Дългото чакане след трансфер - Тема 72

• 69 719
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Върнаха ми 2 двудневни ембриона, теста ми беше 14 дни след трансфера, на първи преглед бях чак 10 дни след това.
Смятам, че усещанията са различни за всеки. Както казах в началото имах придърпвания, около 3-4ти ден имах ужасно силна болка на два пъти, след което всички симптоми отшумяха. Два дни преди теста започна да ме боли кръста и разни други ПМ симптоми.

# 706
А всички след трансфер ли пият но шпа ?защото на мен не са ми го предписали и притесненията са ми да не го е забравил доктора....
За всички не знам, но  моят Доктор винаги  го изписва от деня на трансфера до теста 3х2, за да се избегнат всякакви контракции на матката, ако има такива.

# 707
Beni и двечките ли се хванаха ?от първи опит ли ?

# 708
Roberta, след ЧХГ 1000 вече се удвоява на повече часове,чудесно ти расте!😊
Аз след трансфера от време на време имах лека менструална болка,болезнени гърди. Предположих,че има имплантация на 4ти ден тъй като започнах да си оплитам езика,даже го споделих на мъжа ми 😂😂 На 5ти сутринта имах положителен уринарен тест.(ЗЕТ съм,нямах Прегнил).При 1вата ми бременност(след инсеминация,извънматочна за съжаление) се случи същото-два дни преди теста започнах да обърквам разни думи - вместо едно казвах съвсем друго,все едно затъпях😂 Това си е моят странен симптом. 😋

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 14:49 от Fireee

# 709
Здравейте, знам, че бързам, но 8-ми ден от трансфер на петдневен снежко - ЧХГ 6,2. Мисля да спирам лекарствата.... Sad

# 710
Ами не мисли и не ги спирай. Изчакай поне още 2 дни Peace

# 711
  • София
Roberta, след ЧХГ 1000 вече се удвоява на повече часове,чудесно ти расте!😊
Аз след трансфера от време на време имах лека менструална болка,болезнени гърди. Предположих,че има имплантация на 4ти ден тъй като започнах да си оплитам езика,даже го споделих на мъжа ми 😂😂 На 5ти сутринта имах положителен уринарен тест.(ЗЕТ съм,нямах Прегнил).При 1вата ми бременност(след инсеминация,извънматочна за съжаление) се случи същото-два дни преди теста започнах да обърквам разни думи - вместо едно казвах съвсем друго,все едно затъпях😂 Това си е моя странен симптом. 😋
Е значи аз съм перманентно бременна 🤣

# 712
Благодаря за отговорите:)

# 713
Момичета,  моля за помощ.
На 05.02.2019 ми беше трансферът на 1 бластоцист.
14 ден: 811,20
16 ден: 2507
20 ден: 6268

Водя се, че съм 5 седмица и 2 дни.
Проблемът ми е, че днешната стойност се е удвоила на 72,6 часа.

Напълно нормално е увеличението да не е за сметка на удвояване. С тези стойности логично е да се намали нарастването на стойността. В тези дни вече е меродавно УЗИ, а от Чхг няма смисъл. Той се изследва само в ранните дни на закъснение, защото тогава има смисъл.

# 714
Beni и двечките ли се хванаха ?от първи опит ли ?
Хвана се само едното.
Да това ми е първи трансфер от три симулации.

# 715
Здравейте момичета! Чета, чета и реших да споделя. Аз съм след 1ви опит. Днес е 9ти ден след трансфера. Доктора каза, утре да си направя кръвен тест. Притеснявам се. Принципно вчера трябваше да е 1ви ден от менструалният ми цикъл и се появи зацапване. Бледо розово-кафеникаво. Тази нощ се усили малко, но не е като при цикъл все още. Доктора ми увеличи утрогестана вчера. Знам, че при доста жени се получва такова зацпване, но като чета повечето говорите за капчици и това ме притеснява. Просто исках да споделя.

# 716
Ето една полезна информация за дечицата ни от зародиш ,това е на 3 дневен върнат ембрион и на 5 дневен след него развитието по дни
1 ден – Ембрионът продължава да расте и от 6-8 клетъчен ембрион се превръща в морула (16-64 клетки).
2 ден – Клетките на морулата продължават да се делят и тя преминава в стадий бластоцист (70-100 клетки).
3 ден – Обвивката на бластоциста започва да се пропуква, така нареченото “излюпване”.
4 ден – Бластоцистът продължава да се излюпва от черупката си и започва да се прикрепя към лигавицата на матката.
5 ден – Бластоцистът продължава да се прикрепя по-дълбоко в лигавицата на матката и започва имплантацията.
6 ден – Имплантацията продължава.
7 ден – Имплантацията е приключила. Развитието на клетките, които ще се превърнат в плацента и фетус е започнало.
8 ден – ЧХГ започва да нахлува в кръвния поток.
9 ден – Развитието на плода и плацентата продължава, ЧХГ продължава да се секретира.
10 ден – Развитието на плода и плацентата продължава, ЧХГ продължава да се секретира
11 ден – Нивата на ЧХГ са вече достатъчно високи, за да се установи бременност.
Можете да направите тест (ако вече не сте го направили:)!
Трансфер на ден 5-ти:
1 ден – Бластоцистът започва да се излюпва от обвивката си.
2 ден – Бластоцистът продължава да се излюпва от обвивката си и започва да се прикрепя към лигавицата на матката.
3 ден – Бластоцистът се прикрепя по-дълбоко в лигавицата на матката, като започва имплантацията.
4 ден – Имплантацията продължава.
5 ден – Имплантацията е завършила. Развитието на клетките, които ще се превърнат в плацента и фетус е започнало.
6 ден – ЧХГ започва да навлиза в кръвния поток.
7 ден – Развитието на плода и плацентата продължава, ЧХГ продължава да се секретира.
8 ден – Развитието на плода и плацентата продължава, ЧХГ продължава да се секретира.
9 ден – Нивата на ЧХГ са вече достатъчно високи, за да се установи бременност.

Време е за тест! Ако тестът е отрицателен, той все още може да бъде фалшиво отрицателен.
Изчакайте още два дни и направете нов тест. Кръвните тестове са много по-надеждни
и обикновено се правят около 10-12 дни след трансфера на бластоцист.

# 717
Възможно е да ти дойде и докато приемаш прогестерон. На мен ми се е случвало.

# 718
Възможно е да ти дойде и докато приемаш прогестерон. На мен ми се е случвало.
Да, и на мен! При два трансфера и двата пъти ми дойде, докато слагах Кринон гел/Утрогестан.

# 719
Момичета здравейте ,аз искам да питам при пиене на дуфастон и слагане на утогестан възможно ли е да ти дойде ,не трябва ли да спреш прогестероновите за да ти дойде ?
Soniks ако е късна имплатнация може да е от това ,според това което знам ,зависи какъв е интензитета и количеството ,на колко дневни ембриони си ?

На 5тия ден беше трансфера Desislava.q. Днес е 9тия ден. От сутринта лежа и нямам нищо по превръзката. След като станах да пишкам ми се пови зацпване. Когато стана го има, докато лежа уж не. Странно е. Утре ще си наравя тест.

Общи условия

Активация на акаунт