Грижата за интимното женско здраве започва с подходящите пробиотици!

• 12 180
  • 130
  •   1
Отговори
# 60
И аз, като повечето жени, съм се сблъсквала с такива проблеми, най-често след прием на антибиотици. Интересно ще ми е да видя действието на подобен продукт, тъй като приемам пробиотици единствено за чревната флора.

# 61
Да, при спад в имунната система, при прием на антибиотици също.

# 62
  • Димитровград
Имала съм и гъбички, имала съм и вагиноза.

# 63
  • София
В момента имам проблем след прием на антибиотик и въпреки приема на някакъв пробиотик.

# 64
Случвало ми се е, уви. Последните години следствие на понижен имунитет, а преди години доста упорито се борих в подобни неразположения Sad

# 65
Имала съм - да. По време на втората ми бременност. Много е неприятно.

# 66
За жалост в момента се лекувам от неприятните гъбички , които може би заради последния месец от бременността ми се появиха . Неприятно е , но е добре че има средства които бързо и надеждно ги премахват.

# 67
Случват ми се периодично такива неприятни неразположения. Така и не мога да разбера конкретната причина. В повечето случаи се лекувам сама, но е упорито заболяване.

# 68
Едва ли има жена, която да не се е сблъсквала с този проблем. Скоро не ми се е случвало, но никой, никога не е застрахован.

# 69
  • София
Да, за съжаление и мен този проблем не ме подминава. При спад на имунитета се сдобивам няколко пъти с гъбички, които си произвеждам съвсем самостоятелно (т.е. не съм заразена от партньор)

# 70
  • Велико Търново
Да, сблъсквала съм се. Последните два пъти след прием на антибиотици, въпреки че приемах пробиотик.

# 71
  • Бургас
Да, предимно  след прием на антибиотици.

# 72
Да, при първата ми бременност имах гъбички за първи път и сега пак се появяват от време на време. Чувството е много гадно и са много упорити.

# 73
ИмаЛа съм гъбички и мога да кажа че е ужасно...лечението продължи много време. Имала съм и цистит и все още ми се проявява дори при най-лека настинка,
от него не мога съвсем да се оттърва .

# 74
Да, за съжаление съм се сблъсквала. Усещането е неприятно, а лечението е продължително

Общи условия

Активация на акаунт