АПРИЛчето ритници раздава, а палтото мама трудно закопчава. - ТЕМА 4

• 60 429
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Тук,но ме е страх защото каза че има опасност от спукване на околоплодните води това ме притеснява,а аз ще съм 21 с и 2 дена.Моля се до 26..27 седмица.Че вече ще умра от притеснение и всичко много ми идва.

# 106
  • София
Тук,но ме е страх защото каза че има опасност от спукване на околоплодните води това ме притеснява,а аз ще съм 21 с и 2 дена.Моля се до 26..27 седмица.Че вече ще умра от притеснение и всичко много ми идва.

Казали са ти, че има опасност да ти се спукат околоплодните води докато ти правят серклажа, или ако не ти направят серклаж? В 21ва седмица според мен не е твърде късно за серклаж..

# 107
Всички ще стискаме палци.

# 108
Nataliq777 вярвам, че всичко ще бъде наред. Сега трябва да си силна и спокойна Hug
Аз не съм писала от известно време, но си имах доста разправии с моята страннна болка. Оказа се, че имам нефроза на десния бъбрек 1-2 степен, в следствие на бременността. Заради това са почнали да ми се подуват ръцете и краката от две седмици насам. Лошото е, че болката е ужасна е ужасна и нямала нищо общо с проблема ми с тазобедрената става. Другата седмица съм на нефролог и до тогава ще пия повече от 2 литра вода и ще се движа повече.

# 109

Казали са ти, че има опасност да ти се спукат околоплодните води докато ти правят серклажа, или ако не ти направят серклаж? В 21ва седмица според мен не е твърде късно за серклаж..
Докато се прави серклажа,но се надявам че ще мине всичко добре и ще е наред.

# 110
  • София

Ако има желаещи, нека да заявят присъствие на имейла или на телефона. Входът е свободен, става въпрос за София.

# 111
Nataliq777 и аз стискам палци всичко да премине благополучно. Бъди силна и вярвай, че резултата ще бъде положителен. Добре е ако има при кого да останеш за няколко дни в София след церклажа, докато се поуспокят нещата и да си намясто при някакво неразположение.

# 112
Аз съм в Плевен не в София, не ми хареса отношението там. Честит имен ден на всички които празнуват ако има такива живи и здрави  и много щастие. Нека да издържим до края и гушнем пухкави бебета. 🙂😘

# 113
  • София, България
Честит празник на всички празнуващи! И на всички рибари и моряци Animal Fish Ship а и на банкерите Moneybag

# 114
Purple_Peanut честито и на всички с кредит от банката:)
Наталия, за съжаление както в София, така и на много места, в държавните болници е трудно да случиш на отношение. А също има и тенденция добрите специалисти да се местят в частния сектор. Колкото до спукването на мехура, това не трябва да става в 21ва седмица от серклажа. По-скоро трябва повече да следиш за инфекции след това. Стискаме ти палци всичко да е наред, там ще се погрижат за вас и горе главата, ще я избутаме тази бременност до финала.
Аз да споделя, че ще има бебешки дрешки в лидъл другата седмица, както и якета за бебеносещи иии дънки за бременни на добра цена!
https://www.lidl-flyer.com/584ec534-f70b-11e8-a2c7-005056ab0fb6/ … 679275.1544088603
А и нещо с което много се забавлявах тази сутрин:
https://www.boredpanda.com/pregnancy-memes/?utm_source=facebook& … mpaign=BPFacebook

# 115
  • София, България
Супееер. Ще си купя гащи Sweat Smile Sweat Smile
Хахха Божее, чак и помпа за кърма са пуснали Laughing Дънките, които си купих миналия път от ЛИДЛ ми вършат супер работа. Сигурно ще ми умалеят, ама сега са ми бомба и ме спасяват, че моите дънки вече не ми стават, а дадените ми от приятелки са ми големи, за последните месеци....

# 116
  • София
Супееер. Ще си купя гащи Sweat Smile Sweat Smile
Хахха Божее, чак и помпа за кърма са пуснали Laughing Дънките, които си купих миналия път от ЛИДЛ ми вършат супер работа. Сигурно ще ми умалеят, ама сега са ми бомба и ме спасяват, че моите дънки вече не ми стават, а дадените ми от приятелки са ми големи, за последните месеци....
Може ли да споделиш кой номер дънки си си купила и колко килограма си горе-долу? Притеснявам се, че и най-големия номер 44 няма да ми стане, нали няма и как да се пробва, пък аз съм си едричка. Да не се разкарвам напразно.

# 117
  • София, България
Слабичка съм аз, по мен трудно можеш да прецениш. Бях 50 кила като ги купих, взех 38-ми номер, сега са ми маааалко големи, вече съм 54-55кг. Измери си на твои дънки с шивашки метър ширината в ханша и вземи метъра с теб да измериш най-големия номер. Но да ти кажа големички са, така че мисля, че ще ти станат.

# 118
Честит празник и от мен.

Jacqui благодаря за инфото и аз мисля да се възползвам да си купя яке и дънки.

Margafuci аз нося 44 номер на H&M, преди бях 42. Надявам се 44 на дънките в лидъл да ми станат. До колкото знам ако не ти станат може да ги върнеш , но трябва да пазиш касовия бон.

# 119
Margafuci, в лидл може да върнеш стоката с касова бележка до месец след това без проблем. Така че може вкъщи да си ги пробваш и ако не са ок да ги върнеш. Аз си взех 2 чифта дънки от намаленията в хм, та дънките ще ги пропусна, но със сигурност ще разгледам бельото, чорапогащниците и якето.

Общи условия

Активация на акаунт