Дългото чакане след трансфер - Тема 72

• 70 086
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте! Бихте ли споделили кога най-рано мога да направя тест след трансфер на 2 дневен ембрион?
Предстои ми командировка и искам ако мога, да избегна пътуването.. Трансферът ми беше на 31.01.

Моя тест на двудневни, го направих на 13 ден и беше, много положителен. Успех!

# 466
  • София
Здравейте, момичета Hug. Забелязах, че някои от Вас споделят, че са им върнали 2 дневни ембриони. Каква е причината поради която Вашият лекар е взел това решение. Ние имаме един започнат опит за ин витро, но не се стигна до трансфер, тъй като ембриона започна да не се развива добре в 5 ден, точно в деня в който ми беше определен да е трансфера. Любопитно ми е ако някой е имал подобен случай да сподели неговият лекар как е подходил напред. Благодаря.

# 467
Момичета на 6/02  чхг ми беше 56.
Днес пуснах пак и направо е скочил - 281

Да се радвам ли, да се тревожа ли и аз не знам хах

# 468
Ами при мен трансфера беше на 5 дневни, но доктора ме беше предупредил ,че може да ме извика и на 4-ти ден за трансфер, в зависимост от това как се развиват.

# 469
dream123   Радвай се и то много.

И според мен когато не вървят добре ги връщат по -рано. Най- оптималнит вариант е да ги върнат на ден 5, на мен ми ги върнаха на ден 3, защото вървяха добре, но само тези два от общо 10 и ги беше страх да не ги загубят. Има много теории за връщането и гледането до кой ден трябва да е... истината е някъде там. Връщат ги и ние само се молим.

# 470
Eli_2018, при мен нямаше, някаква специална причина да направим трансфер на два, двудневни ембриона. Ембриолога предложи и аз се съгласих. Преди това съм имала два трансфера на петдневни с биохимична, един трансфер на тридневен, с 0. Аз съм с изчерпан резерв и от две, три яйцеклетки имахме по един, два ембриона. За трансфера на втори ден, в началото бях доста скептична и притеснена, но ембриолога ме убеди, че ембрионите са отлични и ако много настоявам е готов да ги изчака и до пети ден, но най-доброто място за тях е в матката, въпреки по-ранния ден. В крайна сметка, това беше успешния ни опит. Успех!

В предишния ми пост, забравих да кажа, че нямах никакви симптоми и не само до теста, а и през цялата бременност. Нито веднъж не ми се догади, нямах напрежение в гърдите, тежест, неразположение, ако не виждах, че корема ми расте и не ходех на прегледи нямаше да повярвам, че съм бременна. Пожелавам ви, такава лека и спокойна бременност на всички!

# 471
dream123, честито! Можеш само, да се радваш на такъв резултат!  

# 472
Малеее Dream, много се радвам за теб❤❤❤Продължавай да го вдигаш това ЧХГ. Аз съм с върнати 2 ембриона на 3 ден. В клиниката, в която съм - Селена, ги връщат на 3, защото смятат, че най-доброто място за развитие е матката. На мен един от ембрионите не им хареса много как се дели на 3 ден и го оставиха до 5, но не стана работата. Смятат, че хубавите няма смисъл да ги жертват до 5 псвен ако не са доста. Моите бяха 5 общо, от които само 1 нещо я закъса. Не знам хора, божа работа. Момичета днес ми е 7 ден. Ако си взема пиклив тест дали нещо ще отчете или е мн рано?

# 473
Благодаря момичетаа. Искат ми и в неделя още един. И дотогава пак чакане

# 474
Dream123, Честито! Много положителен ти е резултатът ! Успех 🤗

# 475
Малеее Dream, много се радвам за теб❤❤❤Продължавай да го вдигаш това ЧХГ. Аз съм с върнати 2 ембриона на 3 ден. В клиниката, в която съм - Селена, ги връщат на 3, защото смятат, че най-доброто място за развитие е матката. На мен един от ембрионите не им хареса много как се дели на 3 ден и го оставиха до 5, но не стана работата. Смятат, че хубавите няма смисъл да ги жертват до 5 псвен ако не са доста. Моите бяха 5 общо, от които само 1 нещо я закъса. Не знам хора, божа работа. Момичета днес ми е 7 ден. Ако си взема пиклив тест дали нещо ще отчете или е мн рано?

Рано е още за тест, поне още 2 дена е добре да изчакаш.  Peace

# 476
Много е рано според мен

# 477
На мен утре ми е ден 9 и мисля да пусна пиклив, ден преди кръвният. Ама нещо не съм обнадеждена.

# 478
На мен утре ми е ден 9 и мисля да пусна пиклив, ден преди кръвният. Ама нещо не съм обнадеждена.

Аааа не така. Дори и да пуснеш пиклив не се настройвай негативно преди кръвния. Аз затова не пуснах кръвен, защото послушах лекарите, които държаха да не пускам пиклив хаха.
Стискам ти много много палци Heart

# 479
Здравейте!
Поставиха ми преди трансфера - Лепило вътре маточно - вътрематочна апликация на лекарство - 50 лв.
Знаете лии дали съдържа ЧХГ?
Правих си уринален тест и има бледа втора черта, но ако лепилото съдържа ЧХГ - значи е от това, не съм бременна.

Общи условия

Активация на акаунт