ритаме...
Иначе, нищо против да се запознаем.... Hug

# 200
божкеее! ooooh! Embarassed оххх, старост-нерадост Sad сигурна бях, че бъркам името. мислих, мислих, ама не можах да измисля как беше. ами, склероза, какво да правя.  33uu
разбира се, че е кино `здравец`

# 201
здр
на рига не е ли по-прохладно за следобедно/вечерно кафе?

# 202
Да ви се оплача, момичета.
Никога няма да се отучи моята щерка от памперса Sad(( Изобщо не й прави впечатление, че е мокра. Днес половин час я държах с мокри гащи - това не й попречи да се назакусва, да си поиграе ... най-накрая ми стана жал и я преобух. Ама ГЪК не каза  #2gunfire Как ще я науча ......  newsm78 newsm78 поне я усещам като ще ака и не е акала в гащите още  baby_neutral baby_neutral

# 203
Никога няма да се отучи моята щерка от памперса Sad(( Изобщо не й прави впечатление, че е мокра. Днес половин час я държах с мокри гащи - това не й попречи да се назакусва, да си поиграе ... най-накрая ми стана жал и я преобух. Ама ГЪК не каза  #2gunfire Как ще я науча ......  newsm78 newsm78 поне я усещам като ще ака и не е акала в гащите още  baby_neutral baby_neutral
Ех таз Йоанка  Wink що тъй не се поддава  newsm78

# 204
  • Русе
Ще се научи детето. Мойто и то беше така отначало, не и правеше впечатление, че е мокра. Но постепенно взе да прави разлика и сега като се напишка и идва, и как се моли само, да я преобуя. Една мила, невинна става newsm03. Пък напоследък даже и на гърнето успявам да я изпишам smile3521

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 20:43 от mimet0

# 205
Аз да се похваля  Blush

в сп. Мама за м.юли снимката на Ади спечели първото място  Simple Smile Фотоконкурсът е "С деца на почивка" А снимката всъщност е моето аватарче  Laughing
Много сме щастливи е татенцето  Heart Eyes

# 206
Аз да се похваля  Blush

в сп. Мама за м.юли снимката на Ади спечели първото място  Simple Smile Фотоконкурсът е "С деца на почивка" А снимката всъщност е моето аватарче  Laughing
Честитоо Grinning

ето една 'гавра' от мен - кики ки Joyhttp://img237.imageshack.us/img237/430/000836651ps8aq.jpg(малко е нескопосано обаче)

# 207
супер! поздравления за доминика, татенцето и ади!

бенип-че, недей мъчи детенцето, моля те! то само ще си каже, като стане готово - малка е още. не се води по акъла на бабите!

бейби, страхотен е колажа! в първия момент не се усетих - значи си успяла!

# 208
Честито на Ади, тя наистина е невероятно сладка. Фенка съм й.  Laughing

Бебе, ужасна си.  Twisted Evil

# 209

бенип-че, недей мъчи детенцето, моля те! то само ще си каже, като стане готово - малка е още. не се води по акъла на бабите!

Аз го искам - не бабите. Днес свеки дори ми каза същото като теб и аз още повече се настървих, че трябва да я науча.

Аз да се похваля  Blush

Ако не беше спечелило това сладко Ади (на щастливи мама и тати), щях да се разочаровам от това списание. Браво на хубавицата!   bouquet  bouquet

ето една 'гавра' от мен - кики ки Joyhttp://img237.imageshack.us/img237/430/000836651ps8aq.jpg(малко е нескопосано обаче)

Деси да не си искала случайно три наведнъж???  hahaha hahaha hahaha Пробвай пак - може и да стане  Peace

Общи условия

Активация на акаунт