През теза, подлог и катет СЕДМОКЛАСНИКЪТ върви напред

• 48 427
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря на Ivanichka, че е обобщила точките на Междучасие! Аз по тях сметнах резултата на сина ми преди да го разбера от школата (от върнатия тест на съседското дете). Ако може и някоя мама с върнат тест да качи верните отговори в пощата, ще е супер!
Утре ще сканирам всичко, ако някой друг не ме изпревари Simple Smile

# 91
  • София
Мога да ги кача тук, нямам пощата.
1 - а; 2 - в; 3 - в; 4 - б; 5 - г; 6 - б; 7 - в; 8 - г; 9 - в; 10 - а; 11 - б;
12  - Сложно съчинено изречение;
13 - Отделя две прости изречения в състава на сложното;
14 - За разлика от повечето момиченца обаче Барбара харесва, не традиционните кукли, а модели за пораснали момчета;
15 - Учителят им пожела успех и се усмихна;
16 - б; 17 - в; 18 - в; 19 - б, 20 - б; 21 - б;
22 - там, бащино ми огнище;

# 92
  • Разпиляна във въображението
Момичета, благодаря за информацията за ПИ в Плевен. Честно да си призная - малко ме е шубе Simple Smile

# 93
  • у дома с любимите си хора
Днес детето има класна работа по БЕЛ.Притеснен тръгна за училище,защото не знаел какво да очаква.Вашите деца правят ли подготовка за класна работа?По мое време имаше такава,дори правехме поправка на класната работа.

# 94
  • Бургас
Не точно подготовка,но госпожата ги насочва какъв материал ще има на класната.И обикновено няма нищо от това което им е казала.По математика положението е същото.Worried

# 95
Моята госпожица също се е записала за КМС. Отворих да погледна в предходните години какви задачи са давани. Виждам, че има задачи с ъгли, триъгълници и т.н. Вероятно по старата програма са се учили първо те. По новата програма, обаче още не са взети като материал. Чудя се само на базата на изученото до сега, т.е и в предходните класове ли ще бъдат задачите, в т.ч ъгли, триъгълници и т.н.? Не видях, поне в няколокото КМС да има пространствени фигури, което не пречи в тазгодишното да има.

# 96
  • Sofia
Дъщеря ми няма да ходи на КМС. В неделя е на ПИ от СМГ и реши, че ще и дойде в повече. Подкрепям Simple Smile

# 97
Благодаря за отговорите от Междучасие!  Wink Тези дни ще вземем работата за повече подробности по точки и рецензия. Дано това поне го стресне, такааа го мързи, че вече нямам нерви, а края не се вижда, пропилява си времето и това е...
На никакви състезания не планираме да ходи, няма смисъл да се излага..Класните са обявени за другата седмица по БЕЛ и за началото на януари по МАТ. Учителите казват какво ще бъде включено.
В пощата има само почти само ПИ на Междучасие...другите школи, като Милениум, Образователни технологии, Веди, Елмира Йонова и др. не дават ли техните ПИ на децата за преглед у дома? Интересно ми е.. Ясно е, че не всички допускат външни деца, но тези които ходят там, биха могли да съдействат и да качат тестовете или от другите градове....Мисля, че на много от нас ще са от полза.

# 98
  • Sofia
А нашите все още са без титуляр по БЕЛ. Всеки ден влиза различен учител, домашни не дават, защото няма кой да ги провери. Някаква евентуална дата за класно им е казана - 18 декември, но кой ще го прави, не се знае. Говорих с класната, обеща отново да повдигне въпроса пред директорката и затова изчаквам преди аз да ѝ звънна. Миналата година опропастиха математиката, а тази година - БЕЛ!!! Травмата, заради която основната госпожа излезе в 6-месечен болничен престой, е от години, не е нещо изненадващо. Как пък не прецениха още преди началото на годината да сложат друг учител Rage
Подкрепям, ако е възможно да се качат ПИ и от други школи да сравним материала Hands Thumbsup

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 15:30 от aniK

# 99
Пък моята девойка е запразнила явно вече и не учи по другите предмети. След шестици на входните нива по история, биология и физика сега последователно донесе 3 четворки, по една на предмет, но видиш ли било 4,40, не 4 така ми каза, а и не ги били предупредили за контролните 2-ма от преподавателите. По БЕЛ и математика по всеки предмет е с по 3 петици и 3 шестици, т.е. 5,50 за сега.До шести клас шестички редеше. Викам и "Ти, ако в училище не си за твърда шестица накъде сме тръгнали бе, мамо?" Но поне явно не са и измислени оценките, че и на пробните по БЕЛ и общата оценка на преподавателя е горе-долу пак там. Чакам с нетърпение и оценката по математика.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 15:17 от Rady

# 100
....
В пощата има само почти само ПИ на Междучасие...другите школи, като Милениум, Образователни технологии, Веди, Елмира Йонова и др. не дават ли техните ПИ на децата за преглед у дома? Интересно ми е.. Ясно е, че не всички допускат външни деца, но тези които ходят там, биха могли да съдействат и да качат тестовете или от другите градове....Мисля, че на много от нас ще са от полза.
Във Веди първите пробни са чак началото на май месец и след това в края на май, т.е 2 ПИ на предмет.

# 101
Не е ли рано за класни?  При нас никакви дати не са обявени.

# 102
  • Варна
Момичета, имам нужда от помощ. Моля да ми кажете за някоя програма за родителски контрол с която мога да режа интернета на телефона й....
Ако искате да ограничите ползването на домашния wi-fi, то трябва да се влезе в рутера и да се ограничи връзката на устройството чрез неговия MAC адрес. За мобилните данни - няма начин. При нас сме забранили на телефона приложения за социални мрежи, и ѝ е отрязан домашния wi-fi през телефона.
И аз съм с несериозно отнасяща се към учебния процес девойка. Пишат се домашните само, като минимум, а уроци почти не виждам да чете. Заредила е почти само петици, което не е лошо, но не и в седми клас. Ще чакаме пробни изпити  след повече от месец за да види, че има нужда от повече старание.

# 103
  • някъде ... тук ...
Телефон с копчета, друг начин няма. Наборът беше седмица и половина с една стара Нокия и без компютър. По други причини беше наказанието, но...

Класното по мат е в четвъртък, а по БЕЛ - другия петък.

# 104
  • Бургас
Нашата класна работа по БЕЛ е сега на 10.12.Почти не са правили упражнения,а е следващия им час,защото в четвъртък не са на училище,а в петък госпожата я няма.

Общи условия

Активация на акаунт