АПРИЛчето ритници раздава, а палтото мама трудно закопчава. - ТЕМА 4

• 60 659
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Аз имам всякакви болки и ми е трудно да движа левия си крак, нооо ощее малко контракции си имам и така ще са до края нямам търпение да дойде другата седмица да видя колко са наддали бебчовците. Аз нищо ама нищо не съм вземала още малко и мисля да взема дрешки, за начало само едно легло ще ми е нужно ще спят двамата няма да ги деля.

# 481
Наталия и аз нищо не съм взела още... въпреки, че не остана много време, но все чаках да вляза в 7ми месец поне. Но пък изгледах много ревюта и бързо ще задраскам списъка като тръгна да избирам. Чакам да приключим с ремонта за да мога да се насладя на пазаруванвто.
И аз хленча само... всяка седмица нещо ново ме боли. От няколко дена кръста вляво.. ишиаса и какво ли не. Накуцвам периодично. Ако е много зле се мажа с биофрийз, ако не, подпирам кръста някъде и чакам да мине. Правя йога и облекчава също. Яд ме е, че досега не съм правила. Имам си проблеми с гръбначния стълб по принцип и сега се задълбочиха доста:)
Контракции и аз имам отвреме навреме. Безболезнени, но неприятни. Имам чувството, че като ми се ходи по малка нужда получавам, а като получа контракция навън докато ходя, че ще се изпусна... Забавно става в трети триместър:)

# 482
При мен едвам започна 7мия месец и всякакви неразположения ме връхлетяха - контракциите си ги имам отпреди, таза ме наболява като лежа, опашката като седя, тежи ми корема вече, едвам ставам от леглото и дивана, нещо почнаха някакви болки тук и там на корема, но отминават, повръщах от киселини... Купон е определено Simple Smile

# 483
Zaya Baya хахa същата работа, киселините ги забравих... Аз също повръщам от киселини. Направих грешката да туширам нещата с ябълков оцет - голяма грешка. 1 лъжица и мислих, че ще умра. Помага ми малко изгорял хляб... Даже с това си закусвам понякога, с малко зехтинче... страаашно:D

# 484
  • София
Момичета, пробвахте ли дъвчене на дъвка след ядене срещу киселини? На мен много ми помага.
И Необианацид също, вземам когато се появят през нощта - то не е класическо антиацидно, така че може да се взема по-често

# 485
Бианацид не ми помага. Талцида въобще. Дъвка ще пробвам.Simple Smile

# 486
  • София
Здравейте, аз също нищо не съм купувала още, а много ми се иска. Количка, столче, легло, стерилизатор, шезлонг, люлка и още доста неща ще взема от зълва ми и най- добрата ми приятелка.
Вчера бях на консултация, в 24 седмица бебчо е 600 гр. Усещам го почти постоянно вече.

# 487
Като казахте люлка, някой ползвал ли е и какъв модел? Чудя се струва ли си прехвалената mamaroo или обикновената ще върши работа?

# 488
Здравейте
Аз от доста време ви чета, но чак сега се престраших и аз да пиша. Терминът ми е 06.04. Живея в София.
Благодаря за полезните теми и мнения. Желая на всички лека бременност.

# 489
https://www.hippoland.net/cangaroo-lyulka-shezlong-swing-star-bezhov-48479
Люлка ще вземем такава. Преди време подарих на едно бебенце и майката беше много доволна.
 Днес ще направя почти финалните покупки. Чакаме обзавеждането за бебешката стая в началото на февруари. Количката сме я избрали, но таткото ще я вземе докато сме в болницата. Моят и на бебето багажа, ще подготвя в средата на февруари.  И ще остане само да чакаме големият ден. Нашето бебе най -вероятно ще дойде в краят на март, заради секциото.

# 490
Здравейте момичета, скоро не съм писала, но положениеъо при нас е зле. Народната медицина при мен не помогна и от понеделник съм на антибиотик. Тръшна ме и страшна хрема, носът постоянно е запушен. Но най лошото, е че малкият е с пневмония,  вчера му правихме снимка. От Нова година сме влезли в такъв филм, че няма измъкване. Пазете се, че вирусът е страшен.

ArCHM добре дошла и лека бременност.

# 491
  • София, България
Като казахте люлка, някой ползвал ли е и какъв модел? Чудя се струва ли си прехвалената mamaroo или обикновената ще върши работа?

Според мен по-обикновена също ще свърши работа. Безсмислено изхвърляне на пари са за мен тези скъпи неща. Освен ако не я намериш някъде втора ръка просто да ѝ се покефиш. Обаче не забрявай, че бебето може изобщо да не иска да стои в нея Joy има доста такива деца... Simple Smile

ArCHM, добре дошла!

Леле .:Macinka:. така като го казваш... Колко бързо наближава. Scream

# 492
То верно си наближи без да го усетя.... Все едно беше вчера, когато календарът ми показваше над 200 дни до бебето, а сега е на 88 😀

# 493
  • София
Кой календар използваш ?
То верно си наближи без да го усетя.... Все едно беше вчера, когато календарът ми показваше над 200 дни до бебето, а сега е на 88 😀

# 494
Кой календар използваш ?
https://captain-droid.com/bg/apps/dlya-devushek/zhenskiy-kalendar-2/

Общи условия

Активация на акаунт