АПРИЛчето ритници раздава, а палтото мама трудно закопчава. - ТЕМА 4

• 60 671
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Днес бях на ЖК и за първи път мериха и тоновете на бебка. Изписаха ми и ново желязо, този път на хапчета, че ампулите с мъка ги пия. Хемоглобина ми е станал 111, при вас как е?

# 451
  • София, България
Аз не съм правила изследвания от последния път когато ми изписаха желязо. Не знам колко е.

Някой по-назад нали каза, че тези тестове за водите често показвали грешен положителен резултат... Не си спомням кой го сподели. Simple Smile

# 452
mimmmozka лекарят ли ти даде превръзките или се продават някъде? Аз не мога да разбера PH ли мерят тези тестове или нещо друго... Фалшиво положителен резултат ми звучи доста стряскащо... Нали водите са ти в норма на УЗ прегледа?

# 453
Тестовете за води мерят точно ph и изветряват доста бързо до колкото аз съм чела. Моя хемоглобин от 104 е на 109 с ампулите. Аз си ги правя в прязно изцеден сок от портокал.

# 454
Jacqui да на УЗИ водите бях добре. Аг-то ми даде от превръзките иначе се продават и в аптеките, но са скъпички.

# 455
Тестовете за води мерят точно ph и изветряват доста бързо до колкото аз съм чела. Моя хемоглобин от 104 е на 109 с ампулите. Аз си ги правя в прязно изцеден сок от портокал.
A по колко ампули на ден приемаш? На мен ми е изписана по 1.

# 456
A по колко ампули на ден приемаш? На мен ми е изписана по 1.

На мен също. 3 портокала и вътре ампулата,.почти не се усеща, а и за да се усвой желязото е добре да се приема с повече витамин С , та става 2в1. Пия го вече 45 дена и само със сок и нямам никакви проблеми.

# 457
Здравейте! В 25г.с., скоро се преместихме да живеем в Плевен.. някой следи ли се в Авис медика?

# 458
Здравейте! В 25г.с., скоро се преместихме да живеем в Плевен.. някой следи ли се в Авис медика?
Аз, при доктор Бързашки ходя и после той ще ми прави секциото. Аз чакам с нетърпение да мине още седмица и да вляза в 27 и да ми е по спокойно.

# 459
  • София
Как сте, момичета? Оздравяха ли болните? Аз чак днес мога да кажа, че съм добре. Много гаден вирус, ту гърло ме болеше, ту страшна хрема ме мъчеше, не можех да спя.... Надявам се вече да е минало. И утре си оставам у дома, а в петък отивам на работа.
Ще ходя вече с маска на всички обществени места.

# 460
Здравейте момичета! От няколко дни имам проблем и не мога да ходя до тоалетна. Ако някоя е била така и е изпробвала нещо което е помогнало моля споделете! Sad

# 461
  • София, България
Аз съм така от 3-тия месец... изписаха ми Лактулоза и си я пия през ден. Simple Smile Във фейсбук групата ми предложиха Мелилакс клизмичка с мед. Не съм пробвала, но ми беше като вариант. За сега лактулозата ми помага. Взимам си Дуфалак сироп , по 15 мл. пия. Simple Smile

# 462
Здравейте момичета! От няколко дни имам проблем и не мога да ходя до тоалетна. Ако някоя е била така и е изпробвала нещо което е помогнало моля споделете! Sad

По голяма нужда ли не можеш да ходиш? Ако е по малка, бих се запътила незабавно към болницата.

Дуфалак май не бил подходящ, поне в началото, когато търсих и аз подходящо слабително, така каза аптекарката. Препоръча фрутилакс. На мен максималната доза по указания ми подейства първия път, иначе няколко дни пиех  минималното и нищо. Иначе плодове разни като круши, сливи, чай от роза и много движение, Също и магнезият разхлабва, обаче се консултирай с лекар.

# 463

По голяма нужда ли не можеш да ходиш? Ако е по малка, бих се запътила незабавно към болницата.
[/quote] По голяма..

# 464
  • София, България
Дуфалака е чиста лактулоза Simple Smile изписана ми е от лекар и е позволена по време на бременност и кърмене. Така ми беше казано поне на мен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт