АПРИЛчето ритници раздава, а палтото мама трудно закопчава. - ТЕМА 4

• 60 504
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Ох, аз имам толкова дрехи за бременни, че те май са ми повече отколкото нормалните, а така бих си купила нещо ново Grinning. Харесах си и бельото и пижамите, и дънките, и жилетките Grinning, но няма никакъв смисъл за един, два месеца само.

# 121
  • София
Margafuci, в лидл може да върнеш стоката с касова бележка до месец след това без проблем. Така че може вкъщи да си ги пробваш и ако не са ок да ги върнеш. Аз си взех 2 чифта дънки от намаленията в хм, та дънките ще ги пропусна, но със сигурност ще разгледам бельото, чорапогащниците и якето.
В НМ бях супер дънките, но аз се надцених и ми бяха огромни, тези дето ги поръчах и ги върнах и сега ги няма намалени мисля.

# 122
  • София, България
Ох, аз имам толкова дрехи за бременни, че те май са ми повече отколкото нормалните, а така бих си купила нещо ново Grinning. Харесах си и бельото и пижамите, и дънките, и жилетките Grinning, но няма никакъв смисъл за един, два месеца само.

Хахах и аз все си викам няма смисъл, ама като погледа и... няма какво да облека Grinning А пък ходя и на работа, не е като да си стоя вкъщи и да излизам само до магазина. Disappointed
Яке обаче категорично няма да купувам все още. В много краен случай...  Бельото обаче започна да ми омалява и ще се възползвам със сигурност.

Номерациите на дрехите за бременни като цяло имат разлика с нормалната номерация. Като че ли са уголемени доста..

# 123
  • Пловдив
Лошото е, че и като отворя гардероба поне три комплекта да си избера, хем имам дрехи, хем имам и какво да облека и пак искам Grinning. Де да се чувствах толкова комфортно небременна в дрехи както се чувствам сега Grinning. Тя и сестра ми роди два пъти след мен, та и от нея имам и аз си бях купувала и нямам и извинение някакво, за да ги купувам. С малкия като бях бременна се оправдавах, че ще съм още един път бременна, но сега няма вече как.

# 124
Аз бях решила, че ще нося рокли за небременни, които ще нося и после и си накупих 5-6. Е, да, ама не прецених колко късички ще станат някои Grinning А така чакам дебелите чорапогащници, че обикалях магазините преди 2 седмици и дебели чорапогащници за бременни няма. Всеки ми предлага тия дето са с парче отзад на дупето и ме съветват да го обръщам отпред... Да, ама пак не е удобно защото талията не е толкова висока.

# 125
В H&M ima 200 DN  дори

# 126
За бременни?

# 127
Да, но не във всички.магазини. Онлайн със сигурност има, аз преди съм.си купувала, сега има също.

# 128
  • София, България
Да, чорогащник 200 Ден има в HM. Аз го гледах и мислих да поръчам 2-3 броя Simple Smile Не ви ли е по-удобно с клинове? Аз вече вкарах клиновете в употреба. За момента обикновените клинове ми вършат добра работа Simple Smile

# 129
Аз също все още ползвам обикновени клинове, но си взех и един за бременни. На предишното пускане на дънките за бременни в Лидл сварих само н.36 и н.38. Сега не знам дали са същите като кройка, като цвят са по-тъмни, но тогавашните бяха доста вталени в краката и не посмях да рискувам с 38, много тесни ми изглеждаха.

# 130
Привет и от мен. Аз си купих 3 клина за бременни от лидл при последното им пускане - допадат ми, нося си ги вече, замислям се сега аз за дънки, въпреки че имам едни, които нося сега и едни за по-напреднал период, въпреки че са много голям номер и не знам дали ще успея да ги напълня толкова.
Иначе отидох до личната заради болката по слънчевия сплит, тя ме прати при АГ, въпреки че каза, че според нея са червата. Еми и АГ това каза, явно бебка притиска червата и затова е това напрежеие. Освен това споменах, че при повече натоварване го получавам и той каза вече да приключвам с работата и да си оставам вкъщи, тъй като и корема ми е твърд и трябва повечко да лежа. Та май ще поработя още седмица, да прехвърля работата на колегите.. и после ще се отдавам на коледни празници..и така до април Grinning Изписа ми и хапчета, които са за подуване и киселини, но не запомних как се казваха. Та ще видим дали има ефект от всичко това.

# 131
Аз нося клиновете за бременни от HM, от известно време и са ми доста удобни. Дънки също и те са ми удобни, сега мисля да пробвам по дебелите им клинове, но ще разгледам и тези от лидъл.

# 132
  • София
mimmmozka стискам палци за другата седмица. Това с нефрозата звучи много гадно. Аз съм с кръв в урината по принцип, отпреди бременността и АГ-то не се впечатлява, защото имам история с песъчинки в бъбреците. Все си мисля обаче да направя консултация с нефролог.

Аз също ще превземам лидл другата седмица, какво ли не харесах. Имам 2 техни клина за бременни и като цяло няма да излизам много през зимата, но искам още неща да си накупя Grinning И на мен още ми стават и нормалните дрехи с изключение на дънки и панталони, естествено, но с този апетит от няколко седмици насам си качвам по няколко стотин грама ежедневно. Най-гадно ми е, че ям сладкории и джънк и между тях - нещо здравословно Cry

Какво става с плацентите ви, момичета? Има ли някоя, при която да е била ниско прикрепена и вече да се е вдигнала? Аз нали съм си с ниска, но се надъхвам, че всичко ще е наред и ще се вдигне.

P.S. видях наживо дънките от лидл как стоят на Purple Peanut - като на модел, но тя си е слабичка. Аз също съм дребна и все взимам 36, но с разширяването на таза ще видим. Също мисля, че са уширени моделите и ако сте по-едри все пак най-големият размер ще ви стане.

# 133
syrnichka77 , благодаря че сподели не се бях замисляла за слънчевия сплит, но усещам сякаш мускулна треска не постоянна и е от няколко дни, но май съвета на лекаря ти и аз ще го послушам Grinning

# 134
Allegra благодаря за подкрепата. Blush
По повод на ниската плацента, аз бях с такава и 22 седмица ми казаха, че се е вдигнала. Сега съм в началото на 24 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт