Дългото чакане след трансфер - Тема 72

• 70 067
  • 749
  •   1
Отговори
# 495

Уж нямаше да правя тест и ето, на 31-ви ми беше трансфера на 2, 5-дневни с една инжекция Овитрел, заради "останало жълто тяло" и това е теста от днес.
Кръвния е чаааааак на 16ти.

Честно  казано, не знам как да го разчета тоя тест Sad
П.с Някой има ли представа каква е  черта по дължината на теста?

# 496

Уж нямаше да правя тест и ето, на 31-ви ми беше трансфера на 2, 5-дневни с една инжекция Овитрел, заради "останало жълто тяло" и това е теста от днес.

Аз виждам втора чертичка Hug

# 497

Може да е от овитрела

# 498

Аз виждам втора чертичка Hug

То и аз я виждам,но не знам какво да мисля.

# 499
Момичета Снощи ядох салата с чесън, зелен боб на пара. Чесънът беше сякаш малко в повече, усещаше се, сега чета че не трябва да се яде чесън. сложих около три-четири скрити чесън и снощи ми пареше в корема Уриналния тест показа бременност дали не съм направила така че всичко да свърши. ДНЕС ми е 8 ми ден след трансфера. Във вторник ще ходя на кръвен тест. Ще полудея, защо ми трябваше да ям. Идва ми наум поговорката „Гъз глава затрива”.

# 500
Съжалявам, че ще съм рязка, ама стига глупости! Как от чесън ще приключи бременност? Тихичко честито и лека до края!

# 501
Определени храни се препоръчва да се избягват при бременност, тъй като може да изострят стомашно-чревните неразположения от които повечето бременелки страдат - кисилини, газове, запек, подуване...
      Лека и безпроблемна до финала,  и по-спокойно  Peace

# 502
Ако една бременност е здрава, няма значение какво си ял. То ако ставаше така, всички с нежелана бременност щяха да хапнат няколко чесъна и да не се занимават с кюретажи.

# 503
Много сте свежи момичета, накарахте ме да се засмеяя, благодаря, но вече няма да ям чесън. Само на манджа, още ни пари, но и вие сте прави. Дано всичко да е наред.

# 504
Щом ти пари, наистина е добре да не го ядеш. На бебчо няма да му навреди, ама теб ще те боли стомаха. Laughing Peace

# 505
Момичета при мен не върви на добре работата. Вчера ми беше 8 ден от ЕТ и понеже изтрясках изведнъж си направих Престо, но не с първата урина. Отрицателен. Тази сутрин си казах, че няма да правя втората касета, а ще я препишкам чак утре, за да мога да хукна за кръвен, саже нарочно пих няколко глъдки кафе и се изпишках, за да не се изкушавам и си легнах. Станах обаче след 2 часа и не знам какво ми стана, че направих и втората. Пак -. Утре ми е 10 ден и ще пусна кръвен, но съм мн обезнадеждена. На всичкото отгоре зверски ме прерязва на няколко пъти корема. Леки болки си имам от 5-6дни, но последните 3 дни доста ме изрязва. Знам, че някой ще каже, че е рано за пикливи тестове, но на доста момичета още от 8 ден им се е появявала мн бледа втора черта. Ембрионите ми са 3 дневни.

# 506
Еее на 3 дневни ти е доста рано наистина. Ако бяха 5 дневни можеше да очакваш някакво чхг, така че недей да правиш повече уринарни. На 3 дневни най-добре пусни кръвен най-рано 10-11 ден.
Успех Hug

# 507
Трансфер на ден 3-ти:
Ден 1 = денят на трансфера.

1 ден – Ембрионът продължава да расте и от 6-8 клетъчен ембрион се превръща в морула (16-64 клетки).
2 ден – Клетките на морулата продължават да се делят и тя преминава в стадий бластоцист (70-100 клетки).
3 ден – Обвивката на бластоциста започва да се пропуква, така нареченото “излюпване”.
4 ден – Бластоцистът продължава да се излюпва от черупката си и започва да се прикрепя към лигавицата на матката.
5 ден – Бластоцистът продължава да се прикрепя по-дълбоко в лигавицата на матката и започва имплантацията.
6 ден – Имплантацията продължава.
7 ден – Имплантацията е приключила. Развитието на клетките, които ще се превърнат в плацента и фетус е започнало.
8 ден – ЧХГ започва да нахлува в кръвния поток.
9 ден – Развитието на плода и плацентата продължава, ЧХГ продължава да се секретира.
10 ден – Развитието на плода и плацентата продължава, ЧХГ продължава да се секретира
11 ден – Нивата на ЧХГ са вече достатъчно високи, за да се установи бременност.
Можете да направите тест (ако вече не сте го направили:)!

Трансфер на ден 5-ти:
1 ден – Бластоцистът започва да се излюпва от обвивката си.
2 ден – Бластоцистът продължава да се излюпва от обвивката си и започва да се прикрепя към лигавицата на матката.
3 ден – Бластоцистът се прикрепя по-дълбоко в лигавицата на матката, като започва имплантацията.
4 ден – Имплантацията продължава.
5 ден – Имплантацията е завършила. Развитието на клетките, които ще се превърнат в плацента и фетус е започнало.
6 ден – ЧХГ започва да навлиза в кръвния поток.
7 ден – Развитието на плода и плацентата продължава, ЧХГ продължава да се секретира.
8 ден – Развитието на плода и плацентата продължава, ЧХГ продължава да се секретира.
9 ден – Нивата на ЧХГ са вече достатъчно високи, за да се установи бременност.

Време е за тест! Ако тестът е отрицателен, той все още може да бъде фалшиво отрицателен.
Изчакайте още два дни и направете нов тест. Кръвните тестове са много по-надеждни
и обикновено се правят около 10-12 дни

# 508
Тест на 5-дневни се прави на 10-ти ден. На 8 ден може и да покаже бледа черта.

На 3-дневни осмия ден е преди имплантацията.
Прави се тест на 14-ти.  Rolling Eyes

А с чесъна ме убихте - то нямат край бисерите  Laughing
3-4 скилидки е Мноого чесън на една салата. То железни да са червата , ще се продънят ... chef

# 509
  • София
Здравейте,

От няколко месеца взимам resveratrol и DHEA,но пропуснах да питам доктора след трансфер трябва ли да се спрат, някаква идея?

Общи условия

Активация на акаунт