Грижата за интимното женско здраве започва с подходящите пробиотици!

• 12 045
  • 130
  •   1
Отговори
# 45
Да. След прием на антибиотик или когато е студено

# 46
Едва ли има жена ,която поне веднъж не се сблъсквала с такъв проблем ,при мен се е случвало многократно и гъбички и цистит ,много е неприятно

# 47
Да, случвало ми се е най - вече когато се разболея и имунитета ми е спаднал и особено при прием на антибиотици.

# 48
  • някъде
Случвало ми се е.И аз се съмнявам да има жена, на която не се е случвало.

# 49
Случвало ми се е след срив в имунитета - определено е много неприятно и лечението - обикновено с променлив успех отнема време.

# 50
  • Варна
Да, сблъсквала съм се. В днешно време е много трудно да се предпазим, за съжаление.

# 51
  • Горна Оряховица
разбира се, след употреба на антибиотик ако не съм пила пробиотик

# 52
Да, когато измръзна редовно получавам цистит.

# 53
Да, сблъсквала съм се.
След две операции в много кратък срок и доста АБ, срив на имунитета и гъбички. Tired

При спад на хормоните и нередовен цикъл - промяна на pH и бактериална вагиноза.

За съжаление самите АГ не назначават пробиотици и трябва сами да си ги търсим.

# 54
  • София
В момента приключвам курсовете химиотерапия и имунната ми система е срината тотално. Допълнително се тъпчех и с антибиотици. Имаше период, в който пиех червена боровинка на капсули и бях много доволна.

# 55
Сблъсквала съм се неведнъж с проблемите на нарушената естествена флора на организма. Но с помощта на пробиотиците лечението е по-лесно.

# 56
Да, сблъсквала съм се, даже след раждането на дъщеря ми, имах упорита борба с бактериална инфекция. Пих антибиотик, но и това не помогна. После гинекологът ми предписа локални пробиотични вагинални капсулки, които поставях по схема, но за период от няколко месеца и резултат имаше.

# 57
Да,сблъсквала съм се след дълга употреба на антибиотици.

# 58
  • София
Да, при спад в имунната система, при прием на антибиотици също.

# 59
След прием на антибиотик, при настинка и при прием на повече храни със захар и шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт