Дългото чакане след трансфер - Тема 72

• 70 019
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета!Днес видяхме плодния сак но само това викат ме края на другата седмица пак ,много се притеснявам ,дано този път всичко да е наред. Добре че ви има вас да  си споделям
Поздравявам те, знам какво ти е! Аз миналият понеделник видях плодните сакове, голяма радост беше!
Сега в четвъртък съм за сърце, дано не откача дотогава, толкова добре и без симптоми съм, че чак ме е яд!
Успех до финала!

Кога ти беше трансфера (ако не е тайна)

# 556
Но шпа няма никакъв проблем да пиеш. Аз го пиех задължително 3х2 на ден. Даже е препоръчително, да предотвратиш контракции на матката.Успех!

# 557
  • София
Честито мамчета, Nadincho04 в коя седмица видяха плодните сакчета?
В 4седмица и 6дни, на другият ден влизах в пета.
4г.с. и 6 дни е края на 5 седмица, от следващя ден започваш 6 г.с.

# 558
Здравейте, момичета!Днес видяхме плодния сак но само това викат ме края на другата седмица пак ,много се притеснявам ,дано този път всичко да е наред. Добре че ви има вас да  си споделям
Поздравявам те, знам какво ти е! Аз миналият понеделник видях плодните сакове, голяма радост беше!
Сега в четвъртък съм за сърце, дано не откача дотогава, толкова добре и без симптоми съм, че чак ме е яд!
Успех до финала!

Трансфера ми беше на 15/01

# 559
Успех до финала!

Благодаря за отговора и да се похвалиш!

# 560

Успех до финала!

Благодаря за отговора и да се похвалиш!
Нямам търпение за добри новини!

# 561
Здравейте ,момичета !Има ли  някоя от вас,която след трансфера се е върнала на работа ?

# 562
Здравейте ,момичета !Има ли  някоя от вас,която след трансфера се е върнала на работа ?
Здравей mmoira, при първия трансфер си останах вкъщи, спазвах всички препоръки-неуспешен. Втория трансфер на 4 ден отидох на работа, но без да се натоварвам изобщо-отново не успешен. Този път съм решила да си остана в къщи, най-вече заради стреса на работното място. Според мен, ако имаш възможност си остани в къщи. Успех! 🍼

# 563
Благодаря ! За жалост съм с болничен от началото на стимулацията и не мога  да го продължавам още .... може би ще имам около 3 дена след трансфера в които да съм си вкъщи , надявам се всичко да е наред ! 🍀🍀🍀

# 564
  • Варна
mmoira, аз си останах 3 дни вкъщи, след това се върнах на работа, но аз работя на бюро и работата ми не е напрегната. На 5 ден след трансфера имахме банкет, там си потанцувах, пих и 2 чаши вино. А ето, че от днес съм в 12г.с. Според мен трябва да се пазим само от резки движения, вдигане на тежко и много стрес. Пазенето на леглото не помага, чувала съм го от много момичета с повече от един траснфер. Успех Hug

# 565
Само в деня след трансфера си останах вкъщи и то защото беше почивен ден.След това се върнах на работа(работя като учител),водих си съвсем нормален начин на живот,домакинстване и т.н.Единственото за което бях предупредена е да не вдигам тежко.Резултата е на две седмици.

# 566
Благодаря ви ! 😊

# 567
Здеавейте отново момичета. Аз даже летях и после на работа.
Някой има ли представа колко продължава това кафениково зацапване. Мен ми е втори ден вече. Не е на добре

# 568
Здравейте момичета! Спешно търся телефона на доц Русев! Ако някой може да ми помогне ще съм Ви много благодарна! Приятен ден!

# 569
Здравейте момичета! Спешно търся телефона на доц Русев! Ако някой може да ми помогне ще съм Ви много благодарна! Приятен ден!

На лично ще ти го изпратя.

Общи условия

Активация на акаунт