Дългото чакане след трансфер - Тема 72

• 70 022
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Вит С е единствения, с който не можеш да се предозираш

# 541
Момичета, страх ме е да се зарадвам. Кръвен от днес ,12ти ден , на 5 дневни 228,72. Даде ми да пия и още Дуфастон, вупреки че е над реф. стойности док. каза че иска да е над 80, а моя е 52.32. Каза също да не се притеснявам че там  имало нещо общо жълтото тяло дето искаха да изчистят с Овитрел. Не я разбрах много, но блокирах при + резултат.

Успех на всички.

# 542
Момичета, страх ме е да се зарадвам. Кръвен от днес ,12ти ден , на 5 дневни 228,72. Даде ми да пия и още Дуфастон, вупреки че е над реф. стойности док. каза че иска да е над 80, а моя е 52.32. Каза също да не се притеснявам че там  имало нещо общо жълтото тяло дето искаха да изчистят с Овитрел. Не я разбрах много, но блокирах при + резултат.

Успех на всички.

Страхотен резултат. Честитоооо

# 543
Здравейте, момичета!Днес видяхме плодния сак но само това викат ме края на другата седмица пак ,много се притеснявам ,дано този път всичко да е наред. Добре че ви има вас да  си споделям

# 544
Здравейте, момичета!Днес видяхме плодния сак но само това викат ме края на другата седмица пак ,много се притеснявам ,дано този път всичко да е наред. Добре че ви има вас да  си споделям
Поздравявам те, знам какво ти е! Аз миналият понеделник видях плодните сакове, голяма радост беше!
Сега в четвъртък съм за сърце, дано не откача дотогава, толкова добре и без симптоми съм, че чак ме е яд!
Успех до финала!

# 545
Здравейте, момичета!Днес видяхме плодния сак но само това викат ме края на другата седмица пак ,много се притеснявам ,дано този път всичко да е наред. Добре че ви има вас да  си споделям
Поздравявам те, знам какво ти е! Аз миналият понеделник видях плодните сакове, голяма радост беше!
Сега в четвъртък съм за сърце, дано не откача дотогава, толкова добре и без симптоми съм, че чак ме е яд!
Успех до финала!

И аз съм в същото положение само където не сме видяли и сак Simple Smile Направо ме искат на 27 за сърчице. И наистина добре, че сте вие!!!
Пожелавам ви само щастие щастие и щастие 😊

# 546
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Честито мамчета, Nadincho04 в коя седмица видяха плодните сакчета?

# 547
Честито мамчета, Nadincho04 в коя седмица видяха плодните сакчета?
В 4седмица и 6дни, на другият ден влизах в пета.

# 548
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Е при вас е направо супер, ние сме утре на първи преглед в 6 с 3 д.
В кой град си, ако искаш пиши на лични, да не спамим.

# 549
Успех до финала!

Аз също съм без никакви симптоми ,от време на време ми става лошо но то е от хапчета. Успех на всички!

# 550
Здравейте дами ,вчера имах трансфер на 2 6дневни бластоциста правиха им лазерно излюпване(или излющване не знам и аз каква точно беше думата,защото много се бях ушашкала) пия 3х1 естрофем , 2х4 утрогестан и 1х1 мета фолиева и 18:30си бия фраксипирин(с тромбофилия съм)...от днес имам някакви бодежки ниско долу ,чат пак ме болят айчниците и ме е страх да не ми дойде...дали на своя глава да не взема да пия но шпа или бусколизин?

# 551
Но-шпа, до 3х2 на ден.

# 552
Здравейте дами ,вчера имах трансфер на 2 6дневни бластоциста правиха им лазерно излюпване(или излющване не знам и аз каква точно беше думата,защото много се бях ушашкала) пия 3х1 естрофем , 2х4 утрогестан и 1х1 мета фолиева и 18:30си бия фраксипирин(с тромбофилия съм)...от днес имам някакви бодежки ниско долу ,чат пак ме болят айчниците и ме е страх да не ми дойде...дали на своя глава да не взема да пия но шпа или бусколизин?
Може да пиеш нош па не е проблем до колкото знам.

# 553
WorldWide, много се радвам,тихичко честито и до финал! 😍

# 554
Благодаря момичета!В фейс бук бях чела ,че но шпа и бускулизина сгъстявали кръвта и аз от там ме беше страх да ги приема с моята тромбофилия...още веднъж благодаря за бързият отговор!

Общи условия

Активация на акаунт