Намаления – Зима 2018 г. / 2019 г.

• 114 652
  • 642
  •   1
Отговори
# 165
Имам направена поръчка на 13,12,2018 в obuvki.bg. Статуса не се променя.

Колко най-дълго сте чакали от тях? Срока им за доставка е от 2- 4 работни дни!
Извинявам се, ако не пиша в правилната тема!!!

Редактирам се понеже говорих с оператор. Проблема е от страна на Спиди - имали голям технически проблем. Не можели да генерират товарителници и не се знае кога ще се възстанови програмата.
Може информацията да е полезна и на други чакащи пратки със Спиди!

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 15:27 от Ellinor*

# 166
Аз поръчахах от фешън дейс,беше сравнително намален екипа

# 167
Питах и в другата тема, но се повтарям, защото съм притисната Grinning Някой мяркал ли е намалени мъжки спортни екипи (или само долница)? Ако не е онлайн- във Варна.
Благодаря!
Във Фешън Дейс, можеш да си комбинираш. Има памучни долнища и горнища на Найк. За сравнение ще дам СпортДепо и СпортВижън, почти всичко е от полиестер -_-

# 168
  • Ямбол
Питах и в другата тема, но се повтарям, защото съм притисната Grinning Някой мяркал ли е намалени мъжки спортни екипи (или само долница)? Ако не е онлайн- във Варна.
Благодаря!
Спортни стоки пазарувам предимно от сайтове, които внасят от Англия. От този съм най-доволна като цени и условия на доставка. Постоянно имат някакви намаления.
https://www.sportihobi.com

# 169
Привет, знаете ли обувките по Вазов в Пловдив кога ги намалят?

# 170
  • София
Трябва да купувам на дребния дрехи - някъде дали ще има намаления преди Коледа или да изчакам?

# 171
  • София
В съседната тема казват, че ще има намаление от утре в H@M.

# 172
Предишни години Спортс директ имаха БД, та от подобни сайтове няма смисъл.

# 173
направо ми е странно, смешно, гротесктно дори, тази гавра с двегодишната гаранция на обувките.Ти си ги скинал от носене, взел си им душата, изтъркал си им подметките, и накрая най-нагло да си искаш парите обратно-баси недомисления закон.Подаръци май безвъзмездни искаме, но безплатен обяд няма.Все едно да работиш като роб на някого и да не ти плати.Взел си си обувки, носил си си ги, вършили са ти работа, е ясно е, че всичко си има живот и амортизация.Чак пък и да си пазим касовите бележки две години....

# 174
  • 1st floor
Твое право е да не си ти пазиш. Аз смятам, че едни ботуши за сто или повече лева, би трябвало поне две зими да ги нося. И ще си пазя бележката.

# 175
Твое право е да не си ти пазиш. Аз смятам, че едни ботуши за сто или повече лева, би трябвало поне две зими да ги нося. И ще си пазя бележката.
Пръскаме парфюми за стотици левове и те се изпаряват във въздуха, и нищо не остава от тях, купуваме парцалки, които рядко ни влизат в употреба и залежават по гардеробите ни, всяка вечер пълним кошниците в супермаркетите и накрая половината изхвърляме, ходим по ресторанти, където десетократно плащаме стойността на храната, но сега, видиш ли, държим да получим почти безплатно стока, която всъщност си има стойност и ние , употребявайки я, доста сме намалили от тази стойност, искаме да я получим без пари...разбирам да ти се обели на първия месец, да ти се отлепи подметката на втората седмица, ама е нагло да я суркаш две години и да имаш претенции ...мое мнение

# 176
  • Велико Търново
Напълно те подкрепям, Suzi55555! Никога не съм връщала употребявана обувка или продукт който е използван. Връщала съм единствено дреха която е била пробванс, напр в рамките на 30/40 Мин вкъщи с възможни комбинации от дрехи, и като съм видяла че с нищо не е ок съм връщала, но не и използвана.

# 177
  • 1st floor
Имаш право на мнение, но не и да определяш дали си суркам краката и какво точно искам. Искам качествени обувки, които ще издържат две години. И ако ти правиш тези неща, които изброи, не смятай, че и другите са като теб. С това приключвам темата.

# 178
  • Sofia
Аз съм "за" връщането на употребявани стоки (каквато е практиката в САЩ), но в някакви разумни срокове – да речем, 1 месец.
Да имаш реалната възможност да върнеш закупен продукт в рамките на цели 2 години, ми се вижда абсурдно.

# 179
  • София
Зависи от обстоятелствата. Купувам много често обувки на моите момчета от Декатлон. Там всичко е с гаранция от 2 години. Никога не са изкарвали толкова. Но никоя обувка на техните крака не би изкарала повече от няколко месеца. Не бих ги върнала и никога не съм го правила. Но, ако си купя на мен обувки и ми се скъсат, тогава вината ще е в обувката. Пък било и за "две години", което всъщност реално е два сезона, ако е зимата или лятото и, да кажем 4, ако е пролетта или есента. Аз нямам скъсани за толкова време обувки.

Общи условия

Активация на акаунт