АПРИЛчето ритници раздава, а палтото мама трудно закопчава. - ТЕМА 4

• 60 660
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
На мен много ми помагат портокали и киви. Също- накисвам от вечерта няколко сини сливи и сутринта на гладно ги изяждам и изпивам водичката, в която са били.

# 466
Благодаря, че се отзовахте толкова бързо. Ще отида до Аптеката да взема и да пробвам. А колкото до плодовете пробвах не помагат, нито прясно мляко също пробвах сок от кисело зеле и той не помогна, затова ви писах..

# 467
Може и да съм объркала името. Аз преди да забременея не бях взимала никакви такива слабителни, предубедена съм подобни вещества и знам, че ако се взимат дълго, увреждат естествената способност на организма за изхождане. Близка, за възможно най-натурален лек, ми препоръча кристали от алое. Наистина много ефективно, взех един-два пъти, но после прочетох, че предизвиквало контракции и се ужасих. Та не знам, реално и сиропа спрях след като успя да подейства и гледам да действам с движение, гореща вода с мед и плодове основно, без други средства.

# 468
Здравейте мами какви легла избрахте за вашите бебчета?

# 469
Уж, трансформираща се кошара, но не смятаме да я трансформираме, когато детето порасне. Избрахме я заради мястото за съхранение.

# 470
Здравейте момичета! От няколко дни имам проблем и не мога да ходя до тоалетна. Ако някоя е била така и е изпробвала нещо което е помогнало моля споделете! Sad

По 2бр.киви всеки ден

# 471
# 472
  • София, България
Ние взехме това:

# 473
Дуфалака е чиста лактулоза Simple Smile изписана ми е от лекар и е позволена по време на бременност и кърмене. Така ми беше казано поне на мен. Simple Smile
Изписаха ми същото, но така и не го използвах - ябълки преди лягане, със закуската по едно кисело мляко (Активия или каквото предпочиташ) и пий много вода

# 474
Аз всяка сутрин ям чия и трици в кисело мляко, а през деня ябълка, портокал и т.н. Така нямам проблем с тоалетната.

# 475

Както съм писала и преди, привърженик съм на т.нар. привързано родителство и бебето ще спи с нас, на спалнята. Особено за началото, когато кърменето още е почти непрекъснато, за мен е животоспасяващо и семействоспасяващо Wink ... И няма плач и драма, не се буди цялата къща от гладен малък човек.

За времето, през което съм активна (у дома), бебето ще е в такова кошче:

Бях на преглед днес. Бебчо е почти 900 грама, развива се както трябва, много е активен, направо буен и всичко изглежда чудесно засега Heart

# 476
Може ли да споделиш откъде е и матрака отделно ли си купувала? Радвам се, че всичко е добре при теб Hug
Като цяло искаме да започнем с малко легълце, но още не сме решили кое точно.

Както съм писала и преди, привърженик съм на т.нар. привързано родителство и бебето ще спи с нас, на спалнята. Особено за началото, когато кърменето още е почти непрекъснато, за мен е животоспасяващо и семействоспасяващо Wink ... И няма плач и драма, не се буди цялата къща от гладен малък човек.

За времето, през което съм активна (у дома), бебето ще е в такова кошче:

Бях на преглед днес. Бебчо е почти 900 грама, развива се както трябва, много е активен, направо буен и всичко изглежда чудесно засега Heart

# 477
veselat съжалявам за абортите и тромбофилията, аз също я имам и съм на клексан. Изследвала ли си дали дозата ти е ок?
Да, следят я,  даже 2 пъти вече я променят. Първо бях на фраксипарин 0,4 всеки ден, после я намалиха на 0,4 през ден, сега съм на 0,3 всеки ден.
Благодаря на теб и Melodiq за подкрепата! Hug

След като излязох от болницата, ходих на преглед при доктора ми в София и той ме успокои. Беба е вече 1200 г. и е едричка. Heart Eyes Малко почивка и всичко ще е наред.

Да ви питам дали някой има болки в таза, които се разпространяват към краката? Ако да, как се справяте с тях?

# 478
  • София
veselat, аз имам такава болка. Вчера бях на ЖК и питах от какво може да е и дали е нормално. АГ-то каза, че е от притискането на нервите и артериите. Дори може да се стигне ди изтръпване на крака.
Нищо не може да се направи, трябва да търпим, докато родим...

# 479
Здравейте,
А имате ли нещо като болка едностранно малко над срамната кост?

Общи условия

Активация на акаунт