Лакове за нокти - 126

• 64 498
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Аз вчера си пуснах за сефте поръчка, но си исках други цветове... Сега трепна ще пристигне ли изобщо и дали ще ми изпратят нещата без грешка...

# 106
# 107
Наде, безкрайно съм ти благодарна! Изчистих ги!! 2 пъти ми отне по 2 нанасяния, но ги изчистих! Ще те споменавам с добра дума всеки път, когато посегна към Кютик!!! HugHugHug

Набързо прелакиране, виждали сте го, защо ли го пускам изобщо, но да си го похваля пак - прекрасна формула, сдържан цвят.... трябваше ми нещо което да се намаже, да изсъхне без проблем и да отива и на кубинки и на копринена блуза (не че не ги нося двете заедно де, за разкош и скъсани дънки им слагам понякога)!

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 16:51 от Agent Provocateur

# 108
  • Germany
Агент, много интересен цвят.
Супер коледни маникюри сте показали, момичета.
Аз тази седмица съм без лак и с Евелин 8в1. От три години не го бях слагала. Аз си взех двата лака на СНБ плюс още два бюджетни. Ще покажа някога след всички ПП, че и от тях има нови... 🙈

# 109
Пристигнaхa ми стикерите от единия бг сaйт. Вчерa поръчaх, днес си ги взех. Поръчaх 22 листчетa, пристигнaхa 11, толковa били нaлични. Рaзбирa се, нaй-хaресaните от мен ги нямaше. Тaкa с достaвкaтa листчето ми излезнa по левче. Имaше и подaрък - пръчковиден брокaт. Изпълнението нa поръчкaтa инaче е точно спрямо нaличностите. Зa моятa нокътнa плочкa големинaтa нa стикерите е добре, дaже мaй мaлко големички ще ми дойдaт. Кaто ги пробвaм ще дaм отзив кaк се държaт нa нокът.

# 110
Пристигна ми поръчката от NPD и 2 продукта липсват. Надявам се, че  ще ги изпратят след разговор с тях, иначе ще има кейсове в Пейпал...
Развалиха ми настроението, точно продуктите, които най-много чаках.

# 111
  • Варна
Аууу, много неприятно! И аз още си чакам пратката от BF от тях. Доста се забави и при ggbg.

# 112
Здравейте! Имам нуждата от съвет. Рисувам си картинки с инструмента за точки и след час изчакване нанасям топ лак на Есси, но за съжаление точките ми почти винаги се размазват. Някой да е имал същият проблем и да е намерил решение? Предварително благодаря!

# 113
И аз имам такъв проблем с топ лака на СНБ. Следващият път мислех да пробвам първо само да мацна самите точки и след като изсъхнат  да нанеса върху целият нокът. Пробвай и кажи дали става Grinning

# 114
Благодаря ти Elunaria! Ще опитам, дано помогне.

# 115
На мен винаги всичко ми се размазва. Важна е техниката на минаването с четката върху рисунка. Аз я държа почти легнала и мнооооого внимателно и бързо мацвам Smiley

Джаста, страшни са стикерчетата! Почвай ги и идвай да показваш Smiley

# 116
  • В полите на Пирин планина
China Glaze Ring in the red:

Много труден за снимане, иначе красив и сочен червен лак. Прииска ми се да го сложа след като го коментирахме в началото на темата.

# 117
И на мен доста топ лакове ми размазват. Поради това даже мноого дълго време никакъв не слагах. Сега съм много доволна от този на Сали Хенсън - ИнстаДрай. Стъклен блясък и не размазва печат или декорация (и,разбира се, не става за матов ефект)

# 118
Здравей те искам да си поръчам гел лакове от али експрес. Само да ги пробвам от коя марка да си взема. По принцип ползвам на snb, но тези са много ефтено сръвнение с нашите. Но дали са хубави. Някой взимал ли е и на коя марка, сте доволни.

# 119
  • София
Здравейте, искам да си поръчам гел лакове от али експрес. Само да ги пробвам. От коя марка да си взема? По принцип ползвам на snb, но тези са много евтини сравнение с нашите. Но дали са хубави? Някой взимал ли е и от коя марка сте доволни?
Позволих си да поправя грешките. Попитай тук:
http://www.bg-mamma.com/?topic=1073909.240

Общи условия

Активация на акаунт