Лакове за нокти - 126

• 64 510
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
От мен OPI Visions Of Love в комбинация с Essence The Gel On Air:

Скрит текст:

# 136
Как рисувате снежинките? Моите стават като нескопосани петна, ако ги правя на ръка... От последния маникюр са ваденки, иначе не успявам Neutral Face

Нацъкала съм "полезно" на всички, да знаете, че и за мен това значи "харесвам" Blush

# 137
Един прекрасен Васил, малко студен в този мрачен ден. Как нямаше малко слънце, за да хвана цялата му красота...

Скрит текст:

# 138
AraBesqUe, аз ги правя с лак с тънка четка или боички, когато ми се занимава. При мен е някакси от четката. Ако ми е удобна, стават перфектни. В тоя случай и моите са малко дебели и разпльокани Grinning

# 139
Вчера ми беше направена забележка от ММ  (в леглото!), че трябвало да ползвам по светли и ярки цветове!?!? ЖДНБ!
https://www.instagram.com/p/BrNuFnbgRke/

# 140
  • Varna, Bulgaria
Арабеск, снежинките ги нарисувах с обикновени акрилни боички от Джъмбо. Предпочитам да рисувам с тях, а не с лак за нокти, защото ако не харесам какво се получава мога да го изчистя с влажен памук без да развалям основата.

# 141
Коледното предложение на A Englend 😁

# 142
  • София
И на моят лак му трябва слънце

# 143
  • Varna, Bulgaria
Коледното предложение на A Englend 😁

HO-HO-HO MERRY CHRISTMAS, както му казваме в наше село 😂

Никак не им е лошо предложението! 😇

# 144
Портмонето ми не харесва това! 😆😆 Лошото е, че и GEM-a им е готин.

# 145
# 146

Скрит текст:

# 147
  • София
[/spoiler]

Кой е черният лак?

# 148
Да продължим със снежинките  Laughing:

https://www.instagram.com/p/BrPqsE4APnc/

Леми, Джаста Праста- много свежо  Heart Eyes

# 149
  • Germany
Прекрасни маникюри на последните странички. Вдъхновихте ме и мен да започна зимните маникюри.
Agent, аз с тъмни много не харесвам! Но и аз съм се фен на тъмното, де.
Catalano, с теб сме на една вълна. Сънувах Darcy преди няколко дни и реших да се лакирам с него. Не мога обаче да му хвана пълната красота.

По-късно ще снимам и другите нови придобивки. Аз както съм почнала, не знам кога ще спра...

Общи условия

Активация на акаунт