Грижата за интимното женско здраве започва с подходящите пробиотици!

• 12 057
  • 130
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Случвало ми се е след почивка с ежедневно плацикане в басейна.

# 91
  • Северозапада
Да, случвало ми се е да имам неприятности с гъбички и дисбактериоза. Последно, след дълъг период без въглехидрати, започнах да хапвам сладко и не след дълго си наложи.да се боря с гъбички. Също съм имала проблеми и след прием на антибиотици.

# 92
Да случвало ми се е след посещение на басеин

# 93
Да, случвало ми се е - след лечение с венозни антибиотици. От тогава винаги взимам пробиотик и витамини, когато се налага да се лекувам с антибиотици.

# 94
За съжаление точно преди седмица направих цистит и усетих този дискомфорт.
Отделно лятото покрай различните открити басейни възможността за разпространието на гъбички е голяма, които съм хващала и аз.

# 95
  • София
За съжаление ми се е случвало при настинка. Усещането е много неприятно.

# 96
Имала съм и имам такива неразположения, да.

# 97
Често страдам от цистит и вагинални инфекциии, които се налага да лекувам с антибиотици. При последното микробиологично изследване се установи, че лактобацилите  във влагалището са силно редуцирани.  В търсене на решение на този проблем  попаднах на тази тема и смятам, че този препарат ще ми помогне.

# 98
  • в 1001-та нощ
...
Включете се в играта на BG-Mamma и Natural Factors:
Споделете в настоящата тема до 06.12.2018 г. сблъсквали ли сте се с проблеми, свързани с нарушената естествена флора на организма. Трима от участниците в темата ще спечелят по една опаковка Мултипробиотик за жени.
...

За жалост - случвало ми се е. Хубаво е, че има решение за подържане на баланса Simple Smile

# 99
Често страдам от цистит, който вече е хроничен. Надявам се да има ефективно решение на тези проблеми.

# 100
Сблъсквала съм се с този проблем, но след подсилване на организма и лечение нещата се оправят.

# 101
  • What are you laughing at?
Да,  дори в момента,  имам нарушена микрофлора с която се опитвам да се справя!

# 102
За съжаление и на мен ми се случва да се сблъскам понякога с такива неразположения - парене, болка - свързвам го най-вече с понижения имунитет.

# 103
Откриха ми гъбички, точно когато забременях и много се притесняваах от страничните ефекти от лекарствата.
От тогава не ми се е случвало май...

# 104
  • Пазарджик
Да,случвало ми се е и за съжаление не веднъж.При прием на антибиотик и през бременността ми.Сега при най-лекото отслабване на имунитета и  веднага получавам дискомфорт,който винаги прераства във фаза ,която трябва да се лекува.И така започва поредица от изследвания,лекарства...до безкрай

Общи условия

Активация на акаунт