Грижата за интимното женско здраве започва с подходящите пробиотици!

• 12 181
  • 130
  •   1
Отговори
# 75
Едва ли има жена, която да не се е сблъсквала с този проблем. Аз също  съм се сблъсквала,но за съжаление този процес  е доста  неприятен и упорит.

# 76
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сблъсквала съм се с подобни проблеми и въпреки че ми се случва сравнително рядко, е изключително неприятно преживяване.

# 77
  • София
Здравейте!
За съжаление съм се сблъсквала често с такива проблеми. Лекаувам се с прием на хомеопатични препарати и пробиотик.

# 78
  • Велико Търново
И аз съм от тези, на които им се е случвало да имат проблеми. Обичайно зимата като настина, което при мен се случва често и се появяват течения 😕

# 79
Случвало ми се е да, след прекарана вирусна инфекция, вследствие на антибиотик и съм се чудила защо няма пробиотик за такива случаи.
Много в хубаво, че има такова нещо вече( или аз и преди не съм знаела за съществуването му).

# 80
Аз съм с чести цистити, а след прием на антибиотик почти задължително съм с гъбички.

# 81
Да, дискомфорт след прием на антибиотици. И сега съм на антибиотик и пия и пробиотик.

# 82
Имала съм и аз гъбички. Определено не ги хващам от басейни, но при настинка са ми гарантирани. Определено са неприятни.

# 83
Всяка жена по една или друга причина се е сблъсквала с гъбичките.

# 84
Случвало ми се е след прием на антибиотик.

# 85
  • София
Имала съм цистити и е ужасно. Често имам и вагинални течения.

# 86
  • Across the Multiverse
Да, разбира се. Едва ли има жена, която не е имала проблеми, свързани с нарушената естествена флора на организма в интимната зона. Особено след прием на антибиотици или друг вид силни медикаменти.

# 87
Мисля, че няма жена, която през годините, да не се е сблъсквала с проблем от такова естество.

# 88
Имала съм период в който няколко години поред страдах от гъбични инфекции, предписвали са ми доста от лекарствата на пазара, но те чак се връщаха. Определено го свързвам и с падане на имунитета.

# 89
Сблъсквала съм се с този проблем след прием на антибиотик.

Общи условия

Активация на акаунт