Намаления – Зима 2018 г. / 2019 г.

• 114 155
  • 642
  •   1
Отговори
# 90
Моите са френски стъкла, забравих в момента името, но се предлагат навсякъде Simple Smile Ми макар и верига, явно все пак различните места са различни. Аз не съм доволна от тези в дъ мол, съответно съм доволна от оптикласа в дъ мол. Аз не съм им гледала сайтовете.

# 91
Аз съм 50/50 с Оптикласа. Имам прекрасни рамки от тях Гучи и Шопар. Ходих да ми сменят стъклата, защото диоптрите ми се увеличиха и на едните очила ги смених в единия мол и са направени добре, макар да ме предупредиха,че имало вариант да се спукат рамките. На другите обаче едното стъкло явно не е направено добре и сякаш има луфт между него и рамката.Като ходя в този мол, ще им ги оставя като рекламация.

Diorela, не зная какво има на сайта на Оптикласа, но моите стъкла са японски и ако добре помня са от 250 лв. Това евтини стъкла ли са? Оптикласа имат често промоции и някъде около 30% намаление може да се ползва на стъклата. Пак подчертавам, че аз съм горе-долу доволна от тях, а обслужването почти винаги е на ниво.

Съжалявам, че го казвам, просто разсъждавах.
Ето пример, който ме кара да се замисля https://opticlasa.com/products/view/dolce-gabbana-DG1298-01-26260
Цена само на рамката -  512 лв.  ( намалена от 640 лв.)
Цена на рамка + стъкла  по избор -  548 лв.
Разлика 36 лв.
Ако стъклата също са скъпи, за какво става въпрос???

Цена на ръчно изработена златна рамка от онзи сайт - 433,5 $ или 746.74 лв.
Разлика от 107 лв. между тази рамка и горната от Оптикласа преди намалението.

Наистина не мога да си представя толкова малка разлика в цените на тези рамки, пък каквато и марка да са. Трудно ми е да си представя  и толкова малко оскъпяване в цената на рамка + стъкло - само 36 лв., при това след намаление на цената на рамката от 128 лв.!
Значи остават много надути цени.

ПС Абстрахирам се от факта, че това е поредната оптика, където не намирам класическият модел рамки за четене - полулуна.
Това, че ги търся, не е каприз. В момента съм с такива, но са на 3-4 год. и скоро ще се наложи да ги сменям. Наистина са много удобни. С тези очила нямам бърза промяна в диоптрите, както с другите скапани модели рамки преди това.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 02:20 от Diorela

# 92
  • София
Здравейте , някой виждал ли е куфари намалени някъде? Търся си малък куфар ...

# 93
Колко малък
Аз си взех от една дама в olx, която май продава бая, за смешни пари, куфар по новите изисквания на Райън
Препоръчвам я. Няма магазин, но има много голям избор
Просто ми пишете на лични, за да не пълним темата

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 09:13 от ♥ HAPPY ♥

# 94
Колко малък
Аз си взех от една дама в olx, която май продава бая, за смешни пари, куфар по новите изисквания на Райън
Ще те попитам на лични.
Имам код за отстъпка от Венера козметикс, но е отбелязаво , че е само за вчера.Някой ползвал ли е код с фиксирана дата за тази отстъпка?

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 09:59 от Пролетно цвете

# 95
  • София
Колко малък
Бихте ли споделили и на мен Simple Smile

# 96
  • София
Колко малък

И на мен ако може. Flowers Hibiscus

# 97
  • Бургас
Колко малък
Просто ми пишете на лични, за да не пълним темата

и аз се интересувам!

# 98
  • Sofia
Ами, идеята е, щом се интересувате, да пишете на потребителката на лични, а не всеки да изявява писмено желанието си тук, в темата. Mr. Green Laughing

# 99
Предната седмица видях куфари в Метро по 30 лв, но не знам дали е било само за тогава. Видяха ми се доста евтини, като за нормален среден размер и изглеждаха прилично.

# 100
В немската сефора,при покупка от 99.95 евро,получаваш безплатно палитра на huda beauty topaz obsession (струва 29 евро),осветление  за селфи(за телефон) и три проби. За парфюми  има код за -25%(не важи за вече намалените)

# 101
Все ми е било чудно кой си дава парите по моловете за парфюми, при условие, че надценката е 200%, а поне в София има алтернативи. Най-малкото склада на Екзарх Йосиф. Размишлявам си просто Simple Smile

# 102
В немската сефора,при покупка от 99.95 евро,получаваш безплатно палитра на huda beauty topaz obsession (струва 29 евро),осветление  за селфи(за телефон) и три проби. За парфюми  има код за -25%(не важи за вече намалените)
А в българската сефора и тестер от 1мл няма да получиш за подарък. Не си спомням някога да са ми давали тестери за подърци нито в Сефора, нито в която и да е от Бюти зоните. 

# 103
Някой пазарувал ли е от тук? http://luxzona.com/index.php/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B … D0%BD%D1%82%D0%B8
Нещо много ниски ми се виждат цените за чанти от естествена кожа...

# 104
  • Sofia
Все ми е било чудно кой си дава парите по моловете за парфюми, при условие, че надценката е 200%, а поне в София има алтернативи. Най-малкото склада на Екзарх Йосиф. Размишлявам си просто Simple Smile

Веднага ти отговарям – аз купувам козметика само от магазини в моловете или изпитани чуждестранни сайтове. Държа на автентичността и качеството. За мен лично, всяка друга "алтернатива" не е достатъчно надеждна. Wink
Да не говорим, че ако знаеш откъде и кога да пазаруваш, цените, на които купуваш оригинални козметични продукти, са почти същите като тези, предлагани от "алтернативите". Wink

Общи условия

Активация на акаунт