Дългото чакане след трансфер - Тема 72

• 70 241
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • Ст. Загора
Здравейте!
Поставиха ми преди трансфера - Лепило вътре маточно - вътрематочна апликация на лекарство - 50 лв.
Знаете лии дали съдържа ЧХГ?
Правих си уринален тест и има бледа втора черта, но ако лепилото съдържа ЧХГ - значи е от това, не съм бременна.
Привет! Моят успешен опит беше с лепило на 5 дневен ембрион. Направих си домашен тест на 9 ден с бледа 2 черта. На 12 ден ЧХГто ми беше 427...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 481
[video][/video]
Честито на всички и леко бременеене!Аз също нямах никакви симптоми дори уринарния тест който направих излезе отрицателен,веднага отидох да си пусна кръвен за да съм сигурна и да спирам с лекарствата ,но като видях резултата 143 (на 9ден от трансфера),направо не можех да повярвам. Не търсете симптоми и не се доверявайте на уринарен тест!Желая на всички ни успешен финал и на останалите които се борят знайте, че борбата си заслужава!

# 482
Каква марка беше теста, ако си спомняш. Странно е при такъв резултат че не е отчел.

# 483
Каква марка беше теста, ако си спомняш. Странно е при такъв резултат че не е отчел.
Шуар чек беше теста

# 484
А уж са хубава марка. Благодаря че сподели.

# 485
Когато аз забременях 2014г, на 9 ден след ЕТ на 3-дневни ембриони, направих тест Шуър чек (писалка)- категорично отрицателен. Веднага изтърчах до лабораторията. Резултат 417.95 Flushed В същия ден си направих още един Шуър, но касета. Ами показа си бледа, но ясно видима втора чертичка.

Успех на всички, очакващи 2 чертички! На бременните- честито Flowers Hibiscus

# 486
  • София
Не сравнявайте стойностите на ЧХГ в кръвта с тези в урината! В урината са в пъти по-ниски!

# 487
Здравейте момичета,дойде денят и за моя кръвен тест... и резултата е 980.70 mlU/ml Hug Blush Heart Yum божеее немога да повярваммм

# 488
Лелеее биболинка. Честито. Страхотен резултат Hug

# 489
Лелеее биболинка. Честито. Страхотен резултат Hug

Аз понеделник ще повтарям кръвния. При теб как са симптомите? Аз нямам никакви само леки болки в гърдитв които са от естрофема ама ту намаляват и изчезват, ту пак се появят но слабо.
Ама общо взето 0 симптоми

# 490
Мен ме наболява корем като да ми идва,даже снощи беше доста силно.Направих уринарен тест на 7ми ден и беше с бледа втора черта,на 9ти и 10ти ден имах леко зацапване и това е ,друго нищо не усещам.Стискам палци на всички които чакат Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 491
Момичета,
утре ми е 6 ден след трансфер и доктора ме капа да направя уринен тест.Дали ще покаже нещо, то хормона не започвали да навлиза на 6 ден.Страх ме е че може да не отчете.Някой правил ли е на този ден тест?

# 492
Момичета,
утре ми е 6 ден след трансфер и доктора ме капа да направя уринен тест.Дали ще покаже нещо, то хормона не започвали да навлиза на 6 ден.Страх ме е че може да не отчете.Някой правил ли е на този ден тест?
Вземи си Престо,при мен на 7ми ден показа втора чертичка Hug

# 493
bubolina87,страхотен резултат - тихичко честито! 😍❤
Момичета,аз да внеса малко смут в темата  😂 Днес за да угодя на мъжа ми си направих уринарен тест( Престо) (милият,в деня след трансфера ме пита "Дали да не идем да направим един кръвен днес?" 😂😂😂 - днес ми е 5ти ден на 2 5дневни.Всеки ден ме пита няма ли да направя пиклив - знаел,че няма да отчете,на нетърпелив бил. Много се смях с него,този път той е нетърпеливия 😂 Та,днес сутринта направих - като го предупредих,че няма как да отчете имплантация с уринарен.. Ноо - бледа черта имаше.Розова,вижда се с просто око. Направо се шашнах 🤣 Направих втори по-късно (без прием на течности) - пак 2ра черта. На кутията пише - над 20,че отчита-от стария модел на Престо е.Нямам инжекции - ЗЕТ съм.Таа.. поне знаем,че имплантация е имало.В понеделник съм на кръвен. Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 фев 2019, 17:48 от Fireee

# 494
  • София
И аз имах такава черта на теста на 5-ти ден на един ембрион след зет. На 6-ти ден чхг беше мисля около 18-20, а на 8-ми ден беше около 80, така че е напълно възможно, престо отчита много ниски стойности.
Късмет пожелавам до края и честито!

Общи условия

Активация на акаунт