През теза, подлог и катет СЕДМОКЛАСНИКЪТ върви напред

• 48 891
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • София
На ПИ по БЕЛ имаше само точки. А сега по математика има и тази допълнителна оценка. Ако можете да разгадаете мистерията на "допълнителната оценка за работа в час" - така е кръстена в имейла, а в сайта е това:
Скрит текст:

# 136
  • София
По обратен път, както се казва, можете да разберете колко е максимуа точки, изкарани на този изпит от някое дете.
Така, като гледам, 71 т=5.50, няма 100 т, а май няма и 90....

# 137
При нашите 56 точки оценката е 5.00, ако може да помогне за статистиката.
Друго, което ми направи впечатление е, че по Бел като излезе резултата, пишеше по-добре от 65%, а днес като го погледнах отново беше променен и вече 76 точки са по-добре от 57%...Rolling Eyes

# 138
По Бел като излезе резултата, пишеше по-добре от 65%, а днес като го погледнах отново беше променен и вече 76 точки са по-добре от 57%...Rolling Eyes
[/quote

Навярно има корекции. Видях, че на ПИ БЕЛ към СМГ изобщо не са прочели тезата на дъщеря ми - срещу всяка задача има точки с червен химикал, а тук липсва. Утре имам среща с проверяващ учител. Тезата й е добра. При максимално оценяване резултатът ще стане от 86 т. - 92 т. Няколко подобни корекции пренареждат децата, спрямо чийто резултат е липсвал коментар и съответна корекция.

# 139
  • Sofia
Промяната в процентите е възможно да се е получила, след като са проверили всички работи. Нашата по БЕЛ нали излезе чак в понеделник, а от офиса казаха, че има още непроверени работи.

Резултатът ни по Мат в Междучасие е 46.5т. Аз бях сметнала 48 от това, което ми каза, че е писал. В задачите, които може да реши, има много балъшки грешки - надявам се да са му за урок (напр.чашите ги е смятал от скалата 220мл, а не е дочел "вместимост четвърт литър" и др.подобни). Оценката му е 5, не посещава школата.

За нас тези ранни ПИ бяха от полза.Hands Plus1

# 140
  • Варна
Имам нужда от помощ. Синът ми е скаран с тезите, а моите били от "времето на динозаврите"! Думи като контраст и опозиция не признава, защото "Кой ги използва?" Същото и за противопоставяне...абе ужас.
Та има ли някое ДЕТЕ, което да е писало теза за "бяло ми месо по скали,

по скали и по орляци,

черни ми кърви в земята по скали".
Независимо от оценяването, ще ми е любопитно и полезно да прочета.

# 141
  • София
Резултатът ѝ по БЕЛ е отличен, но по математика - мъка, мъкаааа, а още не сме започнали геометрията.
Много добре я отрезви този ПИ.
От понеделник въвеждам по три многочлена преди бЕлото в делничен ден.

Еlla1020, браво на детето.

Шарлот, стискам палци.

# 142
  • София
От понеделник въвеждам по три многочлена преди бЕлото в делничен ден.

Спунк, за себе си ли ги въвеждаш тези многочлени?  От опит- повече вървят  не преди, а след и още повече заедно с бЕло.  Wink
Моята има 87т, но не сме доволни. Беше объркала, забравила формулата за обем на пирамида и оттам 2 задачи са й грешни. Забравила и кое е абсциса и кое ордината на координатната система и квадрантите. 6 й е резултатът от работа клас, въпреки че не ходи там на курс. Има 3 пълни 100 точки на ПИ Междучасие. Децата са от СМГ.
Утре някой ще ходи ли на пробния и в СМГ?  

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 11:14 от jenap

# 143
  • София
Значи решено е, зареждаме се вечер на масата аз, тя, многочлените и бЕлото. Grinning

Откъде са тези 3 резултата от ПИ в "Междучасие"? За миналата година ли говориш?

# 144
  • София
Значи решено е, зареждаме се вечер на масата аз, тя, многочлените и бЕлото. Grinning

Откъде са тези 3 резултата от ПИ в "Междучасие"? За миналата година ли говориш?
[/url]
Говоря за последния пробен по математика в Междучасие.  Видях, че по-нагоре в темата се коментираше, че е вероятно да няма 100 или 90т предвид оценките от работа в клас, които не разбирам и аз как се определят.
Има 100 пълни точки и то цели 3.

# 145
  • Sofia
Спунк, мерси! Тя обаче не е доволна.
jenap, ще ходи утре на СМГ.

# 146
b]Шарлот[/b], стискам палци.
[/quot

Благодя, прибавиха 6 точки. Ще ги отразят и в протокола, но не това  е важно. Питах проверяващата защо е грешен отговорът в тестовата част, че Не е вярно, че боецът от "На прощаване..." е тръгнал на бой, за да даде пример. Обосновах, че разсъжденията за примера се съотнасят към вероятната смърт и й придават допълнителен смисъл, а не са начален мотив за дейност. Проверяващата се съгласи, но е била обвързана от ключа. Отчаяна съм от алогията и непредвидимостта при отговора на подобни въпроси.

# 147
Да, явно допроверяват още работи..
jenap, a вие от къде знаете, че има три резултата от 100 точки? Браво на тези деца..

# 148
  • София
Аз реших, че твоето дете има тези резултати. През ред съм чела явно. Flushed
Нищо де, пожелавам ти го.

# 149
  • Варна
Някой с отзиви от КМС днес? Не са стигнали до задачи от бизнес и работа,  плюс още доста налучквала,  излезе много разочарована,  че й е било трудно.  Резултата й е чуден Smiley

Общи условия

Активация на акаунт