Дългото чакане след трансфер - Тема 72

• 70 201
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Аз от година и половина правя инвитро - няколко процедури с различни стимулации, има  по 4-5 фоликула и яйцеклетки всеки път. Резервът намалява, амх ми по-нисък от твоя. С НЯР се препоръчва по-слаба стимулация. При мен резултатът е еднакъв със силна и слаба. Не се отчайвай.

# 346
Здравейте момичета. Тъй като възнамеряваме при следващият ми цикъл да започнем стимулация, искам да ви попитам дали е позволено да се пият обезболяващи когато се прави. М ми е твърде болезнена, а пропуснах да попитам дали ще е проблем да пия например Нурофен.

# 347

Здравейте, търся прогестерон депо, ампули 250 мг/1мл. Бих искала да закупя, ако някой разполага с повече ампули или може да поръча/донесе от чужбина, тъй като не се предлага в аптеките в България. Simple Smile

# 348
Здравейте момичета. Тъй като възнамеряваме при следващият ми цикъл да започнем стимулация, искам да ви попитам дали е позволено да се пият обезболяващи когато се прави. М ми е твърде болезнена, а пропуснах да попитам дали ще е проблем да пия например Нурофен.
Моята последна менструация беше доста болезнена и дори не съм се замислила дали обезболяващите ще навредят. Пих 2 или 3 Нурофена на втори ден. Почнахме стимулацията на трети ден и в момента съм бременна. Успех!

# 349
Благодаря Арабела и честито  bouquet  Simple Smile
Моята стимулация е назначена от 2ри ден, а на мен ми се налага понякога и до 4тия ден да пия обезболяващи и ще се застъпят със стимулацията. Май във понеделник ще се обадя да попитам за всеки случай.

# 350
Влизам да споделя новина ,която ме зарадва ,колкото и моя положителен тест. Дамата ,с която заедно ни правиха пункцията и се засичахме по прегледи , и тя е с положителен тест. Много се радвам. Те не можаха ,като нас да направят пресен , но ето почти 2 месеца по-късно имат щастлива новина.

# 351
Малко се е позастояла тази тема Joy. Идвам да я поразбутам лекичко. Как прекарвате времето до теста и как се чувствате? Работите или си почивате?
Аз съм си в къщи. Времето върви сравнително бързо, но през повечето врме съм така:

# 352
Малко се е позастояла тази тема Joy. Идвам да я поразбутам лекичко. Как прекарвате времето до теста и как се чувствате? Работите или си почивате?
Аз съм си в къщи. Времето върви сравнително бързо, но през повечето врме съм така:

Чувствам се нетърпелива хаха. И аз правя същото. Гледам филми, местя се от място на място. Понеделник се връщам на работа а заветният ден е 6 февруари. Тогава ще пуснем първия кръвен тест

# 353
Здравейте и от мен,от толкова лежане вече започна да ми се вие свят като стана.Моят кръвен тест ще е на 09.02.Успех на всички чакащи !!!😉

# 354
Аз съм на 05.02. Не се залежавам особено. Върша си дребна домакинска работа без да вдигам тежко, но откривам и всички възможни варианти за лежане на диван.
Относно виенето на свят и гаденето аз ги отдавам на лекарствата.

# 355
  • София
Здравейте и от мен,от толкова лежане вече започна да ми се вие свят като стана.Моят кръвен тест ще е на 09.02.Успех на всички чакащи !!!😉
А защо лежиш толкова?
Движението спомага за по-добро кръвоснабдяване на органите в малкия таз, в това число и матката!

# 356
Посъветваха ме поне първите няколко дни да полежавам повечко.Това ми е втори трансфер,при първия не се спирах много и не се получи,едва ли това е причината,но за всеки случай този път повечко лежане 🙂

# 357
  • София
Аз имам 5 трасфера. На 2 от тях не лежах и резултата и при двата беше +

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 18:06 от Nandin

# 358
Всичко е божа работа Simple Smile Аз си върша домакински леки неща вкъщи, чета книжка, гледам телевизия. Просто си взех болничен, защото в работата е много изнервена обстановката.
Но според мен всеки прави това, което тялото му говори Simple Smile

# 359
  • София
И аз бях болнични, защото работя в болница с болни хора, но не съм лежала. Ходех си на разходки... за мой късмет тогава и колата ми се развали... (и след двата трансфера с + резултат)
На трансферите, на които лежах, резултатите бяха кръгла 0

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 22:56 от Nandin

Общи условия

Активация на акаунт