Лакове за нокти - 126

• 64 505
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Милена ме изпревари. И с едното, и с другото.

Аз току-що пак налепих едни снежинки, на страхотен тъмно син лак, но като се погледнах на по-светлата лапма в другата стая...лошо ми стана. Синьото се е "разляло" по ноктите и е станало на петна... Ама както и да е, така ще си карам. Утре ще снимам, ако на дневна светлина не е още по-ужасяващо Grinning

# 121
Здравейте и от мен 🙂
Моето решение за тази седмица е комбинация от Flormar 485 и SNB Златина. На мен лично ми харесва 😉
Не съм пробвала да си рисувам нещо, защото не ме бива, но когато съм си правила точки слагам по - малко лак и чакам хубаво да изсъхне и тогава топ.

# 122
  • Стара Загора
Музата за коледни стикери още не ме е налегнала.... срамота. Но вчера сложих SNB Васил. По-красив е отколкото в бутилката. Blue Heart

Но има някакъв проблем явно, от снощи не мога да кача снимки. Изписва ми грешка? Frowning

# 123
  • Пловдив
От днес съм така:

# 124
Коледно, не-червено Grinning

# 125
  • София
От мен лилавичко
Faby Liz's eyes

# 126
# 127
Привет момичета! Дойде ми някаква муза в 22ч.. Grinning след украсяване на елхата Christmas Tree

# 128
Добро утро! Последните няколко маникюра са много,  много празнични и красиви 😉 Страхотни сте, момичета! Пожелавам ви усмихната и много успешна седмица 😗😗😗

# 129
Чудни! Имам едно бледо розово за пробване, ще го измисля с брокат, вдъновихте ме Two Hearts

Ето го моето синьо, което е на петна... Снимах някак да не си личи... https://www.instagram.com/p/BrKJer5DksP/

# 130
  • на последния етаж
За моя ден днес, Rimmel Midnight ting:

# 131
  • Prismatica Aerie

Скрит текст:

# 132
AraBesqUe, не изглежда да е на петна. Ако не беше казала нямаше да знам. Екстра е!

# 133
# 134

С Марина и Зорница съм.

Общи условия

Активация на акаунт